"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 19

• 42 024
  • 732
  •   1
Отговори
# 240
Момичета, снощи ми дойде мц......чертичките са били испарителни. Направих си шуър и беше категорично отрицателен. Стискам палци за вашето коледно чудо, а ние от този цикъл мисля да се заловим със сериозни опити, пък ако е рекъл Господ ще ни дари със втора рожбичка....Весели празници ви желая, а на момичетата с отрицателни тестове пожелавам търпение и горе главата.

HugНова година, нов късмет Simple Smile Не унивай, ще стане разбира се и то скоро... когато някой много силно иска нещо цялата вселена му помага. Весели празници.

# 241
  • София
Съжалявам Фло, чертите ти наистина се виждаха...
Ще успеете съвсем скоро! Сигурна съм!

# 242
Flo, и тестовете с изпатителните чертички и нацупените аптекари са ужасни. Ти си изкарай едни прекрасни празници, зареди се положително със семейството и през новата година нека малкото ти чудо да се сбъдне! Целувки Hug

# 243
  • Монтана
Благодаря ви момичета  Hug
Весело искарване на празниците ви желая....на всяка една чидото си я чака там някъде и кротко си чака реда.  Simple Smile
Брайда, ти си истинско съкровище.....търпеливо изчиташ въпросите на всяка една от нас. Ти заслужаваш цялото щастие на света. Такива хора като теб са мн рядко срещани на днешно време.  Пожелавам ти цялото щастие и любов на планетата...ти си слънце..... силно те прегръщам и мн мн ти благодаря за всичко.

# 244
  • София
Благодаря за пожеланията!
Честита Коледа на всички! Дано всяка съвсем скоро види своята заветна мечта!
Фло, този месец пожелавам всичко да е наред с детенце и вашата сериозна работа да даде резултат към края на ян. Simple Smile  bouquet

# 245
Весела Коледа момичета!! При мен МЦ не е дошъл още ,тестове не искам да правя заради големите разочарования. Искам да ви попитам силното слюнкоотделяне може ли да бъде симптом на бременност,защото от 2-3 дни съм като кладенец Grinning

# 246
Момичета, аз все още съм в групата на чакащите мц (или по-скоро не чакащите) и още не съм изгубила надежда. Сутринта си правих тест престо и показа бледа чертичка. Не бързах да се радвам защото вече и др виждах. След обяд пак си правих и беше 100% отрицателен. Има ли смисъл да се надявам още? За кръвен тест нямах възможност, защото пътувахме доста, а сега всички почиват. Та аз си стоя в неведение и чакаща поне да знам какъв е изхода от голямото чакане. Как мислите да се надявам ли? Praynig

# 247
Здравейте момичета , Весела Коледа на всички Simple Smile

Just Raffy, до сега никога не съм чувала за такъв симптом , но все пак стискам палци .

mekroni, има логика сутринта да има бледа чертичка , а след обед не , защото нивото на хормона не е наситено тогава . Напоследък с тези Престо има много изпарителни черти , но дано твоята не е от тях . Успех  Peace

# 248
Благодаря ти, Мери, ще почакам и ще видим.  А за изпарителните чертички имам опит много са подвеждащи.  #Cussing outСледобедния тест също беше престо но за съжаление и това нищо не означава.
Just rafi, и аз не съм чувака за такъв симотом, но това нищо не означава. Все пак всички сме различни и няма как да имаме само еднотипни симптоми! Аз доколкото знам всяка промяна в тялото може да е симптом. Така че успех Hug

# 249
Здравейте дами. За пръв път ми е да пиша в подобен форум, но силно се надявам да имате отговори на някои от моите въпроси  Simple Smile От известно време работим за бебче, но нещо не се получава и вече губя надежда. С моя приятел не се пазим от близо половин година, но чесно казано само от 2 месеца почнах да си следя овулацията. Трябваше да ми дойде на 23-24 този месец, но освен болки в кръста и корема няма помен от МЦ. Днес от любопитство си направих тест, но втората черта беше толкова бледа, че почти не се забелязваше. Въпросът ми е дали това е обичайно при отрицателни тестове, защото преди няколко месеца също имах съмнение и тогава на тестовете се появяваше подобна бледа втора черта.
 Наистина не искам да се радвам предварително, защото все още има една голяма ?

# 250
Евичка, още някой друг ден търпение и ще имаш яснота. Дано да не е изпсрителна чертичка и силно се надявам да си имате коледен подарък! Вярвай си и след ден-два повтори теста и дано да е ясно положителен. Надежда винаги има само спокойно и не се фиксирай в задачката, че така само излишни нерви се трупат. Успех Heart Eyes

# 251
Евичка,аз също стискам палци и се надявам след някой ден да видиш наситена втора чертичка. Аз също съм от чакащите имам 4 дневно закъснение и напрежението в гърдите нарасна чак са болезнени.За слюноотделянето да не говорим,но едно момиче каза че не е чувала за този симптом Sad . А и прокървих на датата  на М само няколко капки.  Ще се молим и ще чакаме та да видим.Стискам палци на всички които мечтаят за заветните 2 чертички.

# 252
Евичка,аз също стискам палци и се надявам след някой ден да видиш наситена втора чертичка. Аз също съм от чакащите имам 4 дневно закъснение и напрежението в гърдите нарасна чак са болезнени.За слюноотделянето да не говорим,но едно момиче каза че не е чувала за този симптом Sad . А и прокървих на датата  на М само няколко капки.  Ще се молим и ще чакаме та да видим.Стискам палци на всички които мечтаят за заветните 2 чертички.
Можеш спокойно да направиш тест ако не си правила до сега.Би трябвало да отчете правилно.Стискам палци за е положителен.

# 253
Аз мога да потвърдя, че имам позната, която до края на третия месец имаше голямо слюноотделяне.  Peace

# 254
Утре сутрин ще си направя теста та да видим Simple Smile)

Общи условия

Активация на акаунт