Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са темите, обсъждани във форума?
Какви са мненията на родителите за характеристиките на техните деца?
Какви са притесненията на участниците относно бременността и бебетата?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са темите, обсъждани във форума?
-
Какви са мненията на родителите за характеристиките на техните деца?
-
Какви са притесненията на участниците относно бременността и бебетата?
-
Безопасно ли е да се пие алкохол по време на бременност?
-
Какви са препоръките за консумация на алкохол по време на бременност?

много спонтанно... Още не съм казала на ММ дори, че сега е на един курс и не исках да го безпокоя. Още докато си бяхме в България и разглеждахме колички, едната, която си харесахме беше Mountain Buggy Cosmopolitan (
браво
Сега пък от къде ми дойде това чудо не знам. Сигурна съм, че не е от храна, защото на другите вкъщи им няма нищо. Сега уж ми размина, пък да видим.

Аз бих го изкоментирала и с АГ. По принцип за вестибуларен апарат не мога да кажа нищо, но след раждането ми се беше наложило да лекувам фациалис и тогава освен болничното лечение, после откарах няколко месеца с домашно, а витамините от група Б ги пих доста време(тях последни ми ги спряха). Идеята ми е да се съгласува дозировката и с невролога, и с АГ. Неврологичните проблеми не са шега работа