SUPERNATURAL: W-i-n-c-h-e-s-t-e-r-s

• 41 589
  • 735
  •   1
Отговори
# 255
  • All of time and space, everywhere and anywhere...
Да, ние наистина не знаем как изглежда Кас в действителност, или който и да е друг ангел и затова винаги ми е било много интересно, когато по някакъв начин се познават, когато се срещнат на Земята. А когато Кастиел искаше да се покрие, всички ангели го разпознаваха, веднага щом го видеха. Явно , според митологията на сериала се познават по тяхното "grace" , или божествената частица, както я наричат .....
Щеше да е интересно според мен- освен Луци, да бяха извадили от клетката и Михаил.

Закарая спомена, че истинската му форма има три глави и три чифта крила, ако си спомням правилно, пък Кас веднъж каза, че неговата истинска форма е с размерите на сградата на Крайслер

Майкъл в тялото на младия Джон беше убиец! Наистина е добре да се появи отново. Може и да е полезен Simple Smile

# 256
Колкото до Бог, дали е Чък или не е (според мен е), наскоро четох една много интересна теория на фен за Божествената енергия и създаването на хората и ангелите, но няма да ви занимавам с нея Simple Smile
O, моля, с удоволствие бих я прочела.

В сериала досега сме виждали от ангелите наистина само крилете, като състоянието им е било показател за това как е ангела.

Аз си ги представям като ярка бяла светлина. Ама може и така, хич няма да ги върна Mr. Green .

Все по ми харесва идеята да видим архангел Михаил. Да го играе актьор тип Тамо Пеникет (Езикиел/Гадрийл от девети сезон).
А защо Дийн да не стане приемно тяло, както ""трябваше"" да се случи по принцип? Сам беше обладан от демон, макар за кратко, после разви способностите си с помощта на демонска кръв и един вид почти се беше превърнал в демон, после беше обладан от ангел, два пъти Laughing . А Дийн се превърна в демон и само толкоз Mr. Green . Може пък да му е време и той да се поангели. Не вярвам да приеме, но не ми пречи да си помечтая, нали Joy . Ще му позволя дори да ми шътка Flutter .

# 257
Еха, аз по принцип съм фен на ангелите, ама... Еха Shocked Heart Eyes

В общи линии теорията беше, че създавайки ангелите и хората Бог е използвал собствената си енергия, вложил я е в душите. Ангелите нямат душа, имат чиста частица божествена енергия и когато умрат се връщат под формата на тази сила в Бог.
Ето защо той се е покрил, защото е слаб.
Имаше сравнение как Чък изглежда отначало и как изглежда когато се появява в епизода с мюзикъла, Fan Fiction.
И когато Кас изби толкова ангели в Рая, докато беше надрусан с душите от Чистилището, а и после доста ангели измряха във войната, тази енергия се е върнала в Бог и го е направила по-силен.
Т. е. скоро може да очакваме Бог да се появи.

Не знам дали звучи смислено Simple Smile Аз не мога да обяснявам, ако открия текста ще пусна линк.

А за крилете  Cry
Липсва си ми Кас от 4ти и 5ти сезон.

# 258
Еха, колко интересно Shocked ! По принцип силата на Бог се счита за безгранична и вечна, но според вижданията на сценаристите на Supernatural - кой знае Wink . Има логика, ако вземем предвид това, че Тъмнина (сестра му) се храни с души, за да порасне и все още има нужда от тях.
Иначе и аз мисля, че душите ни (или пък искрата на живота) и сиянието/благодатта на ангелите са частица от божията енергия.
Много време се чудeх дали искам да видим Бог в сериалa, но след 10.05 "Fan Fiction" вече знам. Искам, но не като помощник, deus ex machina - което би обезсмислило всичко Peace -, a на края на последния епизод да каже едно "Well done." на момчетата или поне -

# 259
http://archiveofourown.org/works/5795590

Това е пълният текст Simple Smile

# 260
Има логика, ако вземем предвид това, че Тъмнина (сестра му) се храни с души, за да порасне и все още има нужда от тях.
Иначе и аз мисля, че душите ни (или пък искрата на живота) и сиянието/благодатта на ангелите са частица от божията енергия.

Начиии, логически от това следва, че Амара яде брат си  Joy

# 261
 Joy МръсТница! Имам предвид Тъмнина. Теб ще те kiss по логиката.

# 262

Here we go again  Heart Eyes

# 263
  Теб ще те kiss по логиката.[/size]

# 264
Гледах! Twisted Evil
Скрит текст:
Трябва да кажа, че Луцифер се справя чудесно с ролята на Кас  Sunglasses Миша Колинс е супер, дано да се позадържи в това състояние до края на сезона.
Бабата ми напълни душата! Все едно ми четеше мислите. Момчетата изглеждат умопомрачаващо в костюми. И в други дрехи. И сигурно без дрехи. И под завивки. Размечтах се Simple Smile
Като каза, че Дийн е влюбен, почти се задавих. Викам си, няма начин, Дестиел!  Shocked Confused Cry Confused После се светнах, че е влюбен в Амара hahaha Joy Много съм зле Crazy
Хубав епизод. Лошото е, че сигурно следващите два-три епизода няма да видим Миша, а и доста време няма да разберем какво става с Кас. Crossing Arms

Сетих се нещо друго  Rolling Eyes Close
Скрит текст:
"Нещо не е наред с Кас."
"Ми то винаги нещо не е наред с него."
"Е, добре, да го оставим да си се оправя сам."
 Close Close Close Close

# 265
Ох, как ме сърби да кликна на скрития текст  Sad
Миналия път се спойлирах и малко си развалих кефа. Пусто любопитство.
Но няма. Обещах си, че вече няма да се спойлирам и да си развалям изненадата. Само в много крайни случаи. Ще търпя, а на бас, че имам воля.  Sunglasses

За такива като мен, трябва да има опция като искаш да отваряш темата да се появява бутон "Гледа ли серията, ако да как свърши, ако не знаш - марш да я гледаш". И така да не се допускат неконтрулируеми извънземни като мен.

# 266
Ми то след излизането на нов епизод е нормално навсякъде по форуми и социални мрежи да се обсъжда именно той. Тук по принцип нямаме обичай да се изчаква някакво време или да се използва скрит текст. Всеки си решава кога да влезе и какво и как да пише Peace .

Изгледах и аз. По изключение ще коментирам в скрит текст Laughing .
Скрит текст:
Много приятен епизод. Чудовището беше чудесно нарисувано - впечатлих се Laughing .
По едно време не бях сигурна дали все пак лелята не е гадината, а тя беше всъщност много сладка. Вече за не знам кой път им се пускат на братята дами на по-зряла възраст. Поне се оказа, че имат шанс Wink . По същия път вървя, надявам се и аз да запазя вкуса към крехкото младежкия дух Mr. Green . Отсега съм съгласна, че момчетата изглеждат мнооого добре, отдалечавайки се .
Жената-ловец беше много симпатична. Хареса ми, дано я видим пак.
Сам продължава да се тормози, страда и самообвинява. Мъчно ми е за него. Дано не свърши някоя глупост.
А Дийн... Ех, този Дийн. Съгласна съм с Луцифер, че връзката между Дийн и Тъмнина може да се окаже полезна за битката (?) с нея. Нямам конкретни идеи, но мисля, че сценаристите могат да заплетат нещо истина интересно и неочаквано. Даже са длъжни Crossing Arms . Най-малкото в предишните срещи си личеше привличането между Дийн и Амара, искам да се задълбочи в нещо по-конкретно и приятно за гледане Whistling .
"Парковият ангел" наистина не беше от умните - не може да не знае, че архангел се убива с архангелско острие. Заслужи си Люси да го разпръсне с едно щракване с пръсти - любимо Heart Eyes .

# 267
Скрит текст:
Гледах и аз на Дийн пак му излезе късмета. hahaha Много добре бяха направили чудовището, даже се стреснах като изскочи. Дийн влюбен в Амара..... Хич не ми се искаше така да става, въпреки че би могла да се получи хубава сюжетна линия. Страхотно превъплъщение на Миша, браво. Чакам с нетърпение да видя какво ще измисли Луци. Сега да върнат и Михаил... 

# 268
Ми то след излизането на нов епизод е нормално навсякъде по форуми и социални мрежи да се обсъжда именно той. Тук по принцип нямаме обичай да се изчаква някакво време или да се използва скрит текст. Всеки си решава кога да влезе и какво и как да пише Peace .

Изгледах и аз. По изключение ще коментирам в скрит текст Laughing .
Скрит текст:
Много приятен епизод. Чудовището беше чудесно нарисувано - впечатлих се Laughing .
По едно време не бях сигурна дали все пак лелята не е гадината, а тя беше всъщност много сладка. Вече за не знам кой път им се пускат на братята дами на по-зряла възраст. Поне се оказа, че имат шанс Wink . По същия път вървя, надявам се и аз да запазя вкуса към крехкото младежкия дух Mr. Green . Отсега съм съгласна, че момчетата изглеждат мнооого добре, отдалечавайки се .
Жената-ловец беше много симпатична. Хареса ми, дано я видим пак.
Сам продължава да се тормози, страда и самообвинява. Мъчно ми е за него. Дано не свърши някоя глупост.
А Дийн... Ех, този Дийн. Съгласна съм с Луцифер, че връзката между Дийн и Тъмнина може да се окаже полезна за битката (?) с нея. Нямам конкретни идеи, но мисля, че сценаристите могат да заплетат нещо истина интересно и неочаквано. Даже са длъжни Crossing Arms . Най-малкото в предишните срещи си личеше привличането между Дийн и Амара, искам да се задълбочи в нещо по-конкретно и приятно за гледане Whistling .
"Парковият ангел" наистина не беше от умните - не може да не знае, че архангел се убива с архангелско острие. Заслужи си Люси да го разпръсне с едно щракване с пръсти - любимо Heart Eyes .

Как бе Импалче. Гледам тук в сериалите където пиша първите 1-2 дни се пише скрито.
Нищо де. Устисках. Има надежда за мен.  Laughing

Скрит текст:
Много готино банши и готино бабе.
Впрочем защо никой не коментира, че на Дийн му има нещо. Баншито напада уязвими. Според мен излъга Сам, а после не можа да заспи. Има му нещо  Cry
Ама още не мога да свикна с Люси  в тялото на Кас.
И защо не даваха какво си лафиха с Краули.  Crossing Arms

# 269
Под "тук" имах предвид тази, нашата темичка. В другите се получава серия от скрити текстове? Мне, не виждам смисъл Rolling Eyes . Намирам 45 минути, за да изгледам и после идвам на седянката. Ако не - не влизам, или влизам и мижа с едното око, ама любопитството може и да надделее hahaha .
Както и да е Hug . Всеки си преценява комбинацията от наличие на свободно време, шубе от спойлери и сила на цъкателния рефлекс.

11.12 "Don’t You Forget About Me" Promo"

Общи условия

Активация на акаунт