Кандидат и бъдещи мами с татко от епруветка - 2

• 30 606
  • 739
  •   1
Отговори
# 675
Браво Слеяр, супер! Кога си пак при док?

# 676
Пол, док каза на 16-17 март , ако всичко е наред. Ако имам някакви проблеми - да й звъня. Но както каза "не искам да те виждам преди 16 март".
От утре започвам да се мъча с фраксипарина. Сега открих, че трябва да си взема спирт - моят вкъщи е 90%, акушерката каза 75%, не повече. Леле, как ще си я ударя тази инжекция не знам, но ще рябва - нямам намерение да търча всеки ден до болница.

# 677
Пол, док каза на 16-17 март , ако всичко е наред. Ако имам някакви проблеми - да й звъня. Но както каза "не искам да те виждам преди 16 март".
От утре започвам да се мъча с фраксипарина. Сега открих, че трябва да си взема спирт - моят вкъщи е 90%, акушерката каза 75%, не повече. Леле, как ще си я ударя тази инжекция не знам, но ще рябва - нямам намерение да търча всеки ден до болница.

Супеееррррр, браво миличка! Ох, как се радвам! На 16 март аз имам рожден ден, ще чуеш сърчице тогава, обещавам!

# 678
Дано Поли, дано. Хайде стискам палци за теб и за Дъгичката - вие сте наред. Йоли и другите момичета да се стягат  - мисля да разхождаме бебета заедно всички скоро  Grinning

П.П. Вие какви мли неща сте разказали за животни. Аз съм голям темерут - никога не съм имала животинче в апартамента. Все ме беше страх, че е много голям ангажимент и няма да има кой да го гледа като пътувам. А колко хубаво да си имаш още една душичка в къщата .

# 679
Слейър, много се радвам Hug да си тупти сърчицето на точката до термин под твоето

Йоли, супер, че е минало, ще се възстанови мацата Hug

Аз утре следобед съм в клиниката на трансфер, дай боже да си имам качествени морулки/ембриончета

# 680
Дъгичке, стискам палци, за много качествени ембриончета и успешна процедура - скоро 2 чертички   Hug

# 681
Дъгичке, стиснати палци имаш и от мен за утре. Да си прибереш и да си замразиш човечета!

# 682
Обаче съм голяма патица - олкова се ошашавих, че забравих да питам като взимам фракспарин, трябва ли да пия още аспирин протекта. Утре ще звъня да питам, довечера няма пия аспирина

# 683
Обаче съм голяма патица - олкова се ошашавих, че забравих да питам като взимам фракспарин, трябва ли да пия още аспирин протекта. Утре ще звъня да питам, довечера няма пия аспирина

Миличка, д-р Юнакова каза ли ти да спазваш някакъв режим? Трябва ли да ограничаваш някои храни, чаьове и подправки?

# 684
  • София
Честито сакче, Слеър да с го отгледаш на топло до термин Simple Smile
Стиснати палчета за чакащите тест Simple Smile
Успешен трансфер на дъгичка

# 685
Поли, нщо не ми каза. Питах я трябва ли нещо специално да спазвам, каза не. Питах я за едни хапчета , които пия за перисталтиката - каза да си ги продължавам без проблеми. Спря ми утрогестана, дуфатсона го продължи и фолиевата киселина.

Само за аспирина изключих да питам, но чак сега се сетих. Утре като звънна ще разбера.

# 686
Поли, нщо не ми каза. Питах я трябва ли нещо специално да спазвам, каза не. Питах я за едни хапчета , които пия за перисталтиката - каза да си ги продължавам без проблеми. Спря ми утрогестана, дуфатсона го продължи и фолиевата киселина.

Само за аспирина изключих да питам, но чак сега се сетих. Утре като звънна ще разбера.

А този витамин Б , който ти изписа генетичката?

# 687
Аз го спрях още след инсеминацята, както и игликата - прочетох листовките и на двете и пишеше, че не се препоръчват при бременност. Сама си ги назначавам, сама си ги спирам  Laughing

# 688
Алоха, обещаният отчет  Mr. Green

Прибрах си 2 ембриончета с потенциал и едно по-лошо. Останалите 2 не са се развили, така че нямам за замразяване. Според док и биолозите триплодна е изключена, двуплодна е малко вероятна, целим едноплодна бременност. Дадоха ми тест за 11.03. Мислех да пусна кръвчица другата събота, но док ме разубеди. Според нея разпръскването на ЧХГ в кръвта започва към 5-6 ден след трансфера и може да има фалшив негативен резултат на 7 ден след ЕТ. Запасила съм се с тестове и ще препишквам лентички в хотела. Май. Ще почна от 10ти ден, надали ще устискам 14 newsm78

Слейър, ти на кой ден разбра, че си бременна?

# 689
Алоха, обещаният отчет  Mr. Green

Прибрах си 2 ембриончета с потенциал и едно по-лошо. Останалите 2 не са се развили, така че нямам за замразяване. Според док и биолозите триплодна е изключена, двуплодна е малко вероятна, целим едноплодна бременност. Дадоха ми тест за 11.03. Мислех да пусна кръвчица другата събота, но док ме разубеди. Според нея разпръскването на ЧХГ в кръвта започва към 5-6 ден след трансфера и може да има фалшив негативен резултат на 7 ден след ЕТ. Запасила съм се с тестове и ще препишквам лентички в хотела. Май. Ще почна от 10ти ден, надали ще устискам 14 newsm78

Слейър, ти на кой ден разбра, че си бременна?

Браво миличка!
И аз ще правя тест на 11 март!

Общи условия

Активация на акаунт