"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 19

• 42 023
  • 732
  •   1
Отговори
# 675
аз четох, че масово това се случва при тези тестове за ранно установяване, които не са "Качествени". Но уж изпарителните ленти се появявали след 30 мин и били сивкави, а моята се появи на 7мин и е розова, но мноооогоо бледа... Е все пак това ще си го броя за отрицателно Wink

# 676
http://prikachi.com/images.php?images/22/8593022N.jpg

Еми май нищо не се вижда така, ще изчакам преди кръвен тест... но за първи път виждам на живо изпарителна черта и се учудих

Аз виждам нещо, освен това 3 дни преди М. няма как да има кой знае каква черта. На мен ми прилича на +, но изчакай 2 дни и пак се тествай или най-добре кръвен. Успех:)

# 677
  • София
И по моя скромен опит, това не е изпарителна. Утре с първа урина и нов тест ще даде 100% точно. Ако не е изпарителна, ще е една идея по-тъмна Simple Smile

# 678
Мацки имам въпрос,объркана съм,на 22 имах две еднакви черти на теста за овулация,ходих и ми поставиха мускулно Прегнил 5000,на другия ден 23 теста беше съвършено положителен тестовата черта беше много по наситена от контролната,днес беше като на деня с Прегнила,имам болки ниско в корема,и от днес зверски ме болят гърдите,направо не мога да ги пипна,тази болка в гърдите означава че овуто е минало така ли,според вас кога е било овуто и кога мога да направя тест,за да е коректен?... Благодаря ви  Rolling Eyes

# 679
  • София
Болките и тестовете са от прегнила.
Изчакай 12дни от слагането му и си направи тест за бременност. Тогава резултата от теста вече ще е коректен

# 680

Здравейте ,момичета! Много съм развълнувана, но не знам рано ли е да се радвам. Работим от два месеца с мъжа ми за детенце. Трябва да ми дойде на 31.01 . Имам симпроми, които ме накараха днес сутринта да си направя тест за бременност обикновен лкента с чувствителност 10 . признаците ми са , че се разболях, появи ми се бяло течение, което досега съм нямала. Гърдите ме болят доста, почнаха да изпъкват вени и да се прибират,Кафятото около зърната като че ли стана по голямо . Та теста с първата урина е две черти  EFP , не можах да повярвам. Реших малко по- късно и пак направих също две черти. Ще чакам закъснението и ще си направя шуер чек и кръвен. Как смятате момичета? Още не съм споделила на мъжа ми.

# 681

Здравейте ,момичета! Много съм развълнувана, но не знам рано ли е да се радвам. Работим от два месеца с мъжа ми за детенце. Трябва да ми дойде на 31.01 . Имам симпроми, които ме накараха днес сутринта да си направя тест за бременност обикновен лкента с чувствителност 10 . признаците ми са , че се разболях, появи ми се бяло течение, което досега съм нямала. Гърдите ме болят доста, почнаха да изпъкват вени и да се прибират,Кафятото около зърната като че ли стана по голямо . Та теста с първата урина е две черти  EFP , не можах да повярвам. Реших малко по- късно и пак направих също две черти. Ще чакам закъснението и ще си направя шуер чек и кръвен. Как смятате момичета? Още не съм споделила на мъжа ми.
каризка тихичко честито,щом има две черти значи си бременна,направи си кръвен и след 10 дни на док

# 682
  • SOFIQ

Теста е оотчел 11,12 дни по - рано , през колко дни ти е МЦ? Защото и аз НЕ чакам на 31 или 1-ви и сега ме узадачи да си врътна и аз едно тестче

# 683
http://prikachi.com/images.php?images/65/8595065J.jpg. Ето и снимка от днешните тестове.

# 684
100% си бременна !!! Чеатитоо, да повлечеш крак Simple Smile

# 685
Brayda благодаря за идеята за витамини. Купих си ги и ги почвам от днес. Но имам проблем, спомвнах ти за антибиотика който пих по време на цикъла ми. Още не ми е спряло течението, само зацапва но все пак. Вече е 10 ти ден, моя цикъл е 3 -4 дни. Какво става незнам. Аз от преди нова година се влача болна сумати хапчета изпих и още пия. Може организма ми да се бъгнал от тези лекарства и АБ. Или пък от самия вирус? На
 Някой случвало ли му се е нещо такова. Даже правих тест за бременност но е отрицателен.

# 686
  • SOFIQ
Честитооо страхотни черти значи аз си остаеам с чакането защото съм на 30,31 лека бременност bouquet Hug

# 687
  • София
Бу - ако се повтори пак обърни се към лекар. Може да е от боледуването. И на мен този месец ми се влачи много този цикъл, може и от времето да е.
Моника - изчакай с теста...

# 688
Момичета на мен днес ми дойде,а така очаквах този менсец да ме пропусне,чудно е защо не ми пада базалната температура вече 8 часа..мерих я няколко пъти?!...37,2

# 689
Не си я мери просто. Peace

Общи условия

Активация на акаунт