Фалшивите потребители и от кои сме си патили

• 19 964
  • 226
  •   1
Отговори
# 45
 Je suis фалшив потребител.

# 46
По отчетните теми се случва явно по-често и прави впечатление, извън тях не виждам какво може да ме касае някоя послъгваща потребителка. Тези, които се чудят същото може би нямат опит с отчетни теми, просто там си пишат майки от началото на бременността, сближават се, говорят си по име, някъде се пише и с години и като рабереш, че някоя от пишещите е лъгала ежедневно с бебешки истории и тревоги всички е малко шокиращо. Аз не съм била активна много в такива теми, но дори и в нашата имаше 'майка', за която се разбра, че си е измислила трите си деца, подробните им истории, мерки и теглилки, абе всичко и се вживява, и си пише... Shocked.  

И не са постове с дълги и прочувствени истории, просто ежедневие, споделяне, проблеми и ако следиш историята с години става дълга и прочувствена  ooooh!.

# 47
Ред Велвет си е тука, но е сменила ника просто.

как е новият й ник ?

# 48
Моля всеки,който някога тук е срещал нереален потребител,или такъв,който се е представял за друг човек,жена,която всъщност е мъж и прочие,да помогне с информация,защото доверяваме много от личния си живот на хора,които не познаваме,а някои от тях изобщо не са такива-за каквито са се представяли.

Защо ти е необходима такава информация, Иви? С какво би ти помогнала?

Бих искала да помогна на всички,които са вярвали в някой и са му давали съвети,а той се е изгаврлил с тях,затова ако познавате такива хора,споделете ги.Понякога човек открива разбиране точно в непознати и остава разочарован ако бъде излъган така...

Последна редакция: нд, 13 дек 2015, 14:36 от uBu

# 49
  • Другата България
Ред Велвет си е тука, но е сменила ника просто.

как е новият й ник ?
Happy days.

# 50
  • София
Никаква представа нямах  Rolling Eyes Понякога съм била сигурна, че някоя нова регистрация е на стар потребител, и евентуално мога да имам колебания между 2-3 потребителя, но до там.

ПП
Ооооо, да, тя е.

Последна редакция: нд, 13 дек 2015, 14:45 от milenaka

# 51
Май във всяка отчетна тема на бременни/родилки има по някой трол.
Винаги съм се чудела една и съща ли е, или са няколко. Ако е само една, добре. Можем само да ѝ завидим за продуктивността. Ама ако са различни, това започва да става епидемия.
Силно се надявам някой пишман психиатър или психолог да не си прави такива гадни експерименти с пациентите си, съветвайки ги да се отдадат на шизофрения и да се вживяват в измислени роли, за да избиват комплексите и проблемите си от реалността.  Confused
Имаше слухове за такава практика преди време, та знае ли се...

Иначе и аз се сещам за няколко потребители, които са чиста проба тролове, ама си трая. С такива тълпи фенове е опасно да хвърлиш сянка на съмнение върху идолите им...  Mr. Green

# 52
  • София
Дай поименно, де Сийке. Нали и авторката иска списък  Wink

# 53

Иначе и аз се сещам за няколко потребители, които са чиста проба тролове, ама си трая. С такива тълпи фенове е опасно да хвърлиш сянка на съмнение върху идолите им...  Mr. Green

Е, как можа?!? Сега до Нова година ще ме гризе кои са Mr. Green

# 54
  • Другата България
Никаква представа нямах  Rolling Eyes Понякога съм била сигурна, че някоя нова регистрация е на стар потребител, и евентуално мога да имам колебания между 2-3 потребителя, но до там.

ПП
Ооооо, да, тя е.
Че е тя, тя е, ама какъв е проблемът с нея? newsm78

# 55
в бул-мамма я бяха хванали в много лъжи , не е фалшива личност , а просто много си измисля ....

# 56
  • Другата България
Сега като ми каза, се сетих, че имаше нещо такова....
В темата за СВ - та раздава акъл на кг., казва, че е ЧР в някаква агенция и в интерес на истината понякога са ѝ доста адекватни включванията.
Но не е досадна, за разлика от други.

# 57
Преди време се коментираше една потребителка, която беше обсебена от близнаците. Твърдеше, че има близначки и снимки беше качила. Оказа се, че действителността беше съвсем друга. Не се сещам ника й. Беше миналата или по-миналата година. Както и една, дето твърдеше, че има тризнаци и бяха с някакви особени имена..а историята й беше сякаш сценарии от турски сериал.
Сякаш в отчетните троловете са най-много.

А една съфорумка директно беше заявила, че всичко което беше писала за себе си е плод на фантазията й. Ей така, за забавление. ХепиКуин или нещо подобно беше името.

# 58
Сега като ми каза, се сетих, че имаше нещо такова....

наистина работи в Чов. ресурси , беше развявала с насмешка СВ-то на някаква тукашна потребителка , така че всеки трябва да внимава на кого се доверява ,
иначе там бе демонстрирала съмнителен лукс , две групи се бяха счепкали - едната група я беше надушила , другата - още не и се скараха помежду си , около това се вдигна най-голям шум може би ,
после някои истини излязоха наяве там ....

# 59
  • София
Преди време се коментираше една потребителка, която беше обсебена от близнаците. Твърдеше, че има близначки и снимки беше качила. Оказа се, че действителността беше съвсем друга. Не се сещам ника й. Беше миналата или по-миналата година. Както и една, дето твърдеше, че има тризнаци и бяха с някакви особени имена..а историята й беше сякаш сценарии от турски сериал.
Тази със самолетната катастрофа ли беше?
Сякаш в отчетните троловете са най-много.

А една съфорумка директно беше заявила, че всичко което беше писала за себе си е плод на фантазията й. Ей така, за забавление. ХепиКуин или нещо подобно беше името.
Точно тя, да.

Общи условия

Активация на акаунт