Получих Коледния си подарък вече, във мен живее мъничко човече! Тема6

• 33 088
  • 743
  •   1
Отговори
# 390
Честита Коледа и честит Стефановден на всички, които го празнуват персонално или в чест на любим човек Simple Smile
Вчера попаднах на една реклама, част от кампанията за стимулиране раждаемостта в Дания, и бързам да я споделя, за да се позабавлявате и вие.  Hug

Заглавието е: "Направи го за мама!", а посланието е насочено към тъщите и свекървите и гласи: Изпратете детето си на активна ваканция и се сдобийте с внук"  Joy

# 391
Здравейте момичета, Честита Коледа  santa2
Радвам се за всички, които имат добри новини от прегледи.
Аз днес съм отново на работа #Cussing out Сутринта едвам се вдигнах от леглото smile3524
Яко ме е хванал мързела и мисля,че е време да спирам работа, хихи
Едно питане да направя и аз. Вас болят ли ви гърдите все още? Моите продължават да са си болезнени и ми е доста некомфортно.
Хубав и слънчев ден! Nature Sun With Face

# 392
Чика, мен спряха да ме болят, но сякаш са се поналяли.
И на мен ми се много мързеливо, а трябва да избутам и днес на работа, после почивка.
На 23-ти бях на ЖК - въпреки всички усилия на док., не можа да каже със сигурност пола - бебето си беше стиснало пъпната връв между краката и така. На 09.01 сме на ФМ и се надявам да се покаже най-после, че бъдещата кака ме пита всеки ден.
Пожелавам ви много положителни емоции около празниците - имаме нужда от тях!  Close-mas:

# 393
Моите гърди са направо гигантски спрямо това което са по принцип, но не спират да ме болят.
И аз тези дни трябва да се запиша за втората ФМ и сигурно чак тогава ще разбера пола. Нашият батко продължава да си иска сестричка и това е то...

# 394
Весели празници момичета. bouquet Нашата бъдеща кака днес за първи път отрази големия ми корем. И то баш в банката като бях наредена на километрична опашка. Та обяснявах защо е голям.  ooooh! Само където тя не ми повярва. Вика " Много си яла и затова ти е голям корема. Наужким има бебе." hahaha И преди се опитвах да обясня, че в корема на мама има бебе, но ме отряза с думите, че бебетата не се папали. Иначе знае, че ще има братче, ама какво е това и къде е сега идея си няма.

# 395
Все забравям да ви покажа на какво попаднах (може и да сте го виждали вече):
Какво трябва да знаете, ако очаквате бебе в годината на маймуната?
На 8-ми февруари 2016-а в Китай ще посрещнат традиционната си Нова година, която ще премине под знака на Червената огнена маймуна. Според китайския хороскоп, маймуната е девета в цикъла от 12 знака. 2016-а е свързана с огъня като един от петте елемента, управляващи вселената, а късметлийският цвят за следващата година е червеният.

Също като в западната астрология, китайската култура също вярва, че знакът, под който е роден човек, оказва голямо влияние върху характера и развитието му. Ако очаквате или планирате бебето Ви да се роди между 8-ми февруари 2016 и 27-ми януари 2017, ето какво трябва да знаете:

1. Родените под знака на маймуната са живи, енергични и трудно се задържат на едно място. В същото време притежават остър ум, любопитство и стремеж да опознаят света. Когато обзавеждате детската стая, подсигурете достатъчно занимателни играчки, плакати и книжки, които да задържат умните, но разсеяни маймунки. Канализирайте енергията му добре, за да не се налага детето само да си търси къде да я изразходва.

2. Имайте предвид, че в природата на родените под този знак е да правят пакости, да въртят шегички и да забавляват околните и, макар душите им да са чисти и добронамерени, все пак някои от смелите опити за майтапи могат да бъдат опасни.

3. Маймуните са трудни за дисциплиниране, склонни са към непокорство и достатъчно умни, че да открият вратичка във всяка забрана, наказание, трудна ситуация у дома или в училище. Постарайте се отрано да приучите рожбата си към реда вкъщи, да вдъхнете на детето уважение към другите и към дисциплината. Изпуснете ли момента, после трудно ще се справите с палавия малчуган.

4. Родените под този знак са много талантливи и интелигентни, но лесно постижимите успехи често ги карат да подценяват усърдния труд. Когато нещо е не достатъчно трудно - бързо омръзва, когато път е твърде трудоемко - маймуните се отказват. В бъдеще ще трябва да насърчавате детето си да открие най-ярките си заложби и да преследва успехите в тази област.

5. Според астрологията, родените под знака на маймуната имат склонност към езиците, но е добре да наблюдавате детето и за други таланти - в науката, изкуството, математиката... Те се справят добре с трудните ситуации и обикновено бързо намират изход от всяка от тях.

6. Маймуните са много социални и популярни сред околните, но трудно създават искрени и дълбоки приятелства. Рядко даряват някого с пълното си доверие, въпреки че обикновено са заобиколени от много “почитатели” и лесно завързват познанства. Те са добри лидери, но трябва да се научат и да следват другите.

7. Родените под знака на маймуната са склонни и към това да се увличат. Ако не бъдат контролирани, може да попрекалят както със сладичкото, така и с обилното меню, напитките или други удоволствия. А това може да бъде както вредно, така и опасно.

8. Имайте предвид и че маймуните често се появяват на бял свят с вродена самоувереност и дори на моменти проявяват егоизъм. Добре е отрано да научите рожбата си, че светът не се върти около нея/него. Не подклаждайте и без това силното му чувство за превъзходство, а се опитайте да го потушите с повече смиреност и разбиране към околните.

При всички положения, астрологическите хороскопи не са точна наука. Когато отглеждаме децата си трябва да се съобразяваме и с индивидуалните им предпочитания, които може не винаги да съвпадат с хороскопа. Хубаво е, обаче, да сме подготвени за това, че рожбата ни вероятно ще прояви някои от особеностите на зодията си.

# 396
Звучи точно като нещо средно между близнак и телец Grinning

# 397
Умни пакостници ни чакат май. Simple Smile Дами аз имам следната чуденка след нова година ще ходя на преглед и не знам редно ли е да се подарява нещо на доки. Не сме близки, но пък преди Коледа другите й носеха бонбони. Вие ще подарявате ли нещо?

# 398
Не съм носила или подарявала нищо аз. Мисля, че е достатъчно, че си плащам ехографите Mr. Green И с предната бременност така си процедирах. Само след раждането отидох да занеса почерпка. Аз освен АГ-то, в момента сравнително редовно посещавам и ендокринолог, лабораторията, педиатър покрай малкия...на никой не съм и няма да нося подарък за Коледа или Нова Година.

amairani , синът ми също ме пита на 2 пъти много ли съм яла, че ми е голям корема Mr. Green В същото време ми вдига блузата и наднича в пъпа да видел бебето Laughing

# 399
Почерпката - след щастливо завършило раждане  Peace

# 400
Личи си, че са празнични дни. Активността в БГ Мама и във Фейсбук никаква я няма.
Нашият бъдещ батко, нали е по-голям и разбира, все ми гали корема и го гледа колко е пораснал.
Почерпки и аз мисля, че на този етап са излишни.
Хубав, слънчев ден! bouquet

# 401
Вярно е много "тихо" и тук и във Фейсбук Simple Smile Празничнии дни 🎄🎄🎄
Относно почерпката/подаръци според мен кой както го чувства Simple Smile Аз съм на преглед навръх рождения ми ден и естествено ще занеса нещо за почерпка.
Приятни празнично-почивни дни 🌞🌞🌞🎅

# 402
Бременен мозък...извинявам се Grinning

# 403
Бързо редактира и не разбрахме ли или моят бременен мозък не зацепва newsm78

# 404
Ох, писах, писах и ми се затри..
Честита Коледа на патерици и ако не се включа пак весело посрещане на Нова-та година!
sweety_g- имам си едно такова, но е зодия лъв, родено в годината на коня Simple Smile С две ще е още по-весело.
Min3rva - рекламата е страхотна и много ме развесели!
Чика, и мен ме болят гърдите и пак много ми пораснаха. След кърменето съвсем се бяха изгубили( а винаги съм имала нормален бюст, та бях решила, че са безвъзвратно изчезнали Simple Smile
За подаръци и аз мисля, че  е още рано, май месец, да мине всичко!
И аз не искам имен ден и рожден ден на едно или съвсем на близо, но да видим кога ще реши да излезе бебешока.

Общи условия

Активация на акаунт