За сега съм много доволна.На слаба струя водата е направо гореща..пробвах да я оставя 5 мин да тече - не се промени температурата
Аз съм с вертикалния..много е стилен и практичен

За тока се надявам да намалее

И имайте предвид, че наистина гореща вода като от бойлер нагревателят никога не прави, просто прави водата приятно топла, леко гореща в най-добрия случай, но не е вярно това от рекламата, че е достатъчно топла за чай, кафе, къпане на бебе и прочие глупости. Накратко: върши работа, но зависи на кой за какво му трябва

И имайте предвид, че наистина гореща вода като от бойлер нагревателят никога не прави, просто прави водата приятно топла, леко гореща в най-добрия случай, но не е вярно това от рекламата, че е достатъчно топла за чай, кафе, къпане на бебе и прочие глупости. Накратко: върши работа, но зависи на кой за какво му трябва 

, прочетох всички мнения и в тези от началото излиза, че водата е достатъчно топла и с нормална струя, тези последните твърдят друго. А тъй като и ние си го купихме също излиза така, че струята е както беше писала преди една потребителка на дъждовни капки. И затова искам да ви попитам другият вариант, който не е дигиталният по-различен ли е?