Big Brother: All Stars 2015 - тема 5

• 14 880
  • 272
  •   1
Отговори
# 255
  • SF
Какви ги приказвате?! Не съм чела клюките. Олигархът не се сменя лесно. Те направиха 100 сватби и сигурно още 100 стоят планирани в листата.

# 256
Аз четох, че премествайки си част от биснеса тук олигархът е на път да фалира. До колко е вярно не знам, но знам, че е много ревнив. Та и аз се чудя Тоцка как си позволява волности.

# 257
  • SF
Глупости са това. За да фалира един олигарх, Русия трябва да фалира. Олигарх не е човек, който е вкарал пари в една агенция или в един магазин, за да не му провърви и да фалира. Това са дребни бизнесменчета, които опитват. Хората с пари са подсигурени от 100 места и 100 други могат да фалират, без това да ги разклати значително .

# 258
Знам определението за олигарх!  Питаш - отговарям!

Глупаците са тези, дето списват жълтите шишови парцали!

# 259
  • SF
Да, аз не казвам, че ти ги измисляш тези глупости. Глупости са писали.
И написах колко се притеснявам за парите на олигарсите не за да те поучавам теб. Просто си пиша по темата. И не се съгласявам с това, че мъжът на Тоца е фалирал. Може някоя от инвестициите му да е излязла "куца", но фалит...
Попитах какво са писали, защото не съм чела никакви клюки и не знам какво намеквате за Тоца и Джино.

Я кажете кой е приятелят-предател на Ваня и защо се разплака за някаква несправедливост. Изпуснах, а останалото от интервюто й е тинтири-минтири.

Последна редакция: вт, 22 дек 2015, 12:27 от Esmee

# 260
  • София
а8ое вярна клюката, бизнесът на тати и зетя на пернишка територия бил в опасност. Та, може и по семейному да развалят дослука.

# 261
А какъв им е бизнеса на пернишка територия и Иванушка едва ли само на него разчита?

# 262
  • София
Не помня добре, заото тази клюкарсска история ми изникна случайно. Май нещо с имоти беше, лоши инвестиции. Нали татито беше кмет навремето, явно оттогава е задругата.

# 263
  • SF
Явно, неявно, допускания и предположения само. Може Тоцка и Джино да са се сприятелили покрай формата и да ставаме смешни с романите, които пишем за тях.

Кой е приятелят-предател на Ваня Ч., разбра ли се?

# 264
  • София
може да са се сприятелили, ама някак на всичките й претенции и допълнително като на омъжена жена, особено пък, от голямото добрутро, не й отива да му седи в скута. Купонът си е купон, приятелството си е приятелство, но... жена на олигарх...

# 265
Явно, неявно, допускания и предположения само. Може Тоцка и Джино да са се сприятелили покрай формата и да ставаме смешни с романите, които пишем за тях.

Кой е приятелят-предател на Ваня Ч., разбра ли се?

догледах предаването е едно ухо и едно око
май е обидена на ББ както предположих и одеве, щото нямали всички равен старт и т.н.
това са неща, които се знаят май отдавна дори от нас дето сме само зрители, тя кво се прави, не зная

# 266
  • SF
Маги каза, че също е против някои от участниците да излизат от Къщата. Нали затова ги обезщетяват с огромни хонорари за периода на пребиваването им във формата, защото ще имат пропуснати ползи от бизнеса си или както там изкарват парите си.
Преслава даже пътува до Брюксел, след което коригираше поведението на Гъмов с очи. Да не говорим, че излезе от предаването, щото не можела да номинира никого (?!!!?) и се върна,  за да помага всячески на Гъмов. Какво е това!!! Домашен белот?

# 267
права си!
за мене обаче е още по-некоректно изключително тенденциозното отношение към участниците и на ББ, и на Кънчев, коментаторите в студиото и тези при Гала , някои участници очевадно са любимци, а други са врагове още преди да сме имали възможността да изградим мнение за тях

# 268
  • SF
Да.
Биг Брадър е лишен от обективност и е доста манипулативен. Дава наклон на мислите на зрителя и му внушава каквото си иска.

Често към финала на Ол Старс се въртеше едно клипче с това какво мислят участниците за формата и представянето им. Репликата на Десислава беше "За мен това е като филм с хепи енд". Всъщност тя казва тази реплика по повод отношенията между Минчев и Червенкова, които навън се съдят, а вътре са най-добри приятели.

В чуждестранните Биг Брадъри няма дикторски глас, който казва "Ден 23, Десислава е притеснена и мисли за приятеля си навън". Това на фона на кадър на Десислава, която "мисли".
От къде знае ББ какво мисли Десислава в този момент. Може да си припомня някаква песен на гръцки, а може и да мисли къде й е сутиенът. А може и просто да си гледа събеседника, с когото говори нещо, но имаме близък план на нейното "умислено" лице. (23-ия ден и Десислава са само примери за това как монтират събитията).

# 269
Вчера гледах Червенкова при Гала. Каза, че се чувства предадена, продадена....но така и не разбрах от кой. Само вметна, че НЕ можело ТЯ да излезе преди Генчо и Джаферович.
Не мога да разбера - или казваш нещо, или не. Ако по договор не може да каже някои неща и не може да сподели разочарования, защо въобще подема темата?
Да й имам самочувствието Mr. Green Сигурно си мисли, че Генчо, Джаферович и Деси трябаше да излязат преди нея, демек тя да е победител и за това е предадена Mr. Green Явно Деси за нея не е трябвало да спечели, защото имала участия и излизала. Не че е правилно според мен това, което прави ББ, но и на нея й е било ясно преди да влезе, че всички имат договори и изисквания. Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт