Фалшивите потребители и от кои сме си патили

• 20 000
  • 226
  •   1
Отговори
# 195
Чек, усещаш ли в авторката нещо подозрително?

Е как Пънки ще има страшно много профили и ще си говори сама, като това се вижда веднага от модератора?
Не съм я срещала в този форум, нямам идея колко е луда.

Да, добре.  bowuu
Особено, ако ползваш нет в офиса, у дома, при свекървата, при приятелка, при гаджето, при зълвата ... ще ти фанат опинците, освен ако не се издадеш сам.

# 196
  • На топло
Касита, значи пише едно изречение и после бяга до свекървата да си отговори  Grinning

# 197
Чек, усещаш ли в авторката нещо подозрително?

Е как Пънки ще има страшно много профили и ще си говори сама, като това се вижда веднага от модератора?
Не съм я срещала в този форум, нямам идея колко е луда.

Да, добре.  bowuu
Особено, ако ползваш нет в офиса, у дома, при свекървата, при приятелка, при гаджето, при зълвата ... ще ти фанат опинците, освен ако не се издадеш сам.

Аз усещам.Не мога да повярвам,че се занимавам да отговарям на бг мама сотаджийки,които не допускат никой да напише нещо по-различно,което го интересува,за да не им разбие утопията Simple Smile

# 198
Май във всяка отчетна тема на бременни/родилки има по някой трол.
Питам най сериозно и наивно...защо? Кому е нужно,какво ще спечели от цялата работа newsm78 навързала една камара майчета от форум...голям праз. Ако иска пари,дрехи,помощ и т.н. добре има користна цел ясно. Но така за голата слава..ми не го разбирам честно. Остава варианта за психическо разстройство...

# 199
Е, то това са 25 часа от 24 в денонощието:) Тя в такъв случай не спи, не яде, не работи, посветила си е живота на форума и ходи от къща на къща да пише от различни профили.Simple Smile

# 200
Обаче търпим развитие през годините - от ССФ, през глиган анцуг, та до бг мамма сотаджийки. Simple Smile))

# 201
Обаче търпим развитие през годините - от ССФ, през глиган анцуг, та до бг мамма сотаджийки. Simple Smile))

Да,така поне времето ,което прекарвате тука злорадствайки се осмисля,че не е лесно да не правиш нищо по цял ден ,освен да седиш във форум и да пишеш глупости ,на които още 5 като теб ти подражават Simple Smile

# 202
  • София
Е, в нас имаме интернет от основния доставчик, от моя тел. и от тел. на мъжа ми. Не вярвам да сме изключение. Така че това с ходенето до свекървата...

# 203
Е, в нас имаме интернет от основния доставчик, от моя тел. и от тел. на мъжа ми. Не вярвам да сме изключение. Така че това с ходенето до свекървата...
Мъжа ти сигурно е много горд с теб Simple Smile Спи ли ,или и той пише в някой форум,как да опитомя жена си?

# 204
Не веднага, но минава малко време преди да ти хванат втори акаунт. Не знам как Пънки поддържа 10, например. Вярно, че може от различни места, но чак такава отдаденост ... Аз понякога си мисля, че Popule е Пънки, но по принцип никога нямам правилна преценка, мислила съм че Popule е нова реинкарнация на Ксения, също.

# 205
  • Варна
Не знам защо, но на Шантал така и не можах да й повярвам за дъщерята, свекървата, Хърватия ли беше. Преди доста време я четох в консултации с психолог, страшен проблем си беше изсмукала от пръстите и през цялото време си мислех, че е писала там, само за да се вижда след време и уж доказва разни неща.

# 206
  • София
Начи аз един ден няма да имам досег до комп и тука ще цъфне такъв бисер в 15 странициlol: Laughing Laughing Направо съжалявам, че едно време мислех, че тука само кърма и насрани памперси хвърчат Laughing Laughing Какви тролове е имало тука през годините.  Laughing Laughing

Друго мене ме гложди. Как все още има хора дето чак се чувстват предадени от тия форумни индивиди? newsm78 newsm78

# 207
  • София
Мъжа ти сигурно е много горд с теб Simple Smile Спи ли ,или и той пише в някой форум,как да опитомя жена си?
ooooh! Ти въобще видя ли чий пост коментирам?

# 208
Ти какво се явяваш, Иви,гост-звезда ли?
Не се цепи, я се виж - хем си толкова впечатлена от нещо виртуално, та му посвещаваш цяла тема, хем намираш и време да драматизираш виртуално. Истинска бг мама си, сотаджийка с призвание. Simple Smile))

# 209
  • София
Твоето мило така ли прави? Горкичката.

Неее, Популе е много различна от Пънки.

Общи условия

Активация на акаунт