Получих Коледния си подарък вече, във мен живее мъничко човече! Тема6

• 33 088
  • 743
  •   1
Отговори
# 270
Да, и аз съм пробвала няколко с малкият. Повечето се разшириха, номерата не отговаряха също. А и копченцата се късаха лесно Crazy Така че никакви бодита от там този път ooooh!

# 271
Номерата на всичките им дрехи са "джаста праста"

# 272
И аз прочетох из нета,че номерацията им не отговаряла особенно на ралния размер.Но май се поотказах от Джъмбо,тотално...от дрехите им де.

Карагогова много е трудно с тези лентички и на мен преди все някви грешки и тъпотии ми даваше с тях.

# 273
  • На остров
Karagogova вероятно са големи по размер и за това няма място за всички.

Нямам опит с бодита от Джъмбо.
Роси правилно сте решили да си купите количка, която за вас е удачна !

Флос тук или на лични да ти опиша за прегледа. Ти кога пътуваш за БГ ?

# 274
Две в едно Wink, благодаря за разяснението thumbsup
Роси, мисля,че преди време бях споменала,че и аз съм се насочила към Чиполино, но засега ги гледам само в интернет, на живо мисля,че е още рано.
За бодитата от Джъмбо нямам наблюдения, но тези от Лидл са доста добри и въобще дрешките от марката им Lupilu.

# 275
Две в едно доста умувахме за тези колички,но незнам по чиста случайност ли е...какво е,но всички колички,които ги водят по-висок клас ми не са ми удобни.А за тези над 700лв просто и бюджета ни на този етап не го позволява.Въпреки лошите коментари за Лорели,Чиполино или Кангаро аз смятам,че за парите си си струват,а и говоря от опит с Чиполино. Peace

Чика ние препочитахме да ги гледаме на живо,защото си е друго да се пробва,а все пак искам да събера инфо преди да купим,което ще се случи към март-април сигурно.

Последна редакция: пн, 21 дек 2015, 14:41 от rosit@

# 276
  • На остров
Роси правилно разсъждавате  Peace ,  да помоля да ми преместиш термина другата тема, на 16 да не съм в контраст с официалните данни  Sunglasses .

Ние ще си купим тежка за бг стандартите количка, но нас такава ни устройва и харесва  Simple Smile

# 277
Готово и аз имам лентички най-после newsm44
малко като неандерталец ама ще ме извините Joy

# 278
Ние ще си купим тежка за бг стандартите количка, но нас такава ни устройва и харесва  Simple Smile
Щом вас такава ви устройва значи остава само да си я купите.Аз нали съм миньон и гледам и кг и височина на количката и дръжката.След това вече и другите характеристики и накрая и цената.Честно казано въобще не ме притеснява и не се срамувам от ниския клас количка,защото все пак не тя прави майката и детето. Naughty

Това го казвам само,защото доста често срещам майки,които наистина се притесняват от факта,че количката им е нисък клас и доста по-евтина от една Стоук или Мима Хари,което за мен е гадно. Crossing Arms

Чика хайде да са ти честити лентичките.Ти към кой модел на Чиполино си се насочила?

# 279
Излиза, че е като с колите при мъжете...
Аз съм се спряла на по-скъпа количка, защото за сега мога да си го позволя, а и имам наблюдения над въпросната марка. Но не бих взела количка само за гъзарията. Както се казва, баба знае 2 и 200.

Пък за ФБ групата- аз толкова пиша и там. Simple Smile Ама понякога просто не мога да се намеся компетентно и не пиша.

Момичета, утре ми е феталната ехокардиография.

# 280
  • На остров
Чика супер ти е лентичката  bouquet !

Наталкус стискаме палци за утре, сподели каква количка си харесала ?

Роси това са хора с комплекси и ограничено мислене. Щом си правят изовди за хората по това каква количка се ползва, не им обръщай вниамние  Peace

# 281
 natalkus стискам палци утре. А аз съм на преглед и ще искаме да видим бебока на 3Д.
Относно количките - аз си имам няколко основни изисквания - първо да не ми се разхлопа, разскърца или даде някакъв дефект на първия месец ( както стана с предната), второ - да я вдигам на задни гуми без да се налага да се набирам на дръжката и трето да е до 250 лева. Еми такова чудо само втора употреба има и там гледам аз. А както съм и споменавала май вече - летните месеци младежа ще е арестуван в слинга. Rolling Eyes

# 282
Аз пък съм доволна от бодитата на Джъмбо, но сме купували само с къс ръкав. А я ми припомнете какво се купува при първо усетено ритниче? Шапка ли беше? Че аз съвсем се отнесох покрай варицелата на бъдещата кака

# 283
А я ми припомнете какво се купува при първо усетено ритниче? Шапка ли беше?

Идея си нямам, но аз мисля да купувам футболна топка.  smile3532

# 284
Здравейте Simple Smile
Да се включа и аз тук  Laughing
Тези дни сме на гости на родителите ми (делят ни 100 км.) и тук са малките дрешки на баткото. Та днес с майка ми ги пререждахме и отделихме най-малките дрешки. За първо време имам доста неща, но ще се купуват и новички  Simple Smile
Количка имаме от баткото, но все още се чудим дали да не вземем една втора употреба с кош за новородено за първите месеци. Има още време да умуваме...
Весела, празнична, топла, уютна седмица на всички! 🎄🎄🎄

Общи условия

Активация на акаунт