Кандидат и бъдещи мами с татко от епруветка - 2

• 30 544
  • 739
  •   1
Отговори
# 705
Не Поли, но аз не съм фен на чая по принцип. Миналата седмица изпих два чая горски плодове, но защото не знаех какво да си поръчам.
Иначе си пия кафе - по 1 на ден, само сутрин, гледам да не е отровно силно. Не мога без него - пробвах една сутрин с безкофеиново , умрях от глава и реших да не рискувам. Виж кока кола не пия. Обичам, но реших,че няма да рискувам сега.

# 706
Не Поли, но аз не съм фен на чая по принцип. Миналата седмица изпих два чая горски плодове, но защото не знаех какво да си поръчам.
Иначе си пия кафе - по 1 на ден, само сутрин, гледам да не е отровно силно. Не мога без него - пробвах една сутрин с безкофеиново , умрях от глава и реших да не рискувам. Виж кока кола не пия. Обичам, но реших,че няма да рискувам сега.

Аз не обичам нито кола, нито кафе.
Май наближаваме към тема номер 3 Simple Smile

# 707
поли, за четох за чайовете предишния път и останах с впечатлението, че едва ли не само липовият цвят е безопасен, като обаче е добре да знаеш къде е събиран, тъй като има много липи по пътищата, където замърсяването е доста голямо.

# 708
поли, за четох за чайовете предишния път и останах с впечатлението, че едва ли не само липовият цвят е безопасен, като обаче е добре да знаеш къде е събиран, тъй като има много липи по пътищата, където замърсяването е доста голямо.

И аз така четох някъде Звезди. Странното е, обаче защо лекарите не го дават като препоръка.

# 709
сигурно не знаят. предполагам обаче, че 1 чаша лайка,мащерка или мента на ден няма да навреди, сообено ако пакетчето/цветът е бил накиснат 2-3 минути. все пак това са минимални количества.

# 710
Как сте момичета?
Поли, как е настроението?
Дъгичке , добре ли се чувстваш след трансфера?

Аз също се разстърсих за чайовете и повечто статии, които прочетох, не ги препоръчваха. Общо взето се хванах за главата - почти нищо не е хубаво да пия. Кафето също го отричат, дори безкофеиновото и се чудя как ще се оправя без кафе. Май 9 месеца ще съм на водичка  Grinning
Като капак четох, че не било хубаво да се боядисваш докато си бременна - ужас, не стига че все още се навивам да се замъкна на фризьор, ама и да не мога да се боядисвам . Спирам да чета в нета - иначе трябва да легна на дивана и да пия вода и ям само хляб и така 9 месеца

# 711
Как сте момичета?
Поли, как е настроението?
Дъгичке , добре ли се чувстваш след трансфера?

Аз също се разстърсих за чайовете и повечто статии, които прочетох, не ги препоръчваха. Общо взето се хванах за главата - почти нищо не е хубаво да пия. Кафето също го отричат, дори безкофеиновото и се чудя как ще се оправя без кафе. Май 9 месеца ще съм на водичка  Grinning
Като капак четох, че не било хубаво да се боядисваш докато си бременна - ужас, не стига че все още се навивам да се замъкна на фризьор, ама и да не мога да се боядисвам . Спирам да чета в нета - иначе трябва да легна на дивана и да пия вода и ям само хляб и така 9 месеца

Аз съм добре миличка и в добро настроение. Да, и аз съм ги чела тези статии. С кафе, кола и др газирани напитки нямам проблем, защото попринцип не обичам.
Косата не съм си я боядисвала от май , а не съм се постригвала от декември 2014, хаха! Наистина, ако трябва да се спазва всичко, което пише трябва да отидем в някоя ферма на високо в планината, да ядем домашна храна и да лежим по цял ден.
Май не е лоша идея, хаха!

# 712
Слейър, до 2 кафета на ден с мляко е ок, само да не са безкофеин, че те са по-вредни заради химията, с която извличат кофеина. А за всичко останало -ако е с мяра, няма проблем. Това са ми го казвали и репродуктивни и обичайни акушер-гинеколози.

Лакиране, боядисване, обезкосмяване и всичко останало са си ок по време на бременност. Само спокойствие и силна храна Hug

Аз днес се бях сдухала заради фрагментациите по ембриончетата и че не са перфектни, но иначе съм ок. Тук таме болчици, стрелкане ту в единия, ту в другия яйчник, но е нормално -след пункция съм и натъпкана с хормони

# 713
Няма лошо Поли, но си искам лаптопа и нет - как ще си гледам сериалите (а че съм фен си личил отвсякъде  Wink )

Да се оплача - цял ден съм със сърцебиене и леко стягане в главата. Мерих си кръвното - нормално. Все си мисля, че не си слагам фраксипарина правилно, защото се появи от снощи след като си сложих първата инжекция. Уж всичко правя по указанията - даже гледам да ги боцна на белезите от предишната инжекция, защото белези останаха - и от мен снощи , и от акушерката онзи ден. Затова на своя глава си спрях аспирина снощи, ще пробвам да го пия тази вечер, дано намалее това сърцебиене. НИщо де, ще пробвам да издържа 2 седмици до прегледа, ако стане много зле , звъня на док.

Дъгичке - няма страшно - мен също много ме стрелкаха яйчниците, след процедурата. Док каза, че било защото съм имала много Ф и сега докато изчезвали, така щяло да бъде и да усещам признаци като от предстоящ Ц. Лежи си кротичко и пази ембриончетата  Hug

Аз пия само по 1 кафе на ден сутрин. Ще почна да му слагам мляко за разреждане. Иначе едиснтвеният признак е че ми се пе много вода и ми се ядат свежи неща - ябълки, салати. Но си мсля, че това е заради запролетяването , не толкова заради сакчето.

# 714
Не се сдухвай дъгичке, няма да са толкова лоши ембрионите, щом са оцеляли до четвърти ден.
Слеяр, ако нещата не се оправят звъни на док.

# 715
Слейър, ако утре пак си така, отскочи до клиниката. Има доктори 24/7. Не подценявай състоянието си, нито си струва да се мъчиш. Може да се наложи да смениш фраксито с клексан. Клексанът се взима от турция и е по-причистен продукт. Мацките от темата за Истанбул могат да ти донесат, а и около мама има хора, които пътуват всяка седмица до Турция и ако се наложи, ще съдействат Hug

Поли, мерси, мина ми сдухването. Прибрала съм си децата и разчитам да са борбени и инатливи като майка си Heart Eyes

# 716
Мерси Дъгичке,

днес уж съм по-добре. Ще видя дали като сложа инжекцията пак така ще стане и ако мам същите симптоми, утре ще ходя на доктор.
Сетих се че предният път като спрях хапчетата - дуфастона и трогестана , пак така ми стана. Тогава реших, че е от дифатсона, но сега го продължавам. Виж утрогестана го спрях и може и от това да е. Нищо, ще карам на проби и грешки и ще разбера  Grinning

# 717
slayer, леко ускоряване на пулса по време на бременност е нормално. кафето и на мен ми е голям проблем. почти съм го ограничила до една чаша дневно, но ми е много трудно и не мога да го спра. при мен няма отрицателни ефекти - кръвно, пулс, сън не се влияят от кафето, и единственият ми стимул за спиране е евентуална бременност. мъча се със зелен чай/който преди това кисна една минута в друга чаша и изхвърлям водата, за да намаля малко количеството кофеин/, но не ми се получава. пия  и цикория, която в комбинация с мляко не е много гадна, но въобще не е същото.

# 718
Момичета, мисля че наближава момента за нова тема. Ако искате да я пуснем на първи март. Кой ще я направи -аз предлагам Слеяр?!

# 719
Поли, няма проблем. Никога обаче не съм пускала тема - ще трябва помощник ако нещо оплескам  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт