Получих Коледния си подарък вече, във мен живее мъничко човече! Тема6

• 32 816
  • 743
  •   1
Отговори
# 615
Добро утро и от мен! Coffee

Днес е бабинден,да са живи и здрави всички баби и акушерки! smile3525

Карина,благодаря! Hug

Amandine явно с теб днес имаме един и същ план-график за изпълнение с разликата,че аз няма да къпя котка,а себе си. Mr. Green Доизпивам кафето и яхвам прахосмукачката и парцала,че от кога им се каня.Пък за броя перални няма да говоря,че и аз тези дни все не смеех да пускам,но първата е вече в процес на работа. wash

п.с.Вече приемам предложения за заглавие на Новата тема!

# 616

Допивам кфето и започвам с чистенето, че имам за цял ден и няколко перални
 clean clean  wash  prostor
Хах, от толкова празници няма кога да я свърша тази работа, не посмях да пера на Йорданов ден и на Иванов ден. 
Вие спазвате ли тези неща?

Добро утро и от мен! Аз лично ги спазвам и поради тази причина снощи преди да си легна заредих пералнята и сутринта като ставах в 4 часа за тоалетна я пуснах и пак си легнах.  Crazy След това само си прострях и тръгнах за работа.  Mr. Green Та...доволна съм, че поне с прането приключих и уикенда ще пускам само чаршафи, пликове. възглавници и т.н.

# 617
О, прекрасна организация! Браво!
Моята преалня чакаше пълна цели 2 дни!

# 618

Сняг се сипе на парцали, МАЙ-четата даже не разбрали.  Mr. Green

# 619
  • София
Здравейте, момичета Simple Smile
Чакам пред кабинета на докторката ми. Надявам се за последен път да идвам при нея. Тя е разсеяна, няма индивидуален подход, прави се на специалист само, за да ти вземе парите. Направи ми ранна Фетална Морфология, защото Марков я бил обучил и съответната сума беше 80лв. Не исках да се карам с нея и направих прегледа, защото вече веднъж спорих с тази госпожа за ранния скрининг. Скрининга не го направих при нея, а при доверен инвитро център.
Моля ви пазете се от доктори, които се правят, че разбират повече отколкото в действителност позволява квалификацията им.
От Февруари вече излизам в болничен и нямам търпение да се заема с търсене на ново кухненско обзавеждане Simple Smile Искам да е бяла и с вградени уреди, поне ще си имам занимание.

# 620

Времето минава - МАЙчето все по-силно шава.  Heart Eyes

# 621
Използвай някои от предните предложения, Роси
Върнах се от ЖК. Всичко изглежда добре. 445 грама, 18-19 см, дама. Пускам си болничните, утре ми изтича майчинството, малката какичка става на 2 годинки Simple Smile
Имам да пера доста аз, и чинии имам...ужас ... Rolling Eyes
Слънчев и топъл ден Simple Smile

# 622
Добро утро Simple Smile
И аз пера днес, че времето е слънчево. От една седмица дрехите не искат да съхнат. Голям проблем е това.

# 623

Минахме средата вече и през МАЙ ще гушнем мъничко човече!
Трупат се преспи и облаци сиви, силно ни ритат МАЙчета игриви!

# 624
Страхотни предложения сте дали...мисля,че може да изчкаме до довечера и ги пускам в анкета.

Карагогова радвам се за убавите новини.Дай Боже всеки му такива до края,а и след това.

И така като чета май днес е ден за пране и чистине при всички.А мен така да ми е и сънливо,но съседа с това хилти май мисли по друг начин. #Cussing out

# 625
  • На остров
Страхотно за хубавите новини при Карагогова и Роси  bouquet !

Роси браво и за количката  Simple Smile !

Аз не спазвам, кога какво трябва да се прави на тема чистене и пране  Wink .

# 626
Привет и от мен, днес мина и моята фетална ехокардиография, добре са децата, девойката не се спира, а младежа е по-кротък. Мъжка сърдечна честота 138-148, дамска 145  Mr. Green
Питах лекарката и каза, че няма зависимост между пола и честотата на ударите, зависи колко се движат в момента на измерване..
Радвам се и за вашите хубави резултати момичета  Hug

Последна редакция: пт, 08 яну 2016, 15:44 от amini

# 627
  • На остров
Амини  Hug много се радвам, че всичко е минало и е наред. Явно съвпадат мненията, че няма зависимост и всички си е случайност.

При нас вали голям сняг на парцали  Simple Smile

# 628
Амини, Карагогова прекрасни новини!
Роси, каква количка си си купила?
И аз минах вчера при лекарката. Каза, че засега всичко е наред. Бебчо е около 550 грама. Засега седалищно, но каза че е още много рано. Според нея корема ми бил по-голям и каза, че плацентата ми се е качила по-нависоко. Май е очаквала това да стане другата седмица. В 23 седмица съм. Качила съм 3 кг.

Момичета, имам обаче друго притеснение. Много често плача, ядосвам се, крещя и с това 100% съм сигурна че оказвам отрицателно въздействие на бебето. Чувам от други момичета, че после бебчетата им се раждат нервни и раздразнителни. Все чаках да дойде няй-подходящия момент за бебе и избрах тогава, когато свекърва ми да дойде да живее при нас. А аз не се разбирам с нея. Много ми е тежко. Животът ми вече не е така спокоен както преди. Мислите ли, че навреждам на бебето, че постоянно се ядосвам? А трябваше да бъда весела и щастлива.

# 629
Амини, Карагогова прекрасни новини!
Роси, каква количка си си купила?
И аз минах вчера при лекарката. Каза, че засега всичко е наред. Бебчо е около 550 грама. Засега седалищно, но каза че е още много рано. Според нея корема ми бил по-голям и каза, че плацентата ми се е качила по-нависоко. Май е очаквала това да стане другата седмица. В 23 седмица съм. Качила съм 3 кг.

Момичета, имам обаче друго притеснение. Много често плача, ядосвам се, крещя и с това 100% съм сигурна че оказвам отрицателно въздействие на бебето. Чувам от други момичета, че после бебчетата им се раждат нервни и раздразнителни. Все чаках да дойде няй-подходящия момент за бебе и избрах тогава, когато свекърва ми да дойде да живее при нас. А аз не се разбирам с нея. Много ми е тежко. Животът ми вече не е така спокоен както преди. Мислите ли, че навреждам на бебето, че постоянно се ядосвам? А трябваше да бъда весела и щастлива.
Абе да не те плаша, но аз предната бременност много плачех и виках и се карах и въобще всичките екстри, и имам едно ревливо, чувствително и пискащо момченце.
Сега пак си повтарям да съм спокойна, да съм уревновесена, да броя до 10, но пак паля от четвърт и съм способна да сложа и катуцар в малкия си джоб.След 2 минути, нищо няма, всичко е забравено и си свиркам.Луда работа.
Така че опитай се да се владееш повече и мисли в перспектива!

Общи условия

Активация на акаунт