"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 19

• 42 023
  • 732
  •   1
Отговори
# 120
Хайде успех и чакаме да се похвалиш утре.  Hug

# 121
Отчете преди времето за отчитане тоест преди петата минута..

# 122
Момичета вече дадох кръв и лаборантката ми каза, че я пращат в София, най късно утре ще имам резултат. Стискайте палци Simple Smile  Praynig Praynig Praynig
Кафе с Канела много ти благодаря за съдействието  Hug Hug

# 123
Стискам палци, diana_m, няма за какво да ми благодариш, радвам се, че съм ти била от помощ.  Hug
edna_bulgarka, аз вече се обърках какво става с теб. Погледнах какво си писала назад, първо си казала, че не следиш О., после, че си я засякла на 9-ти ден. Видях, че ти е дошло на 03.12., т.е. вчера си била в 18-тия ден от цикъла. newsm78
Както и да е, единственият ми съвет към теб е да направиш кръвен.

# 124
Здравейте, според вас този тест валиден ли е? И ... според вас дали е положителен. Имам няколко дневно закъснение и едни странни болки в яйчниците, но нищо друго.

Тъпото е, че до утре трябва да живея с този тест, защото си изхарчих всичките пари Grinning иначе досега да бях изтърчала до аптеката за втори.

ПП: това е sure check, притесняваме, че се вижда една хоризонтална черта и всичко е в розово... но има и една бледа Т... офф, извинявам се предварително ако съм объркала тема, форум, много ми е ново още...  Hug

# 125
ЯННА твоята черта е направо супер ярка в сравнение с моята
успех и ти пожелавам да си бременна Simple Smile
 Hug

# 126
ЯННА твоята черта е направо супер ярка в сравнение с моята
успех и ти пожелавам да си бременна Simple Smile
 Hug

Ох, дано. Знаете ли да има тестове до 2лв. леле срам, срам, но така реших набързо да си взема тест, че изобщо не ми мина през ума да се презастраховам...  Laughing

Благодаря Диана, стискам палци и на теб. Simple Smile  Hug

# 127
То има и от лев, но не бързай. Повярвай ми разбирам те какво е да се чудиш, да не знаеш със сигурност, но изчакай два дни поне.
Или пък намери начин и направи кръвен. Аз със съдействието на Кафе с Канела намерих лаборатория в скапания ми град, та след купени 4 теста до момента май беше по добре да ида направо там ама хайде това е отделна тема.
Стискам палци, но според мен теста ти е положителен  Hug Hug Hug

# 128
  • Монтана
Toзи тест е категорично положителен....честито...!

# 129
Честито и от мен! Heart Eyes По-положителен няма накъде Hug

# 130
  • SOFIQ
Според вас възможно ли е да отчете теста 6 дни преди М.

# 131
гледам, че О ти е било на 13-ти, малко е раничко да ти отчете теста. Разбирам много добре нетърпението ти ама много много е рано

# 132
  • Монтана
Mи трудна рабора, освен ако омплантацията е станала по рано....но това са мн редки случаи...до колкото знам имплантацията може да настъпи от 7 до 10 ден след о. , от нея трябва да минат около 4 дни за да достигне съойност която да се улови в урината с най чувствителния тест

# 133
  • SOFIQ
Да а понякога нещата въобще не бива да бъдат насилвани но и ръцете ме сърбят да знам отговора вече

# 134
Не. Peace

Момичета, искам да ви помоля да изчаквате закъснение на цикъл и тогава да питате, много дни преди закъснение симптоми и въпроси е несериозно.

Общи условия

Активация на акаунт