SUPERNATURAL: W-i-n-c-h-e-s-t-e-r-s

• 43 060
  • 735
  •   1
Отговори
# 600
Ох изгледах първия епизод  Grinning Heart Eyes Спомних си, как, защо и колко много обожавам този сериал.  Crazy Толкова са млади и сладки  двамата  Crazy Продължавам нататък . Laughing

Искам да попитам дали има още някой, която се подвизава под името WomanitKa и искам да й  кажа че много ми харесаха фенфикшъните който пишеш и особенно този който беше написала преди началото на 6 сезон.

Последна редакция: чт, 03 мар 2016, 23:08 от mara70

# 601
mara Hug ,
Уха, започваме с класика Party .
Този епизод беше първия ми досег със сериала. Съвсем ясно помня точно кога, къде и как го гледах Crazy . Подскочих когато видях майката като закована за тавана и после в пламъци. Гадно беше, но ме впечатли; исках да разбера защо, кой, как. После се появиха момчетата Heart Eyes : сладкия и нахакания. Исках да разбера повече за тях, какво толкова пък правят, какво ловуват. Хареса ми мрачната атмосфера на сериала, музиката, репликите. Останалото е история.
Утре ще изгледам и ще коментирам пак пресни впечатления.

# 602
  • Buffyworld
 HugЗдравей, Мара !

Честит ни празник момичета !

Вече няколко пъти поглеждам със скрита надежда за нова серийка , но уви ......

# 603
Чак на 24-ти.  Flutter

# 604
Здравейте, минавам само да Ви кажа, че си направих теста за принадлежност, и излиза че съм истинска ненаситница  Laughing за което не знаех но подозирах Grinning Аз продължавам с преговора на сериала стигнала съм само до 1х02 Embarassed но, ей сега отивам да поправя тази грешка.

Последна редакция: пт, 04 мар 2016, 21:26 от mara70

# 605
  • All of time and space, everywhere and anywhere...
Здравейте, минавам само да Ви кажа, че си направих теста за принадлежност, и излиза че съм истинска ненаситница  Laughing за което не знаех но подозирах Grinning Аз продължавам с преговора на сериала стигнала съм само до 1х02 Embarassed но, ей сега отивам да поправя тази грешка.

Хаха, аз го правих три пъти, все ме изкарва кастиелка, не знам защо  newsm78
Не са ли ти странни, толкова млади и невинни? На мен в четвърти сезон Сам ми е много готин, голяма разлика от първия, там е дете Simple Smile

# 606
Изгледах пак пилотния епизод. Е, направен е точно както трябва, т.е. така, че да предизвика интерес към по-нататъшно гледане на сериала.
Всъщност всеки път, според настроението и нагласата ми, обръщам внимание на различни неща. Днес беше на това как J2 се опитват да напипат и изградят образите на героите си. И започват наистина от нулата. Със сигурност е имало насоки от сценария, екипа, но има и много от тях самите. Виждам разликата със сега, когато е минало толкова време, толкова епизоди, и им е лесно за миг да превключат на Сам/Дийн режим. Виждаме го по конвенции, интервюта. Приятно е Flutter .

1.02 Wendigo - Ценното за мен в епизода е сцената с култовата реплика "Saving people, hunting things. The family business." и решението на Сам да се включи в тази семейна мисия, да спасява хора и трепе всякаква свръхестествена гад по пътя към основната си цел - да намери татко Уинчестър и убиеца на Джесика.

1.03 Dead in the Water - И сега, както винаги Wink , ме впечатли сцената, когато Дийн спаси момченцето от езерото - на каданс, много героична. Дженсън много пъти е разказвал за снимането ѝ. Видяхме и как чудесно се отнася с деца Heart Eyes . А, да! Най-важното: "Zeppelin rules!"

Здравейте, минавам само да Ви кажа, че си направих теста за принадлежност, и излиза че съм истинска ненаситница  Laughing за което не знаех но подозирах Grinning
И аз съм в тази група bowuu .

Последна редакция: пт, 04 мар 2016, 22:32 от Impala

# 607
Малко усмивки преди лягане

Joy Mr. Green Laughing

Като заговорихте за началото ми стана едно такова мило... Моето начало бе преди две години - бременна с тежка бременност, пазех леглото. И сериала стана моята утеха, радост и любов. Изгледах всичко и чаках за още. И си родих супернейчърълче - вторият ми син.
Обожавам и двамата Уинчестър - не мога да кажа кой ми е по-хубав, по-мил и по невероятно страхотен  Heart Eyes
Харесвам и всички останали, не мисля, че има някого, когото да не харесвам. Мисля, че са се справили с каста невероятно и се надявам да има още сезони. А ако не много то поне мога да повтарям, потретям и т.н...

# 608
# 609
Снимкатаааа! Гледам, потрисам се и се смея, после пак се потрисам hahaha

# 610
ох мале, ко туй нящо   Joy Joy Joy

# 611
Най-смущаващото е, че и двете лица имат бради Joy

# 612
Още се хиля, а я видях преди 10-тина мин. Joy

# 613
Тези също са интересни:

(Джаред + Дженсън)