"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 19

• 42 024
  • 732
  •   1
Отговори
# 450
Здравейте,връщам се от лекар сега.Бебче няма,но има киста около 40 мм.Сега съм на 5 дневна терапия с дуфастон.Занапред дано се изненадаме приятно и да има 9 месечен разултат.Смятаме от другия месец да започнем опити 😊😊😊 Благодаря Ви за съветите ☺☺

# 451
Katencetuu, бързо да ти минава и докато се усетиш да има резултат. Hug

# 452
Здравейте Мами,имам въпрос към вас,правихме опити за бебе в дните на предполагаемата ОВ.с тестове за такава. Още е много рано за тестове,но днес от както съм станала ми едно такова отпуснато и не мога да си поемам добре въздух имам болки я гърдите и дробовете,та възможно ли е да е някакъв признак? Благодаря ви предварително

# 453
  • София
кога ти беше О?

# 454
# 455
  • Пловдив
casablanka, препоръчвам ти да се снабдиш с ибейските тестове, за 50 лв. ще си вземеш сигурно 200 теста, отчитат реален резултат от 9-10ти ден след овулация. Няма смисъл да ходиш да те бодат всеки месец и да даваш толкова пари за тестове. Стискам палци скоро да видиш двучертичковия, че да нямаш нужда от никакви.

хаха...... така ще направя

# 456
  • София
щом е била преди 5-6дни, игнорирай всичко това и мисли за друго!
След 7-8дни направи тест.

А за тестовете - и аз чакам моята доставка с мнооого тестове от амазон, пуснах я преди коледа, но закъснях. Щеше да спестя паря, ама... нищо, ще спестя другия месец Simple Smile

# 457
Мили момичета,Здравейте!!!
На кой ден от закъснението е най - редно да направя теста?
Благодаря Ви предварително  Embarassed

# 458
  • София
от 1-2 дни преди идването на цикъла нататък може да се направи тест.
Той е по-достоверен от 1-вия ден на закъснението нататък, отколкото преди закъснението Simple Smile

Късмет!

# 459
Момичета здравейте... и аз да се впиша тук... Правихме опити за бебе, овулацията ми беше преди 5-6 дена. Ако чудото е станало възможно ли е сега да имам прозрачен секрет по бельото, а ниско долу в корема усещам опъване, а за цикъла ми е още раничко, чакам го след 8-10дена. Та възможно ли е да е станало???  Wink

# 460
  • София
това не е признак, че е станало, а че хормоните ти се променят, както се променят на всеки човек след овулация.
На деня на очаквания цикъл или ден преди него, направи тест и ще се разбере Wink

А може да е признак и на овулация, но щом си сигурна, че е минала, значи не е Simple Smile

# 461
Ами питам защото преди не съм го чувствала така, не ме  е боляло толкова отрано. Пък и си усещам гърдите леко понабъбнали.... не знам втълпявам ли си. Първия път когато забременях се случи от първия месец опити, но за съжаление приключи със спонтанен аборт в 9г.с, сега се надявам да е станало и всичко да е ОК.  Praynig

# 462
  • София
недей да забелязваш и да си мислиш за признаци, това няма да помогне. Почакай, а до теста няма какво да направиш - дано да е положителен.

Ето и аз да кажа за моето положение в момента - за първи път от над 3г насам, аз имам огромни гърди, толкова болезнени, че не мога да съм без сутиен, не мога да спя, не мога да правя нищо. Да не говорим за зърната, които са ми остри и изпъкнали постоянно и всичко това от над 5дни. От 3 дни съм с постоянни болки, все едно ще ми дойде!
Много мислих и 100 неща измислих, но не съм бременна, тестовете на 12 ден след О са показателно отрицателни  Peace.
Всичко това се е случвало на повечето бременни, както и на мен като забременях с дъщеря ми, но ето че може да ми се случи и без да съм бременна.

# 463
Ами тогава ще изчакам и ще направя тест... просто нямам търпение....  Simple Smile

# 464
  • Монтана
Brayda,ти недей да си пък толкова сигурна че не си бременна... Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт