"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 19

• 42 024
  • 732
  •   1
Отговори
# 135
  • София
ако толкова си нетърпелива, утре пусни кръвен Simple Smile

# 136
Да а понякога нещата въобще не бива да бъдат насилвани но и ръцете ме сърбят да знам отговора вече
то не че при мен не сърбят, утре най късно поне ще знам със сигурност Simple Smile
Чаках МЦ на 14-ти и с тия втори черти дето се виждат на фантазия направо се побърквам, обаче емоциите са излишни докато не е сигурно /не че се вслушвам в съвета си/
Някак си ако успееш да преминеш през ежедневието си спокойно и както до сега ще е най добре за теб Simple Smile
А пък ако мноооого не ти се чака, пусни един кръвен тест

# 137
  • SOFIQ
Да а понякога нещата въобще не бива да бъдат насилвани но и ръцете ме сърбят да знам отговора вече
то не че при мен не сърбят, утре най късно поне ще знам със сигурност Simple Smile
Чаках МЦ на 14-ти и с тия втори черти дето се виждат на фантазия направо се побърквам, обаче емоциите са излишни докато не е сигурно /не че се вслушвам в съвета си/
Някак си ако успееш да преминеш през ежедневието си спокойно и както до сега ще е най добре за теб Simple Smile
А пък ако мноооого не ти се чака, пусни един кръвен тест

Успокоявете ме ще чакам не искам да се разочаровам толкова бързо. НЕ чакам 27 за да разбера какво е положението вече

# 138
Знаете ли да има тестове до 2лв. леле срам, срам, но така реших набързо да си взема тест, че изобщо не ми мина през ума да се презастраховам...  Laughing

Според мен тестът ти е положителен. Щом нямаш финансова възможност за кръвен и търсиш нещо до 2 лв., да ти кажа, че аз наскоро купих Лейди Тест за 1.50 лв., като вътре имаше две лентички. За жалост на опаковката му не пише с каква чувствителност е, но пък пише, че отчитал 3 дни преди М., така че щом ти вече имаш закъснение, няма как да не ти отчете.
Но пак казвам, според мен си бременна, така че тихичко честито!  Hug

# 139
Знаете ли да има тестове до 2лв. леле срам, срам, но така реших набързо да си взема тест, че изобщо не ми мина през ума да се презастраховам...  Laughing

Според мен тестът ти е положителен. Щом нямаш финансова възможност за кръвен и търсиш нещо до 2 лв., да ти кажа, че аз наскоро купих Лейди Тест за 1.50 лв., като вътре имаше две лентички. За жалост на опаковката му не пише с каква чувствителност е, но пък пише, че отчитал 3 дни преди М., така че щом ти вече имаш закъснение, няма как да не ти отчете.
Но пак казвам, според мен си бременна, така че тихичко честито!  Hug

Купих един за 2лв. лентичка и е доста по-ясен от Sure check.  EFP още в първите секунди... сега чакам мъжо да си дойде от работа и да започва да се притеснява с мен. Страх, страх, страх... До тук добре, както казал падащият от 8-мия етаж, когато стигнал до 3-тия.

Още веднъж благодаря момичета,  Praynig дано всичко е наред  Hug пожелавам ви весели празници и много положителни тестчета, ако ще и от 1лв.  Hug Hug Hug

# 140
  • София
за инфо да кажа, че лейди тест е с 25 чувствителност - точно толкова, колкото и Шуърчек Simple Smile

еййй, ама много положителни тестчета! Браво!!

# 141
за инфо да кажа, че лейди тест е с 25 чувствителност - точно толкова, колкото и Шуърчек Simple Smile

Значи поредният търговски трик, аз очаквах да е 10 или поне 20, нали пише, че показва 3 дни преди закъснение. Rolling Eyes На мен лично отдавна ми е минало желанието да се тестувам преди закъснение, но все пак е некоректно към потребителите, които нямат търпение да чакат.

# 142
  • София
на много хора ШуърЧек показва 2-3 дни по-рано Simple Smile
Примерно на сестра ми й показа, при чхг 17, а в урината сигурно е било и по-малко.

но има и много случаи на точно обратното

Последна редакция: пн, 21 дек 2015, 17:22 от Brayda

# 143
  • SOFIQ
Аз имам някаква мн лека тъпа бодяща болка от дясно вече от 2,3 часа не спира възможно ли е да е от имплантирането ако има такова ,долу ниско десния яйчник

И знаете ли lady test с колко чувствителност е понеже не пише на опаковката

# 144
Точно два поста нагоре Brayda е посочила чувствителността на Лейди Тест.

Яйцеклетката не се имплантира в яйчника, а към лигавицата на матката.

Момичета, моля ви да не разводняваме темата, за да може да бъде полезна и хората да намират бързо и лесно информацията, която ги вълнува. Запитвания за всякакви странни усещания много дни преди цикъл не могат да получат адекватен отговор тук, все пак ясновидци между нас май няма.  Peace

# 145
Здравейте, момичета   Hug

Ауууууу, по погрешка постнах тук, вместо в другата тема, извинете Embarassed Crazy Blush  Абе, днес не ми е ден  : Crazy Crazy Crazy

Сори, че ви оспамих, изтривам си поста и го поствам в другата тема hahaha

Лека вечер   bouquet

Последна редакция: пн, 21 дек 2015, 20:41 от fleur :)

# 146
Момичета и моят кръвен тест е готов, вакой бързо да ми каже, че съм бременна, защото ще се гътна
http://prikachi.com/images.php?images/130/8530130N.png

# 147
  • София
Положителеен!!! Честитооо

# 148
Бременна си, но нямам представа дали тази стойност на ЧХГ е ОК за предполагаемата седмица от бременността. По-назад има таблици със стойностите по седмица. Във всеки случай, добре е да пуснеш още един кръвен след 48 часа. Успех!

# 149
Честитооооо, Диана!  Hug Hug Hug Леко бременеене с много един пухкав финал  smile3504

Общи условия

Активация на акаунт