"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 19

• 42 024
  • 732
  •   1
Отговори
# 345
Уж с тест,но и няколко дена след М,пак беше +,аз съм с пкя и много не им вярвам...

# 346
Момичета аз днес съм мн зле, ужасно ме боли кръста и много ми прилоша и ми се догадки след чаша кафе и цигара. Днес ми е 28 ден от цикъла и направо съм озадачена!! Или ще ми идва с пълна сила или съм бременна, а за момичето писало преди мен- Мила пусни си кръвен ако вече имаш закъснение, или повтори теста след 2 дни!

Шик, при теб какво става Simple Smile ти си за тестче май вече, ако не е (не дай Боже) дошла леката?

# 347
Момичета имам "-" тест преди два дни на 28 ден от цикъла. Моят цикъл по принцип е на 32-33 и може би ми беше рано, ако до 2-3 дни не ми дойде ще го повторя, все още имам надежди, заради по-късната овулация.  На 23-24-25 ни бяха съществените опити , на които разчитам - дано!!' Стискайте ми палци  мисля, че има надежда все още!!!

# 348
  • София
MC трябва да настъпи 12-14дни след О. Ако трябва да ти тойде на 32-33ден си направила тест реално 9-10дни след О, който може да е фалшиво отрицателен, но може и вярно да е показал.
Стискам палци да е ++

# 349
Да и аз се надявам да е било рано, но по графикире на бременни момичета виждам, че няма да съм първата с един "-"  тест и после положителен, дано!!'н

# 350
Ами нищо не му е било времето. Продължаваме да дерзаем. Добре, че поне има къде да споделяме мислите и вълненията си. Целувки и успех на всички!

# 351
Просто трябва търпение, а аз го нямам!  Имам си един тест, който вярвам ще ме зарадва след няколко дни, силно стискам палци на мен и другите момичета!

# 352
Не издържах до сутринта и направих тест-категорично отрицателен ... Ще чакам часа при доктора, дано мине всичко както трябва .

# 353
Аз да се отчета след прегледа.Първо ми взеха кръв и урина,кръвно,мерене на кг.После влязох при лекарят,опипва ми гърдите (за рак),прави ми цитонамазка и най-накрая ме прегледа с вагинален видеозон.Видя сакчето,каза според него това е една добре развиваща се бременност,но съм в много ранна седмица.Питах го около 5 седмица ли,каза долу-горе да.Даде ми снимка от видеозона и ми каза след 4 седмици да отидем за сърчице.Сега и двамата с ММ,още не можем да се зарадваме,ще изчакаме и сърчицето и дано тогава поне успеем да повярваме.

# 354
  • София
аз бих отишла за сърчице след 2-3 седмици Simple Smile
честитоо  bouquet

# 355
Здравейте!
Последната ми менструация беше на 10 декември,цикъла ми е с продължителност 5-6 дни през 27-28 дена.Овулация на 23 декември(не съм правила тест,а по календара на телефона реших да се ориентирам,като за първи месец опити Embarassed).Опити сме правили от 18 до 26 през ден.Направих тест шуър чек на 31 и е отрицателен(може би беше рано).
Очаквам цикъл на 6,след2 дена,нямам никакви симптоми и се чудя има ли смисъл да правя тест или първия е показал вярно?Или да чакам,въпреки че тези 2 дни ми се виждат много време...

# 356
  • София
На 31 не е имало шанс за ++ много е било рано. Направи пак, сега вече ще е сигурно Simple Smile

# 357
На 31 не е имало шанс за ++ много е било рано. Направи пак, сега вече ще е сигурно Simple Smile

Добре,много ти благодаря Simple Smile

# 358
Дано е имплантационно кървене!!!! Силно стискам палци :*

# 359
Момичета и на двете ви стискам много силно палци. bouquet Дано започнете годината с най-хубавата новина...целувки

Общи условия

Активация на акаунт