"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 19

• 42 024
  • 732
  •   1
Отговори
# 285
Edna_bulgarka, не знам дали това е положителен тест, но защо слагаш Утрогестан от пет дни?

# 286
Момичета,малко помощ...
total Бета ЧХГ   6,65 mU/ml   жени преди менопауза <5,3;жени след менопауза<8,3; мъже<2,6

# 287
Аз днес все пак успях да си направя кръвен тест и резултатът е <1.2, така че явно не съм бременна този месец и мога да си спра Утрогестана, без да се притеснявам...Дано следващият път вече да е успешен!

edna_bulgarka, аз доколкото знам, ако Бета ЧХГ е над 5, то това означава бременност! Честито!

# 288
  • София
Една българка - теста ти клони към положителен, повтори след 48ч. Дано се удвои!

# 289
Здравейте отново. Преди няколко дни писах, но все още няма резултат при мен. Искам само да попитам дали втората бледа линия задължително означава бременност и дали този резултат може да се повлияе например от хормоните? Не разбирам как от няколко дни през ден си правя тестове и въпросната втора линия си остава така бледа  Shocked Ако някой има отговор много бих се радвала да ме упъти Simple Smile

# 290
Здравейте,нова съм тук,носъм прочела страшно много ваши въпроси и отговори.Сега дойде е моят ред да питам.С годеника ми правим опити(сериозни) от 4 месеца.М ми е доста нередовна(не ми е идвало по два-три месеца) и всеки доктор ми казва,че като родя ще се нормализира.Август,септември и октомври ми беше на 28 дена,а ноември никаква не се появи.Този месец обаче,М ми дойде на 9.12,като беше доста необичайна.Първоначално кафеникаво зацапване и след това два дена леко прокървяване.Имам ужасни болки в кръста,свтовъртежи и често уриниране...чувствам се отпаднала и ми се спи(което е обичайно за мен,за това не го броя за признак).Започнаха да ме болят зърната,но нямам промяна в гърдите.Реших да пиша първо тук,защото ми е омръзнало от тестове и разочарования!!!

# 291
  • София
Бледите черти, розови, които излизат във времето за отчитане означават ++ резултат.
А за насищането - принципно трябва да се насищат, ако не се, направи два кръвни през два дни и ще се разбере дали всичко е наред

# 292
  • SOFIQ
Дами имам 4 дни закъснение вчера вечер правих тест отрицателен според мен много ме болеше кръста друг път не ме боли изобщо преди Ц. Корема не ме боли а гърдите са твърди и много болезнени може ли да е късна ову и да се е получило нещо но още теста да не отчита Друг вариант който хич не ми се иска е отново киста

# 293
  • София
и двата варианта са възможни, пусни утре един кръвен

# 294
Здравейте,нова съм тук,носъм прочела страшно много ваши въпроси и отговори.Сега дойде е моят ред да питам.С годеника ми правим опити(сериозни) от 4 месеца.М ми е доста нередовна(не ми е идвало по два-три месеца) и всеки доктор ми казва,че като родя ще се нормализира.Август,септември и октомври ми беше на 28 дена,а ноември никаква не се появи.Този месец обаче,М ми дойде на 9.12,като беше доста необичайна.Първоначално кафеникаво зацапване и след това два дена леко прокървяване.Имам ужасни болки в кръста,свтовъртежи и често уриниране...чувствам се отпаднала и ми се спи(което е обичайно за мен,за това не го броя за признак).Започнаха да ме болят зърната,но нямам промяна в гърдите.Реших да пиша първо тук,защото ми е омръзнало от тестове и разочарования!!!
Според мен направи тест и също посети лекар. Не е нормално цикълът ти да прескача цял месец, това може да е сигнал за проблем.
Моника, мисля, че многократно беше посъветвана да направиш кръвен тест. Не знам защо не предприемаш действие.

# 295
Според мен направи тест и също посети лекар. Не е нормално цикълът ти да прескача цял месец, това може да е сигнал за проблем.
Моника, мисля, че многократно беше посъветвана да направиш кръвен тест. Не знам защо не предприемаш действие.
Цял живот ходя по доктори,пила съм какво ли не,правили са ми всякакви изследвания.При мен се получава така,защото хормана ми инсулин не е в норма...и никакви лекараства не ми помагат.Всеки доктор казва,че след първата ми бременност всичко ще се нормализира.Днес смятам да си взема тест от аптеката и се надявам да видя това,което искам!

# 296
  • София
от опит да кажа, че с пкя и ир след раждането ми, цикъла ми бе редовен 2г и краййй

# 297
Момичета, да споделя моите терзания. Посшеден цикъл на 6.12.15г. Обикновенно ми е около 30-31 дни цикъла. Правим опити за бебе и вчера си взех 2 теста. Днес сутринта много се изкушавам дали да не направя единия? Мислите ли, че има шанс ако съм забременяла да покаже, или да не бързам???
Иначе не мога да кажа за кой знае какви симптоми-болезнени гърди и пробождания в яйчниците -това е?

# 298
Момичета, да споделя моите терзания. Посшеден цикъл на 6.12.15г. Обикновенно ми е около 30-31 дни цикъла. Правим опити за бебе и вчера си взех 2 теста. Днес сутринта много се изкушавам дали да не направя единия? Мислите ли, че има шанс ако съм забременяла да покаже, или да не бързам???
Иначе не мога да кажа за кой знае какви симптоми-болезнени гърди и пробождания в яйчниците -това е?

Малко ти е раничко според мен, нищо не пречи да направиш теста, но ако ти покаже една чертичка ще се разочароваш. От друга страна, ако теста ти е с по-висока чувствителност, кой знае, би могъл да отчете евентуална бременност, защото би трябвало да са минали 8-9 дни... според мен шансът да отчете е минимален и трябва да изчакаш поне още 2-3 дни, поне. Но.... ако пък не те свърта - счупи 3лв. да си спокойна. Simple Smile

# 299
Благодаря ЯННА, ще потърся още малко и няма да е с първа сутрешна урина наистина най-много да се разочаровам и да Си разваля празника, гърдите ми са силно болезнени и прозират едни вени-такива чудо не е било, даже снощи мъжа ми вика Ехее какво става с теб да не си бременна-и аз ааа рано е Simple Smile А така ме сърбят ръцете ..... А за тестовете купила съм два и само ги обикалям...ПУсто нетърпение...

Общи условия

Активация на акаунт