Къде живеете?

• 32 607
  • 510
  •   1
Отговори
# 180
А дали с налагането на глоби и спазване на закони нещата ще се променят? Надали.

Цитат
Е какво , сега ще се окаже прав. Бойко Борисов, то материала тука е лош. ?

На този материал ББ му е премиер.
Щом дотам я докарахме, нищо хубаво не ни чака.

А дали тук или там, човек си търси средата. Има толкова хубави интерактивни таблици с резултатите от преброяванията  Mr. Green

# 181
  • В Космоса
Просто не можете да си представите колко е лесно човек да се научи на моля, благодаря, заповядайте, Вие, на респект, на спиране на пешеходна пътека, на даване на предимство и какво ли още не, когато средата е такава. Какви ти години за промяна на манталитета- за минути става. Харесва ти и действаш, освен ако не си изпълзял от някакви диви места, но да кажем във форума такива хора няма, тук всички сме бели и добри:)

След завършване на образованието задължителен стаж 3 месеца някъде в чужбинско за промяна на манталитета! Joy Щом сами не можем да се научим...

П.П. Това е до възпитание горното. Манталитетът включва малко по-дълбоко загнездени неща, като че ли...

# 182
  • София
Приемам всякакви идеи за подобравяне на стандарта на живот в България ,включително и идеи как да хванем за яките властимащите!
Цитата на ББ,  беше написан от мен в пристъп на.лек гняв, моля да не се взима под внимание.

# 183
Въпроса не е, че са лоши, а че са черногледи и завистливи.
Ти черногледа и завистлива ли си?

# 184
А дали с налагането на глоби и спазване на закони нещата ще се променят? Надали.
А как иначе? Това е единственият начин да се озаптят някои хора.
Има и друго нещо. От повсеместното неприлагане на глоби и неспазване на законите се създава едно много тягостно чувство на несправедливост и безпомощност. Точно това накара много мои познати да напуснат България, въпреки че финансово бяха добре.

# 185
Въпроса не е, че са лоши, а че са черногледи и завистливи.
Ти черногледа и завистлива ли си?

Завистлива не, черногледа понякога, като остана по-задълго в бг, все пак и аз съм българка  Laughing 
Да си заобиколен от толкова песимизъм си уморява, ама някоя и друга екскурзиика зад граница при приятели си помага при мен лично.

# 186
.

Последна редакция: чт, 17 дек 2015, 22:23 от Aronia*

# 187
  • Sofia
Живеем в България. Аз проблем с България засега нямам, но се притеснявам един ден детето ми как ще учи в тези наши училища, където родителите казват, че не се учи и не се ходи дори. По стечение на обстоятелствата пътувам в различни държави и средата - дори и за кратко променя манталитета. Как не видях в една друга държава никой да се блъска в автобус или да псува нервно.

# 188
Много наболяла тема за мен напоследък. Една трета от приятелите ми заминаха да работят и живеят в чужбина.
Как Ви се отразява животът зад граница?
И как ви се струва животът в България?
В България съм и ми харесва живота . Тук са приятелите ми, с които се виждам всеки ден , близките ми ,красивата природа с четирите сезона , хората , които те питат -/здравей как си /. Не ми трябва нито дъждовната Англия, нито студената Канада, нито далечна Америка , нито гореща Испания .

Приятелката ми от детските години живее от 17 години в чужбина. Първо в Торонто, после Чикаго и
накрая се установиха в щата Тенеси. Сега са в България и си купиха място , за да си построят къща и се връщат в България . Въпреки парите и бизнеса, който имат в САЩ  ми споделят, че никога не са се чувствали толкова щастливи, както тук. Децата им бяха във възторг , когато откриха свободата да играят сами до късно лятото на улицата до 9 ч вечерта .Да се срещат ей така всеки ден на кафе с познати . Това чувство им е било непознато в далечна Америка . Много си говорим с моите приятели за тези неща -видях нещата и през техните очи ...и съм на тяхмното мнение вече , че
определено у дома си е най добре .  

# 189
Живея в България.
За всеки случай се хванах да уча чужд език  Wink

Последна редакция: чт, 17 дек 2015, 19:56 от Aronia*

# 190
  • София
Vasilena, благодаря за отговора ти!
Добре, ето нов въпрос.
Какво ви кара да се.чувствате щастливи в страната в която се намирате?
Арония,какъв език записа?

# 191
Испански Wink

# 192

Добре, ето нов въпрос.
Какво ви кара да се.чувствате щастливи в страната в която се намирате?

Мен лично - нищо.

Последна редакция: чт, 17 дек 2015, 19:54 от Aronia*

# 193
  • София
Арониа, ти си наистина откровен човек  Sunglasses
Спомням си, че испанският лесно се учи,  успех в начинанието

# 194
благодаря Simple Smile

Последна редакция: чт, 17 дек 2015, 17:39 от Aronia*

Общи условия

Активация на акаунт