"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 19

• 42 024
  • 732
  •   1
Отговори
# 180
Наистина не се издържа но само се разочаровам,а вчера като прокървих направо се сринах психически,но днес няма и следа от това даже и ПМС мина днес не чувствам нищо. Може би съм имала късна О и за това не отчитат тестовете както трябва знам ли  newsm78

# 181
Just Raffy недей да се пренавиваш, обнадеждила си се прекалено много и сега, ако ти дойде ще се чувстваш много зле. Няма никакъв смисъл от това...
Кога ти е датата, на която по принцип трябва да ти дойде? (Извинявай, ако си казвала и аз съм го пропуснала)

# 182
Just Raffy, погледнах информацията, която си дала по-назад и ако тя е вярна, то трябва да ти дойде днес или утре. Защо просто не пуснеш един кръвен?

# 183
  • София
o, толкова многозначни тестове и само се чудите...
Защо не дадете по една кръвчица? Ето как вчера девойката от Видин скокна и още вечерта знаеше със сигурност Simple Smile

# 184
Здравейте момичета,
днес се чух с лекаря си /пояснявам че той е в София, а аз във Видин/ и той каза: Ха как така уринен тест е хванал бременност пък на кръвния ти е толкова нисък /казах му отново че чертата ми е била почти незабележима защото няма как да помни човека всяка която му се обажда каква черта е имала/. Каза че е възможно да са толкова ниски стойностите заради биохимична бременност, но да не спирам утрогестана и но шпа.
Решила съм утре да отида за нов кръвен тест /предния ми беше в понеделник със стойности 41,3/ и вечерта ще имам резултат. Та ще пиша и тогава да кажа какво е станало.
Днес междувременно дойде теста на ВВ /поръчах два/ от нетърпение единия вече ползвах. Качвам снимката, о имайте предвид, че снимах след 10-тата минута, преди това чертата не беше толкова наситена, но видима, розова и от него ще направя втория утре отново на първа урина и ще снимам между 5-та и 10-та минута Simple Smile
http://prikachi.com/images.php?images/679/8531679x.jpg
Към момента се опитвам да съм спокойна и да не мисля за лоши неща Simple Smile

# 185
Аз на твое място задължително бих пуснала втори кръвен, за да видя дали стойностите се увеличават правилно, предвид това, че си споменала, че в рамките на няколко дни чертата ти не се е наситила.
Иначе и на мен ми се видя малко ниско ЧХГ, понеже ти май беше казала, че вече имаш няколко дни закъснение, но това не е задължително да е от биохимична бременност, може да е от късна овулация например.

# 186
diana_m , това, което ти е казал лекарят ти ми звучи малко тъпо (извинявам се, за което). Уринните тестове засичат над 25 стойност, след като кръвния ти 40- и нещо, не виждам какъв е проблема уринен да ти покаже бледа чертичка?!
Според мен чертичката ти е супер, пусни пак кръвен като имаш възможност и мисли позитивно! Стискам палци  Peace

# 187
Кафе с Канела meeggy   утре съм първа писта в лабораторията задължително.
пък в крайна сметка ако се увеличава поне двойно /нали така?/ то би трябвало всичко да е наред.

# 188
  • София
И аз съм за късна О, за това не изразих никакво мнение за стойността на ЧХГ.

А и има мнооого случаи, в които жената има 450чхг, а теста едва забележима черта, според мен някои партиди не могат да се наситят по смъртно много.
Аз самата имах две еднакви черти на шуърчек чак когато видяхме бебето - чхг над 1000, до преди това се виждаха естествено, но стояха по-бледи.
Уринарните тестове не може да са показател, те са само лентички/хартийки с някакъв реактив, когато вече има на лице кръвен тест, уринарните може да спрат да се правят.

Да кажа обаче, че е хубаво да отидеш в лаб, около часа, в който си отишла предния път, за да има наистина 48ч.

Задължително пусни 2-ри кръвен, силно положително вярвам, че ще се е удвоил.
Мисли положително  и бъди спокойна. При всяка жена различно се отделя ЧХГ, за това и границите по седмици в онази скала са толкова огромни. Този резултат от 41.3 е като за 11-12-13-14 ден от О, нищо не пречи О да ти е била 2-3-4дни по-късно, а и може оплождането да е станало на следващия ден, може да е имало по-късна инплантация и т.н.т. - много неща са, утрешния тест ще даде категорична представа как вървят нещата Simple Smile

# 189
Brayda благодаря ти.
Направих тези тестове и другия ще направя утре защото ги поръчах още преди да разбера, че в града има къде да си пусна кръвен тест всъщност Simple Smile
Предния път отидох в 11:30 и утре ще отида пак по това време, може би само 30-тина минути по рано, защото взетата кръв пращат в София и предния път жената от лабораторията ме изчака Simple Smile

# 190
  • София
чакаме с резултатите утре Wink
Всичко ще е наред!  bouquet

# 191
  • Монтана
Момичета, глупаво ли ще е да си направя теста сега или да си исчакам сутринта....?

# 192
  • SOFIQ
http://prikachi.com/images.php?images/98/8532098n.pn .  момичета привижда ли ви се нещо отдалече без да я доближавам ми се привижда чертичка

# 193
Моникаааа, май не си успяла да качиш снимката ули поне аз не я отварям. Опитай пак

# 194
Flо, и аз се чудех същото. Така са вдъхновявам от положителните чертички на момичетата, че и на мен ми се иска да ги видя още сега. Проблема е, че аз пия по много вода през целия ден и не знам дали това не влияе на резултата. Встщност още преди да стана от леглото сутрин си изпивам шишето с половин литър вода?

Общи условия

Активация на акаунт