Перилни препарати и омекотители – 36

• 70 523
  • 722
  •   1
Отговори
# 120
# 121
В магазини ДМ имат техен препарат който ползваме ние с малко дете сме. Денкмит УЛТРАСЕНЗИТИВ. Има и такъв омекотител. И двата продукта са без абсолютно никакъв аромат. Просто питай в някой ДМ за прах Ултрасензитив и ще ти го покажат.
Ееее Гес изпревари ме.
Нашето бебе стана на петна от Тео Бебе и от тогава само прах Ултрасензитив. Всичко му мина. Само където ние възрастните повече харесвахме дрехите прани с Тео бебе зелен - харесваШЕ ни аромата.

# 122
Здравейте,
Изчетох тази тема, но признавам - не и всички останали. Кой омекотител е с най-силно изразено антистатично действие?
Вероятно е коментирано, но ще съм благодарна, ако ми препоръчате  bouquet

Belladonna
Цитат
Парфюмът е силен 24 часа вече съм  с пристъпи, задух, вече се и подух, но това не е само от този препарат , на мен ми става така от всички.Не знам вече какво да правя , няма с какво да си пера дрехите.Нужен ми е продукт без никакъв парфюм
Пробвала ли си да переш със сапунени ядки? Напълно натурален продукт са, нямат аромат или друга химия. Хора с алергии и други сензитивности "се раждат" с тях.

# 123
Май най-накрая и други фенове на Бинго ще има Grinning
А ме бяхте взели на подбив .
Омекотители не ползвах - и аз от любопитство и щото аромата на Бинго софт ми се видя познат и много приятен го взех и вече съм с втора опаковка .
За съжаление - нямаше от големите и както описах до тази се докопах с куп перипетии Grinning

# 124
Здравейте,
Изчетох тази тема, но признавам - не и всички останали. Кой омекотител е с най-силно изразено антистатично действие?

Belladonna
Цитат
Парфюмът е силен 24 часа вече съм  с пристъпи, задух, вече се и подух, но това не е само от този препарат , на мен ми става така от всички.Не знам вече какво да правя , няма с какво да си пера дрехите.Нужен ми е продукт без никакъв парфюм
Пробвала ли си да переш със сапунени ядки? Напълно натурален продукт са, нямат аромат или друга химия. Хора с алергии и други сензитивности "се раждат" с тях.
Относно избягването на химията наистина сапунените ядки са алтернатива. Но за съжаление нищо БИО ( да не се бърка с ЕКО) не може да пере така както химията. Аз мисля че с Ултрасензитива и допълнително изплакване ако се наложи няма да има проблеми. Не случайно немците са измислили такъв продукт.

# 125
Много, много  благодаря за бързите отговори Hug bouquet bouquet!
Непременно ще си взема този препарат на ДМ.Хем бях там преди да взема персила, търсих, търсих нещо без парфюм, но не намерих нищо, а и ми препоръчаха сензитива и така се заблудих и взех него,  сега поне знам как изглежда и задължително ще го потърся утре,защото наистина алергията ми е много тежка и към толкова неща, че направо не се живее.За всяко нещо трябва да гледам да няма никакъв аромат, от козметиката до почистващите препарати , направо се побърквам #Cussing out.С ядки не съм пробвала, от къде мога да ги закупя newsm78?
Още веднъж много благодаря!!!

# 126
Хич не се занимавай с тези ядки. Не перат и струват теглото си в злато.

# 127
Здравейте,

Belladonna
Цитат
Относно избягването на химията наистина сапунените ядки са алтернатива. Но за съжаление нищо БИО ( да не се бърка с ЕКО) не може да пере така както химията. Аз мисля че с Ултрасензитива и допълнително изплакване ако се наложи няма да има проблеми. Не случайно немците са измислили такъв продукт.
Гледам, че пише, че е без аромат, така че би трябвало да го понеса. Аз от ДМ си купувам иначе шампоани,сапуни и гелове, които са без аромат и наистина ми понасят добре, ако не бяха те не знам какво щях да правя, като цяло козметиката  за хора с  алергии в бг не е много богата.Има още една две марки с които редувам, но тях ги поръчвам от Англия и не ми е много удобно.Както и да е малко се отплеснах, идеята ми беше, че би трябвало да понеса този препарат, но също бих опитала и с ядки, досега не съм използвала, а и както писах, не знам от къде се купуват. bouquet

# 128
Много, много  благодаря за бързите отговори Hug bouquet bouquet!
Непременно ще си взема този препарат на ДМ./..../наистина алергията ми е много тежка и към толкова неща, че направо не се живее.За всяко нещо трябва да гледам да няма никакъв аромат, от козметиката до почистващите препарати , направо се побърквам #Cussing out.С ядки не съм пробвала, от къде мога да ги закупя newsm78?
Още веднъж много благодаря!!!

От тук например:
http://www.zoya.bg/Сапунени-ядки-500гр.1462  
(не излиза линка, копирай го целия)
Има и по-малки разфасовки и на по-ниска цена могат да се намерят (пише, че 1 пране= 20ст.) Достатъчно добре перат.

Позволих си да ги предложа не защото изпират по-добре от стандартните перилни прахове, а защото в случая се касае за здраве и сериозно алергизиран човек. Хората с асма и алергия към парфюми често са алергични и към други съставки (крос-алергени и т.н.)
Препоръчах от добри чувства и опит.

Не отричам "химията", самата аз я ползвам, че дори и питах за такава Crazy

# 129
Благодаря Figs bouquet!

# 130
ариел имат течен перилен само за хора с астми, веднъж отворих от интерес една бутилка, вътре течността е прозрачна а мириса е особен, много лек и не е като на перилен препарат.виждала съм го в магазин за паралелен внос.

# 131
Може ли линк или снимка на Ариела .Заинтригува ме , но магазин за паралелен внос тук май няма .
 Открих това http://www.neutral.se/product/category/656259/tvaettprodukter
Скрит текст:

# 132
  • София
https://static.mathem.se/shared/images/products/large/flytande-t … te-and-colour.jpg този трябва да е, не че е само за астма, а е одобрен и препоръчан от шведски, датски и не знам какви  тамошни астма и алергии асоциации

# 133
И само в магазини с паралелен внос ли го има . На каква цена е ?

# 134
  • София
От чисто любопитство ще чакам и аз промоция на Бинго стар и найт.

Общи условия

Активация на акаунт