Кандидат и бъдещи мами с татко от епруветка - 2

• 30 614
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
Поли - браво скъпа  Hug!
Успя да ни изненадаш - ама каква хубава изненада. Сега стискам палци, лежи си спокойно, гледай се, че трябва заедно да разхождаме бебетата  Hug

Аз утре съм на лекар. Естествено час нямаше, така че ще се пробвам около 8 да съм там.  Уф, пак ще ставам рано ...

Миличка, да пишеш после! Искам новини за тупаща точица Simple Smile

Благодаря ви за палчетата момичета Simple Smile

# 661
Мерси Поли  Hug

дали ще се види вече сакчето? а кога се разбира, че се развива?
Много съм тъпа - нищо не съм прочела, разчитам само на каквото ми кажат в болницата

# 662
Мерси Поли  Hug

дали ще се види вече сакчето? а кога се разбира, че се развива?
Много съм тъпа - нищо не съм прочела, разчитам само на каквото ми кажат в болницата

Ами по спомени ще ти кажа с уговорката, че може и да бъркам.
Сакче се вижда около 6-7 гс, а сърдечна дейност се регистрира около 8-9 седмица. Всеки следващ преглед до края на бременността дава инфо за развитието на плода. Имаш и три фетални морфологии. В 13. 20 и 26 гс. Те дават инфо за хромозомни аномалии и изобщо за здравето на бебето. Оглеждат му се всички органи. Това е, което знам по въпроса.
Ти в коя седмица си?

# 663
И аз като на всяка манджа мерудия   Mr. Green -при мен сакчето предния път се видя в 5 седмица и 2-3 дни. Съедечни пулсации се видяха в 7ма, а сърчицето чух в 9-та, но може и в 8ма, просто аз ходих през 2 седмици

Допълвам се- сакчето се вижда при стойности на ЧХГ над 1000

# 664
ЧХГ-то не съм го мерила от 2 седмици.
Иначе календара на телефона казва, че съм в 5.гс. и 6 дни. Уж четох за г.с, но се отказах да ги ичислявам и открих, че апликацията ми за цикъл, милостиво ми дава възможност да заредя програма "бременност" и почва сама да си зичислява всичко. Да живеят технологиите, че ако трябва д аброя на пръсти ...

Значи - утре поне ще каже има ли сакче.

Аз сега се зачетох малко в един сайт за бременност по седмици. Ами аз никакви признаци нямам по дадените. Освен напрежението в гръдите от миналата, което вече отмина, нито ми е лошо, нито ми се спи , нямам желание за странни храни. Аз си ви казах, че ще се съм наопаки на всички теории.

# 665
Слейър, рано ти е още за симптоми, след 6-7 г.с. се проявяват, но ти пожелавам да те подминат. Hug

Ако четеш някои теми тук има момичета, дето веднага след половия акт имат всички възможни, но това си е чисто самовнушение.

Утре ще установите въррематочна бременност, големина на сакчето и ще се разберете, кога да идеш да чуеш сърчице. Ще получиш и първата снимка на бебето Grinning

# 666
  • От Луната
Ооо Сейлър, ще чакам новини!
Малко офтопик  ooooh!
Скрит текст:
Аз утре ще водя котето ми да го кастрират, направо ми се реве  Cry Cry Cry . Аз искам бебе, а междувременно лишавам друго същество от тази възможност. Направо ... но ако не го направя вървим към сценария, жената с многото котки! Не искам да я лиша от свободата и, тя си влиза и излиза когато иска, не мога да я затворя вътре и затова се налага тази мярка. И два три дни ще е мъка ... МРЪН!  Cry Cry Това е най-доброто коте, което някога сме гледали.

# 667
Синеочка, това е правилното решение. Аз кастрирах моята принцеса на 7-8 месеца преди първо разгонване. Тя е домашна, не излиза, но не исках да и причинявам разгонване като няма да види мъжки котарак през живота си, т.е.  Само да се мъчи животинчето.

Сега е една послушна и предоволна от съществуването си глезанка, има мен и родителите ми за слуги Mr. Green. Мен ми е мъка, че заради командировката ще я изпращам на бабиндом за 5 седмици, но там тя се чувства добре-позволява и се повече отколкото в къщи, по цял ден има човек, водата се сменя 3-4 пъти дневно, но ще ми липсва

За кастрирането не го мисли - ако имаш опция я остави още няколко часа в клиниката да излезе изцяло от упойка, че аз си я взех почти веднага и плаках цял следобед. Общо взето аз бях по-травмираната от двете ни. И още нещо - след няколко консултации се спрях на махане на всичко, не прекъсване на тръби. Второто може да доведе до кисти.

И сега нещо весело - моята принцеска изпитва ужас от малки деца, та сега и говоря, че ще имаме скоро бебе, че тя ще е кака и ще се наложи да свикне с малкото човече и да се оставя да я мачкат... Май съм луда за връзване hahaha

# 668
слейър, аз си мисля, че имаш основния признак за бременност-липса на менструация. това си остава най-важното. от останалите поне половината са си психосоматика.
йоли, успех с котето. моите никога не са били кастрирани /не беше мое решението/и си е мъка, особено с мъжките. доколкото знам, като са малки, не се травмират, като изключим обичайния стрес от операцията,но и това ще мине до ден-два.

# 669
Добро утро момичета!
С котки нямам опит, но ще ви разкажа за моите кучета. Първото ми куче беше коли и много искахме да забременее. Водихме я на няколко мъжкари и все не се получаваха нещата. Накрая забременя от един красавец Simple Smile , при когото я заведохме. Явно си беше претенциозна дамата. Сегашното ми куче е мелез и не сме искали поколение, но тя взе, че ни изненада. Някакъв уличен превъзходен взел, че се промъкнал през оградата и една вечер коридорът ми се напълни със седем кутрета. Видяхме се в чудо. Едвам ги раздадохме. Бяха много сладки междудругото. Естествено после кастрирах животинката. И аз имах много колебания, но това беше най-правилното решение. Понесе добре операцията. Стресът й отмина за няколко дни. В деня след операцията и давах босколизин. После получи ново легло и така. Сега е една спокойна и дебеличка глезана, коята все се гали. Не знам за котките, но женското куче е добре да роди (разбрах го като заведох кучето за кастрация), защото в противен случай можело да ослепее, като остарее.
Не знам как моята глезанка ще възприеме човечето. Тя е свикнала да е голямата ми любов и вероятно в началото ще ревнува Simple Smile
Относно симптомите за бременност подкрепям Звездичка. Психиката върши какво ли не. Най-сигурният признак е точицата на ехографския преглед. Че има жени, на които и цикъл им спира, и корем им расте и какво ли още не и не са бременни. Има и такива, които разбират в четвърти месец, защото нямат симптоми, а в някои случаи и цикъл си имат.

# 670
Слеяр, как сте миличка? Имаме ли новини вече? Simple Smile

# 671
  • От Луната
Мина, добре е мацата, още е силнозамаяна, спинка, но се буди от време на време. Женско е, не е раждала, на около годинка. Много е кротичка и всички много я обичаме, искам да си стои около нас, да не ходи на далеч, понеже съседите се ядосват и особено когато са в размножителен прериод ги пребиват от бой. Миналата година изчезна нашия талисман (черен котарак) и много ми беше мъчно. Преди нея котана умря от старост ... и тази я взехме от съседите, да помогнем ... външно коте си е, влиза вътре, но си личи че не иска да е затворена. Обеззаразяваме я, решим, храним, ако е студено се прибира сама и така, искам да си е около нас, а не да я погнат котаците и да изчезне.

После бях на зъболекар! Приключих с пломбите!!! И съм готова да забременявам  Mr. Green ще кажа аз на док, че е време вече! Сега планирам как да отида на кола маска.

Сеилър, къде си? Имаме ли точици ... една две ...  Heart Eyes

# 672
Мина, добре е мацата, още е силнозамаяна, спинка, но се буди от време на време. Женско е, не е раждала, на около годинка. Много е кротичка и всички много я обичаме, искам да си стои около нас, да не ходи на далеч, понеже съседите се ядосват и особено когато са в размножителен прериод ги пребиват от бой. Миналата година изчезна нашия талисман (черен котарак) и много ми беше мъчно. Преди нея котана умря от старост ... и тази я взехме от съседите, да помогнем ... външно коте си е, влиза вътре, но си личи че не иска да е затворена. Обеззаразяваме я, решим, храним, ако е студено се прибира сама и така, искам да си е около нас, а не да я погнат котаците и да изчезне.

После бях на зъболекар! Приключих с пломбите!!! И съм готова да забременявам  Mr. Green ще кажа аз на док, че е време вече! Сега планирам как да отида на кола маска.

Сеилър, къде си? Имаме ли точици ... една две ...  Heart Eyes

Браво Йоли! Радвам се за мацата, а ти се стягай. Предстои ти успешния опит!
И аз чакам с нетърпение резултат от Слеяр.
Дъгичке, ти утре ли си на трансфер?

# 673
Привет момичета - появих се.

Имаме сакче - 1 брой, д-р Юнакова даже видя пулс. Абе то и аз го видях, ама не знам как е възможно. Точка ли беше какво ли беше - но е там. Пулсираше си като дишах.
Имам си снимка на сакчето , ще си я сложа на хладилника. Докторката каза да си карам както си знам , слож ме на фркасипарин, сега ще се уча да бия инжекция.
Та така - малко съм замаяна, не ми се вярва, но ще свикна. Док каза че вероятността това сакче да се раздели на 2 - еднояйчни е много малка, но на мен все ми се струваше, че виждам 2 пуслиращи точици в сакчето. Сигурно съм луда, защото три пъти я питах дали са две или едно и тя беше категорична че е едно. Дано!

# 674
супер, слейър. и стига ги мисли тези близнаци. едно е (момченце  Sunglasses).

Общи условия

Активация на акаунт