"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 19

• 42 023
  • 732
  •   1
Отговори
# 705
На мен Престо ми показа мноого бледа чертичка на 11 ден след О.

# 706
Кари, според мен е станало...аз имах същите болки и двата пъти, когато забременях, включително и сега...преди два дни видях двете чертички. То даже не е точно болка, ами по-скоро придърпване и опъване в яйчниците и матката.

# 707
Ехааааа честито на новите двойни чертички,нека повлечете крак. Дами,тази седмица чакам да ми дойде и дано да си остана само с чакането. Simple Smile Имам всички симптоми за цикъл, но все пак има надежда: ужасно болезнени гърди,уголемени ареоли и зърна,придърпваниа ниско в корема.....,ноооооо да видим. Не искам да се настройвам, но докато не ми дойде има надежда. Приятен ден и тайничко ми стискайте палци.

# 708
Rmama,честито!Дай боже и при мен да е станало.Ти кога усещаше болките,понеже аз ги усещах на 4,5,6 ден от овуто и после спряха?

# 709
Кари, аз ги усещах 3-4 дни след ову и ту спираха, ту почваха. В деня когато трябваше да ми идва и двата пъти усещах силна болка точно все едно ще ми идва, но не ми дойде.

# 710
Дано и на мен не ми дойде  Praynig Тест най-рано в края на седмицата.Благодаря за отговорите и ти желая безпроблемна бременност и здраво бебче!

# 711
Здравейте! Първо късмет на всички! После да припомня как 3 дни преди Ц имах бледа  "изпарителна" втора чертичка, която мислех че се дължи основно на не качествения Престо. Обаче днес 1 ден преди Ц Тест шуър чек  отчете втора много бледа, но не изпарителна черта. Мислех да го броя за отрицателен и този, но не -  бледа, но добре виждаща се черта е!!!!!! Днес чак ще имам време да ида за кръвен и се надявам следобед да се похваля с НАЙ хубавото нещо  Hug Hug Hug Hug

# 712
А да ви питам с тестове ли си засичате овулацията? Не ви ли действа натоварващо цялото това следене и мерене?  Ние правим опити едва от 1 месец и исках да стане спонтанно без излишен стрес с цялото това мерене, Но като не стана и малко се обезкуражих. Явно наистина е важно да е в дните но овулация. Моля ви споделете какво мислите.

# 713
Аз правих тестове за овулация този месец, моят Ц е нередовен и бях сигурна че Овулацията ми ще е по рано, затова е по добре с тестове. Оказа се на 14 ти ден - правихме опити 2-3 дни преди това и 1-2 дни след това. Така четох че е най вероятно да стане. Мисля че е по лесно с тестове, а не по натоварващо.

# 714
Ако не си от нетърпеливите би било хубаво да не се занимаваш с тестове,БТ,цервикална слуз и тем подобни.Но аз например мразя изненадите,все искам всичко да се знае,да е предвидено и за това чета ли чета,изчислявам и смятам.И е гадно.Ако си решила да не се натоварваш със сигурност си взела по-доброто решение.Просто с любимия работете през ден и все ще стане.То е и доказано,че жените които са по-спокойни,по-лесно зачеват.Много момичета пишат,че бебето е станало,в месеца,в който не са и очаквали!
 Иначе,да и аз мислех,че овуто ми е на 17-18 ден или по-късно,пък се оказа 14-15 ден.Но ние ни правим редовно опити!Тоя моя си мисли,че не е важно кой ден ще се прави,достатъчно просто понякога да го прави Което е противно на моята стриктност и ме побърква  #Cussing out

Последна редакция: вт, 26 яну 2016, 09:30 от Кари861

# 715
Хихи , ме не съм много от търпеливите , но пък ми се иска да не изпускаме момента и да чакам с месеци . Каква ирония когато бяхме по-малки се надявахме тестовете да са отрицателни,а сега колкото се може по-бързо да са + Grinning
Ако не си от нетърпеливите би било хубаво да не се занимаваш с тестове,БТ,цервикална слуз и тем подобни.Но аз например мразя изненадите,все искам всичко да се знае,да е предвидено и за това чета ли чета,изчислявам и смятам.И е гадно.Ако си решила да не се натоварваш със сигурност си взела по-доброто решение.Просто с любимия работете през ден и все ще стане.То е и доказано,че жените които са по-спокойни,по-лесно зачеват.Много момичета пишат,че бебето е станало,в месеца,в който не са и очаквали!
 Иначе,да и аз мислех,че овуто ми е на 17-18 ден или по-късно,пък се оказа 14-15 ден.Но ние ни правим редовно опити!Тоя моя си мисли,че не е важно кой ден ще се прави,достатъчно просто понякога да го прави Което е противно на моята стриктност и ме побърква  #Cussing out

# 716
Честито Ива! Заваляха бебета!  bouquetз

# 717
Между другото това със следенето... аз имам едно приложение на телефона и с него си отбелязвах симптоми, продължителност на цикъла и т.н, а то ми смяташе дължина на цикъла и евентуално фертилния прозорец. По него съм се водила месеци и един ден си изпуснах телефона и дисплея ми се счупи. Не можах да гледам нито календар, нито прозорец, нито кога ще ми дойде... нищо. И за това направих теста на 4 дни закъснение. Казвам ви го, защото съм в групата на "нищо неразбралите". Simple Smile

# 718
Кари и аз не съм от търпеливите и избързах с теста, направих го 2 дена преди цикъла...първо нищо, на другия ден тръгнах да го хвърлям и видях една много бледа...едва се виждаше. Помислих, че е изпарителна, но ме зачовърка. В същия ден, в който трябваше да ми дойде повторих и тогава се видяха две. Така че наистина е хубаво да се правят когато трябва за да не се разочароваме напразно.  Стискам палци и ти да видиш две чертички.  Peace

# 719
Благодаря!Дано всички ни споходи възможно най-скоро!Като му дойде времето ще пиша!

Общи условия

Активация на акаунт