Фалшивите потребители и от кои сме си патили

• 19 986
  • 226
  •   1
Отговори
# 210
Сензации пльоскат другаде.Твоето мнение не ме интересува,така че си размишлявай самостоятелно без да ме намесваш

То пък от твоето мнение всички масово се заинтересуваха.  hahaha

Да,така поне времето ,което прекарвате тука злорадствайки се осмисля,че не е лесно да не правиш нищо по цял ден ,освен да седиш във форум и да пишеш глупости ,на които още 5 като теб ти подражават Simple Smile

Големи шамари се задават, затова с добро ти казах да си лягаш, докато е време.

Ти да не си трол?
Касита, права си, това е трол и се прави на румънка.

# 211
  • На топло
И аз не вярвам Шантал да има деца. Досега да беше наводнила повечето теми, в които драска, с прекрсаните си отрочета ( или поне разни парченца)
Тя за един смешен бански говореше полвин година и още толкова, го навираше с повод и без повод.

# 212
А имаше една личност, която напълно беше обсебила форума за туризъм-
(пак й забравих името), накрая така беше изнервила съфорумките, че й хващаха откъде вади снимките от пътуванията си. Между другото жената поне за маршрути в Италия беше много полезна.

# 213
Аааа, за Popule няма да се разбрем - ние с нея ще ходим в Лас Вегас, при гейове лъвове ли бяха, тигри ли - не помня и на гости на Кичка Бодурова. Тя ш'ме води,щото вече е била, аз съм си натъкмила вече труфилата у един сак.
Ама през Румъния няма да минаваме.

# 214
  • София
(пак й забравих името), накрая така беше изнервила съфорумките, че й хващаха откъде вади снимките от пътуванията си. Между другото жената поне за маршрути в Италия беше много полезна.
Bled?

# 215
Не е Популе. Една друга има, от която се оплакваха, че ходила на всички круизи по света. Много ѝ бяха ядосани.
Точно така, Bled е.

# 216
Bled?

Точно тя, да.
Примерно питаш я от колко до колко работи ферибота на еди кое си езеро в Южна Патагония и тя веднага казва, че ей сегичка от там се е върнала и ти дава точно разписание:)

# 217
  • София
Още се вихри.

# 218
За поддържането на няколко профила от един потребител HAPPY QUEEN, с променен ник EXIT_HUMANITY го е написала... Може да се прочете в един от последните й постове. Пънки е повече от на ТИ с компютърната техника. За нея невъзможни неща в скриването на реалния й IP адрес просто няма, въпреки че е доста трудно да се повярва, че една толкова болна личност е така начетена...

# 219
въпреки че е доста трудно да се повярва, че една толкова болна личност е така начетена...

Да те питам и теб, ще може ли малко така доказателства да дадеш заедно с диагнозите и другите обвинения, че иначе много махленско се получава?

# 220
  • На топло
Айде сега, за да си скриеш АйПи адреса не е достатъчно да си само начетен....
Може да пише максимум от 2 профила - домашен и мобилен, от повече си е голяма занимавка, не вярвам лудите да са толкова последователни и организирани.

# 221
Аз па се сещам само за един трол, в темата за бай брадър,  нещо си и накрая 33 беше ника. На всяка страница имаше по две мнения за дъртата кучка Кичка, за великия Гъмов и за краставите магарета, дето се надушвали.  Laughing

# 222
въпреки че е доста трудно да се повярва, че една толкова болна личност е така начетена...

Да те питам и теб, ще може ли малко така доказателства да дадеш заедно с диагнозите и другите обвинения, че иначе много махленско се получава?
Нищо махленско, за съжаление... Бих се радвала ако беше такова, но не е. С Пънки доста време си пишех в Скайп, че и на мен ми беше доста симпатична в началото, та доста добре я опознах...

# 223
Какво нещо е виртуалното общуване. Аз Пънки доста съм я чела и никакви наченки на болести не забелязах, даже ми харесваше, но теб те чета за първи път и не ми изглеждаш 100% ОК.

# 224
Аз па се сещам само за един трол, в темата за бай брадър,  нещо си и накрая 33 беше ника. На всяка страница имаше по две мнения за дъртата кучка Кичка, за великия Гъмов и за краставите магарета, дето се надушвали.  Laughing

Ауууу, как може да й забравиш ника, прословутата Атиа:) Тя има фиксация на тема Кичка Бодурова и пиша под абсолютно всяка информация във виртуалното пространство, където е спомената Кичка. Само че, в различните форуми е ту Златена, ту Златина, Злати. Иначе постовете й са едни и същи, като мантра Laughing

Общи условия

Активация на акаунт