Кандидат и бъдещи мами с татко от епруветка - 2

• 30 576
  • 739
  •   1
Отговори
# 690
Ехаааа, вярно, че го бях прочела, но нещо съм тотално отнесена. Май двете инжекцийки в дупето са виновни Mr. Green

Аз ще гледам да не се настройвам, щото двечките с потенциал не са перфектни и за това ми ги върнаха днес, да не рискуват да си заминат до утре...

Значи петък 11ти е голямата дата. А дано се присъединим към Слейър Praynig

# 691
Ехаааа, вярно, че го бях прочела, но нещо съм тотално отнесена. Май двете инжекцийки в дупето са виновни Mr. Green

Аз ще гледам да не се настройвам, щото двечките с потенциал не са перфектни и за това ми ги върнаха днес, да не рискуват да си заминат до утре...

Значи петък 11ти е голямата дата. А дано се присъединим към Слейър Praynig

Ще се присъединим, аз съм оптимист Simple Smile
Добре е, че сме на една дата - двойна радост ще донесем в темата.

# 692
успех и на двете. дъгичке, не се притеснявай, че не са били супер. те често си наваксват. има даже случаи с трансфер на втори на два, другите оставени да се развиват и спират развитието, но бременност се получава. има и трансферирани с по 8 клетки на пети ден/това е нормалното развитие за три-, а не за петдневни/ и пак има бременност. ембриолозите си определят някакви нива по морфологията, но явно това не е единственият фактор.

# 693
Браво Дъгичке - хайде сега на спокойствие да си тоглеждаш ембриончетата  Hug
Стискам двойно палци тогава за 11-ти -  и за теб и за Поли.

Дъгичка, аз правих първият кръвен на 11 ден, но май при инсе и ин витро имаше някаква разлика при отчитането. Иначе на унринарен тест на 14-ти ден излезе чертичката (малко по-бледа, но беше там).

Аз да се похваля - току-що си праснах първата инжекция. Не беше страшно. Май я забих малко от по-отдалеч, но утре ще го отиграя по-добре. Утре ще проверя дали съм си оставила беелг, защото акушерката вчера ми остави белегче - сега ще се състезаваме  Grinning

# 694
Браво Дъгичке - хайде сега на спокойствие да си тоглеждаш ембриончетата  Hug
Стискам двойно палци тогава за 11-ти -  и за теб и за Поли.

Дъгичка, аз правих първият кръвен на 11 ден, но май при инсе и ин витро имаше някаква разлика при отчитането. Иначе на унринарен тест на 14-ти ден излезе чертичката (малко по-бледа, но беше там).

Аз да се похваля - току-що си праснах първата инжекция. Не беше страшно. Май я забих малко от по-отдалеч, но утре ще го отиграя по-добре. Утре ще проверя дали съм си оставила беелг, защото акушерката вчера ми остави белегче - сега ще се състезаваме  Grinning

Браво Слеяр! Ще идвам на уроци, хаха!

# 695
Поли - заповядай - ще раздавам уроци, инжекции ще бия ако трябва  Laughing

# 696
Поли - заповядай - ще раздавам уроци, инжекции ще бия ако трябва  Laughing

А, е значи се уредих. Тъкмо ще се усъвършенстваш, хаха!

# 697
Майка ми току-що ми каза да престана да гледам кулинарни предавания, че да не ми се приядяло нещо от там  Joy (аз съм фен на кулинарните формати и не ги пропускам).

# 698
Майка ми току-що ми каза да престана да гледам кулинарни предавания, че да не ми се приядяло нещо от там  Joy (аз съм фен на кулинарните формати и не ги пропускам).

Хаха!
Е, такава препоръка за пръв път чувам. Ако ти се прияде, ще си го направиш Simple Smile

# 699
Поли и аз така й казах, но сега си пуснах Мастършеф и гледам едни меса от крокодил и кенгуру - ще има да ги търся по нощите по нета, ако ми се прияде нещо  hahaha

# 700
Поли и аз така й казах, но сега си пуснах Мастършеф и гледам едни меса от крокодил и кенгуру - ще има да ги търся по нощите по нета, ако ми се прияде нещо  hahaha

Ееее, гледай чак такива да не ти се прияждат! Аз мисля, че това са неща, на които не им знаем вкуса и няма да ни се приядът.

# 701
Имам богат опт от миналата година като бях на диета - аз се "наяждам" с очи. Не ми се прияждат разни странни неща. Но ми стана смешно къде се е сетила майка ми за това  Grinning

# 702
Имам богат опт от миналата година като бях на диета - аз се "наяждам" с очи. Не ми се прияждат разни странни неща. Но ми стана смешно къде се е сетила майка ми за това  Grinning

Да, и аз това се зачудих, хаха!
Миличка, ти пиеш ли билкови чаьове след инсето?

# 703
Не Поли, нищо не съм пила. Сигурно има някакви препоръчителни чайове, но не ги знам.
След инсето пих само хапчетата - дуфастон, утрогестан и фолевата + аспирин. Нищо друго.

# 704
Не Поли, нищо не съм пила. Сигурно има някакви препоръчителни чайове, но не ги знам.
След инсето пих само хапчетата - дуфастон, утрогестан и фолевата + аспирин. Нищо друго.

Не, не нямам предвид препоръчителни чаьове. За най-обикновенни чаьове питам.

Общи условия

Активация на акаунт