"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 19

• 42 023
  • 732
  •   1
Отговори
# 570
  • Пловдив
Здравейте момичета,на 22.01 трябва да ми дойде.ако днес направя тест дали ще ми отчете?
Да,ако си бременна и си вземеш чувствителен тест (например Presto) би трябвало да ти покаже.Аз точно с Presto,два дни преди М видях положителен резултат.Стискам ти палци.

# 571
  • София
До 22-ри има 4 дни, т.е. ако всичко е редовно, трябва днес да ти е 10-ти ден от О.
Теста може да покаже, но може и да не, зависи кога е инплантацията.
Ако изчакаш до 20-ти би било доста по-сигурно, но ако те блазни и си го решила, можеш да избереш Хоум тест (има ги в аптеки медея), ББ-тест (виждала съм ги в ремедиумите) или престо.
Лично на мен престо ми показа на 10-ти ден когато бях бременна, но тогава явно инплантацията ми е била на 7-8ден. Ако инплантацията е на 10-тия ден, т.е. днес, няма как да ти покаже теста.

# 572
До 22-ри има 4 дни, т.е. ако всичко е редовно, трябва днес да ти е 10-ти ден от О.
Теста може да покаже, но може и да не, зависи кога е инплантацията.
Ако изчакаш до 20-ти би било доста по-сигурно, но ако те блазни и си го решила, можеш да избереш Хоум тест (има ги в аптеки медея), ББ-тест (виждала съм ги в ремедиумите) или престо.
Лично на мен престо ми показа на 10-ти ден когато бях бременна, но тогава явно инплантацията ми е била на 7-8ден. Ако инплантацията е на 10-тия ден, т.е. днес, няма как да ти покаже теста.

Ами аз сега направих един обикновен,но не с висока чувствителност и ми показа отрицателен. Ще изчакам датата и ще го повторя,а пък каквото стане ако не,другия месец дано да е нашия.Благодаря ти брайда ..забравих да допълня,че не е с първа урина

# 573
Здравейте момичета,
Искам да попитам за един ЧХГ резултат дали е + или -
Днес имах една много бледа чертичка на теста и после пуснах кръвен. Резултата на 11 ден от О ми е 1.890. Имам още 4-5 дни до Ц. Какво ще кажете?
Благодаря!  Hug

# 574
  • София
1.890 се води отрицателен резултат, странна ще да е тази чертичка.
Аз лично бих повторила утре теста уринарния и ако има пак черта, в други ден нов кръвен, който трябва да се удвоява.
Може ли да видим теста?

# 575
http://prikachi.com/images.php?images/81/8581081m.jpg
Ето го ъедта,  но е много бледа.

# 576
  • София
бледа е, да, вижда се нещо наистина.
Ако тази чертичка е истинска, утре ще е по-видима и всеки един ден след това ще се вижда все по-категорично.
Ако я видиш пак утре, повтори кръвния!

пожелавам късмет и чакам с нетърпение да кажеш утре дали има по-хубава чертичка!

# 577
бледа е, да, вижда се нещо наистина.
Ако тази чертичка е истинска, утре ще е по-видима и всеки един ден след това ще се вижда все по-категорично.
Ако я видиш пак утре, повтори кръвния!

пожелавам късмет и чакам с нетърпение да кажеш утре дали има по-хубава чертичка!

Разбира се  Simple Smile
Благодаря ти  Hug

# 578
Момичета,имам един въпрос не е за тук ...не намерих подобна тема!Всеки път ,когато съм в О и правим опити ,часове след това започвам да имам болки и матката ми контрахира то това е болезниното..!Та въпроса ми е на някоя от вас да се е случвало и защо?

п.с.-Имам ПКЯ и ИР-и...предписан утрогестан и метфогамма(който аз не пия от 2 месеца мн зле ми се отразяваха)Благодаря предварително...!

# 579
Здравейте знаете ли колко време е необходимо на организма да се изчусти от антибиотик. В случая пеницилинов и по точно Аксетин.ще го пия до 22 ри, а ову ми ще е някъде към 28-29. Чудя се дали може да навреди да прескоча ли този месец  newsm78

# 580
  • София
принципно доста време се чисти организма напълно, въпроът е дали би навредил или не.
Позачетох се във форума и намерих мнения на бременни, на които е изписан този АБ, а и в листовката пише, че при бременност се дава само по лекарско предписание, при което няма доказателства дали може да увреди или не плода.
Посъветвай се с лекаря за по-сигурно.

★★★amore★★★ - какво се случи днес, има ли чертичка на теста?

# 581
принципно доста време се чисти организма напълно, въпроът е дали би навредил или не.
Позачетох се във форума и намерих мнения на бременни, на които е изписан този АБ, а и в листовката пише, че при бременност се дава само по лекарско предписание, при което няма доказателства дали може да увреди или не плода.
Посъветвай се с лекаря за по-сигурно.

★★★amore★★★ - какво се случи днес, има ли чертичка на теста?
Като ми го изписа личната няколко пъти попита дали съм бременна. Попитах я колко време е необходимо да се изчака след приключването му с опитите и ми каза поне 7 дена. Не и хващам много вяра и затова питам тук. Питах я също и за имуностимулаторите дали биха навредили при евентуално забременяване, каза не. Но аз четох точно обратното. Пистоянно стм болна и искам да се подсиля малко. Сега незнам да ги купъвам ли какво да правя.

# 582
  • София
зависи от имунотимулаторите.
Ако са изопринозин, респивакс и т.н.т. - не са най-добрия избор при бременност.
Защо не вземеш прегна кеър, сестра ми доста болнава не се разболя нито един път докато ги пиеше.
Иначе естествените неща за имунната система като мултивитамини, минерали, някакви коластри, рибно масло и т.н.т. не биха попречили според мен. Има много продукти на пазара като цяло и има избор.

Ако имаш гинеколог, на който ходиш редовно и т.н.т. можеш да звъннеш на него във връзка с АБ

# 583
зависи от имунотимулаторите.
Ако са изопринозин, респивакс и т.н.т. - не са най-добрия избор при бременност.
Защо не вземеш прегна кеър, сестра ми доста болнава не се разболя нито един път докато ги пиеше.
Иначе естествените неща за имунната система като мултивитамини, минерали, някакви коластри, рибно масло и т.н.т. не биха попречили според мен. Има много продукти на пазара като цяло и има избор.

Ако имаш гинеколог, на който ходиш редовно и т.н.т. можеш да звъннеш на него във връзка с АБ
Така и ще направя

# 584
Здрaвейте отново. Днес отново нямa Ц.но имaм боолки във кръстa яйчниците гърдите ме болят чувствaм си зърнaтa издути. Леко гaдене голям aпетит, киселини. Проблемът е че в моментa немогa дa си нaпрaвя тест нито дa си измеря темперaтурaтa. Може ли съвет.  Или е внушение Cry Cry

Общи условия

Активация на акаунт