Получих Коледния си подарък вече, във мен живее мъничко човече! Тема6

• 32 821
  • 743
  •   1
Отговори
# 600
Добре дошли на новите момичета Hug Hug Hug

Здравейте, мамчета! От доста време ви следя, но чак сега се реших да се впиша! Аз съм на 23 години, бременна съм в 21 г.с. и очаквам момченцето си на 16ти май. Пожелавам на всички ви леко бременеене и много здрави и палави ангелчета на финал! Исках да ви попитам как се казва групата във фейсбук, за да мога да ви следя и там? :*

За Фб групата пишете на rosit@, тя е админ там и ще ви добави. Иначе е тайна група, няма как да следите нищо.

# 601
Сокът от нар понижава кръвното налягане.
ААААА започвам да протестирам - пия солен айран уж да ми вдигне кръвното - млечните не били добре за хемоглобина. Сега пък нара, който обожавам пречел на кръвното.  Whistling
Ами може да проучиш в малки количества как стои въпросът. Но понеже знам някои специално си купуват от Турция с тази цел продукти от нар...от там съм запомнила. Иначе и на мен ми донесоха един сос от нар и не смея да го ползвам по същата причина. Междувременно внимавам с орехите и солта(заради щитовидната), а по едно време ме стреснаха и с кръвната захар...Тогава се бях хванала за главата вече и се чудех какво аджеба мога да ям спокойно Mr. Green Слава богу това с кръвната захар беше фалшива тревога и сега си ям почти от всичко Embarassed

# 602
Шегувам се разбира се, но има нещо вярно, че докато оправяме едно разваляме друго. До консултация с доки ще си хапвам от всичко по малко. Поне от това което обичам де - и предния път и сега нямам грам промяна в хранителните навици.

# 603
  • На остров
Добре дошли и на мен на новите момичета  Hug !

Аз бях на консултация днес  Simple Smile .

# 604
Аз бях на консултация днес  Simple Smile .
И? Давай с подробности де - какво е това пусна бомбата и изчезна. ААА  къде дават така. Отчет трябва тука, отчет.  newsm62

# 605
  • На остров
Имам фоглоснинг или разместване на тазобедрените стави би трябвало да се казва. Ще си запиша час за лечебна гимнастика консултант. Хемоглобина ми е 106 и ми изписаха желязо през ден. Кръвното ми е ниско, но нормално за мен, захрат ми е ок. Мерихме тонове и варират между 140 / 148  Simple Smile , аз щастливо заключих момиче ама акушерката не беше на това мнение. Записахме, часове за всички оставащи консултации до май месец. 16 май е термина  Simple Smile заради високосната, качила съм около 7 кг от преди стимулацията и хормоните и около 3 от теста, но аз си броя 7. Мислих да минавам на диета както писах по рано, но според акушерката не е добра идея точно сега.
Купих си и 3 чифта чорапи за разширени вени така ще имам заедно с тези, които си имам достатъчно за постоянно носене.

# 606
Две в едно, от къде си купуваш чорапите за разширени вени?

# 607
  • На остров
При нас има в аптеките, има и голям избор он лайн. Моите са на тази фирма
http://www.mabs.se/

# 608
Благодаря! Simple Smile Ще хвърля и аз един поглед в аптеките. Имам само едни, но май е добре да мина на редовна употреба.

# 609
Я споделете какви трябва да са тоновете за момче и какви за момиче  Crazy

Иначе разширените вени слушам са голям проблем, слава богу поне такова нямам.

# 610
  • На остров
Аз знам под 140 момче, над 140 момиче, но акушерката ми каза, че това са само спекулации.
После четох в тукашни форуми и се оказа, че в много малко случаи съвпада това твърдение.

Моите вени са от преди това, имам и операция, ама и тя не помога.

# 611
И ММ има операция от разширени вени, отвреме навреме пие някакви лекарства.

Ще си погледна записките от последните прегледи да видя дали се потвърждава това с тоновете  Wink

# 612
Добър вечееер!

Така като не влизам 2 дни и имам да чета 66 нови отговора,но ще го оставя за утре.

Две в едно радвам се за хубавите новини около теб и стискам палци на останалите,на които тези дни им предстои среща с бебоците. fingerscrossed

Само разбрах,че си имаме нови майчета,да са добре дошли.Желая леко раждане и здрави бебчета.

Днес и аз бях на ЖК,видя си беборан и вече пола е потвърден,че ще бъде девойка.Чух сладкото,тупкащо сърчице,всичко й е наред.Моето кръвно 105/70,+6кг,околоплодни води в норма,плацента в норма.Заключението на док беше,че си имаме мнооого активно бебе,защото не се спря през цялото време и все риташе апаратурите на док.Изписа ми профилактично 2х1 Магнерот,заради втвърдяването на коремчо и за хремата Биопарокс и Инфлуцид.Друго,другооо...поръчахме си и количката днес...аз спечелих днес един бебешки козметичен комплект на Нивеа от една тест-игра тук от бг-мама и общо взето чудесен ден. newsm44

Желая ви една лека и спокойна вечер,а утре ще гледам да наваксам.

# 613
Добре дошли на новите момичета!
Роси, официално честити розови панделки!  4470

# 614
Добро утро, момичета!  food010
Добре дошли на новите бъдещи мами и лека бременност!

Допивам кфето и започвам с чистенето, че имам за цял ден и няколко перални
 clean clean  wash  prostor
Хах, от толкова празници няма кога да я свърша тази работа, не посмях да пера на Йорданов ден и на Иванов ден. 
Вие спазвате ли тези неща?
И котката трябва да изкъпя...

Освен това да се похваля - тази седмица от пет дни в три от тях започвам деня с упражнения и раздвижване   newsm57

Последна редакция: пт, 08 яну 2016, 09:15 от Amandine

Общи условия

Активация на акаунт