Получих Коледния си подарък вече, във мен живее мъничко човече! Тема6

• 32 836
  • 743
  •   1
Отговори
# 585
Аз мисля като за начало да пробвам да включа повече полезни храни за хемоглобин. Признавам си, че месо почти не ми се яде и го отбягвам, както и яйца, затова пък сиренце на корем. Може би затова е паднал повече.

# 586
Абе и аз си мислех, че не е толкова нисък, но явно в комбинация с ниското кръвно ми създава главоболия( в прекия смисъл) ooooh!. Ще се оправя - най-късно май месец.  Joy

# 587
Мен ме карат да се тъпча с червено месо. Няма шанс, никога не съм го обичала, а сега само при идеята и ми се гади.
Червеното цвекло също е вариант.

# 588
Добро средство за доставяне на желязо е сусамовия тахан, суров разбира се. Млечните продукти пречат на усвоявонето. Магнезия също се приема поне два часа разлика с желязото.
Вещества, които подобряват усвояването са фолиева киселина, биозин мама и витамин С.

# 589
Ууу, страхотно, тъкмо почвам новата кутийка Биозин Мама Simple Smile
Както и Нутри Маг, благодаря за полезното инфо.

# 590
Аз Биозин Мама го спрях вече. Вие по колко време го пиете newsm78 Според моето АГ месец-два били достатъчни newsm78 Но пък и тя не обича да изписва много витамини и добавки. В момента карам само на фолиева киселина.

# 591
Аз го пих един месец и ми каза да го спра. Може би между месец и половина и два месеца направих пауза, но днес като отидох му казах, че се притеснявам, че около мен има много болни. Основния ми въпрос беше ако се разболея и аз какво да ползвам, а той каза да пия още 1 месец Биозин мама.
Да чукна на дърво, досега не съм се разболявала откакто съм бременна, може би и той е помогнал.
В момента пиех само Прегнакеър, но днес ми каза, че матката ми била малко стегната и ми изписа тези Нутри Маг - магнезий.

# 592
Аз пък пих почти 2 месеца и към края на приема се разболях точно. Иначе пък сега мъжът ми е болен от 4дни, а от вчера и малкият е хремав. Само аз държа фротна засега. Надявам се да не прихващам ooooh!

# 593
Здравейте,
Аз съм новичка във форума,но следя темата. На 22 съм, 20 г.с, момченце.  bouquet

# 594
Момичета, аз си пусках нови изследвания днес. Първите ми бяха супер.

Сега обаче имам доста неща извън норма, като се почне с понижен хемоглобин и еритроцити:

Вчера и моите изследвания излезнаха почти по същия начин. Хемоглобин 112 , ниски еритроцитии и високи левкоцити и СУЕ. Доколкото видях и прочетох за бременни е нормално тези отклонения. Най-много ме стресна левкоцитите 12.6 при норма 4,4-11,3, но има доста изписано, че не задължително да е инфекция, а резултат от бремеността. Ще го обсъдя и с лекарката ми естествено, но за сега съм спокойна.
 Simple Smile

# 595
Относно хемоглобина,моят беше около 100 и пих Floradix -билкова кръв,сок от нар и салата от червено цвекло(не повче от 1бр цвекло на ден) и пак се нормализира. Но това е, ако е желязодефицитна анемията.Ако дефицитът е с Б12 по-скоро месо и добавка.

# 596
За Б12 обикновено се прилагат инжекции, защото много трудно се усвоява през стомаха. Но пак си зависи колко е дефицита.

# 597
Здравейте, мамчета! От доста време ви следя, но чак сега се реших да се впиша! Аз съм на 23 години, бременна съм в 21 г.с. и очаквам момченцето си на 16ти май. Пожелавам на всички ви леко бременеене и много здрави и палави ангелчета на финал! Исках да ви попитам как се казва групата във фейсбук, за да мога да ви следя и там? :*

# 598
Относно хемоглобина,моят беше около 100 и пих Floradix -билкова кръв,сок от нар и салата от червено цвекло(не повче от 1бр цвекло на ден) и пак се нормализира. Но това е, ако е желязодефицитна анемията.Ако дефицитът е с Б12 по-скоро месо и добавка.
Сокът от нар понижава кръвното налягане. Понеже се спомена и ниско кръвно, да се има предвид Wink

# 599
Сокът от нар понижава кръвното налягане.
ААААА започвам да протестирам - пия солен айран уж да ми вдигне кръвното - млечните не били добре за хемоглобина. Сега пък нара, който обожавам пречел на кръвното.  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт