SUPERNATURAL: W-i-n-c-h-e-s-t-e-r-s

• 43 063
  • 735
  •   1
Отговори
# 585
Чудесна коса има наистина. Не знам защо в сериала често му я приплескват, по ягодите Twisted Evil .
По-напред говорихте за кукуригута и плитки. И аз си правя понякога, включително "банани в ушите" Joy . Най ме е яд на разните сложни прически по разни поводи. Стилизанти, опъване, скубане. И за какво? За няколкото часа по каноните. Айшмусеневиди!

# 586
И на мен ми харесва косата на Джар, завиждам му. Моята вече почна да капе от тези бушуващи хормони, дано остане поне един косъм.  Joy Joy
Прическите по поводи са ми най-изнервящото нещо. Ходиш, чакаш като луд и се молиш да има час/ако сте като мен в последния момент  Mr. Green/ , след това като се почне скубане, въртене наляво-надясно. Не, не.  Naughty

Честит празник момичета. Hug

Последна редакция: чт, 03 мар 2016, 15:55 от Ивекс

# 587

Иви,
Много се притеснявах за проблеми с косата, като и с венците, зъбите, но ми се разминаха *отдъх*.
Важното е, че е временно, после всичко бързо ще се нормализира Hug .

Да се посмеем пак на Дийн и да му благодарим за гледката Wink :

# 588
И първият път беше така, но отмина. Crossing Arms Тогава и проблеми с венците имах - ужас.
Уникален Дийн.  Joy Joy Много се смях с този епизод. Как цопна само.... hahaha

# 589
# 590
Здравейте! Simple Smile Следя темата Ви за сериала, но никога не съм се престрашавала да пиша тук. Последният епизод ми хареса  Heart Eyes . Нямам търпение за следващия, искам вече да идва 23/24 за нас  #Cussing out.
Вие какво правите докато няма нови епизоди? Има ли някой навит за маратон на стари епизоди, докато няма нови заедно с мен и да ги обсъждаме после? callme Мисля да се включвам по - редовно от сега нататък. Grinning

# 591
Здравей Мара, добре дошла. bouquet

# 592
Добре си дошла, mara Hug !
Лично аз много обичам да гледам любими стари епизоди. И маратони обичам. И обсъждане. Всичко обичам Joy ! С една дума отворена съм за идеи за приятно прекарване на времето през почивката.

# 593
Честит празник  Hug

# 594
Impala предлагам ти класиката 1 сезон 1 епизод и после да го обсъдим,какво ще кажеш? Thinking

# 595
 Crossing Arms

Пишете ме и мен, но няма да гледам ще го карам по спомени. Mr. Green

# 596
  • Вестерос
Аз гледам още доста сериали и нямам време за преговор  Peace пас съм за преговарянето

# 597
Остава и да имаше. Joy

# 598
  • All of time and space, everywhere and anywhere...
Добре дошла, mara  Hug

Аз съм на сезон 4 ( повторно гледане), също така съм от лудите, дето четат и пишат фенфик Simple Smile

Impala, благодаря за гифчето, някой трябваше да ми напомни, че "ще спасим Кас" Sad Cry Tired Crossing Arms Naughty и други емотикони!

# 599
Ще се спаси как иначе. Naughty
Липсва ми "нашия ангел" в епизодите. Кас си е Кас. Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт