Balea, Alverde, Catrice, Essence - 22 (Козметика от ДМ и Лили)

• 84 292
  • 740
  •   1
Отговори
# 660
Да, но тази. Не ми хареса. Не прави обем. Доста хилаво стои на миглите и трябва да се наслоява.

# 661
Благодаря  Simple Smile То всъщност май я няма тук тази, за която питах...

# 662

Един път като бях на маникюр слушах фризьорката и една клиентка да си говорят, че тази спирала била много добра. Момичето /клиентката/, която я хвалеше наистина имаше мигли УАУ.
Та купих си я и аз, но не съм я използвала все още.

# 663
 аз от години съм с тази спирала и всички ме питат с каква съм ,защото ми прави миглите уау Simple Smile, а тя е от 3 лв. Simple Smile

# 664
  • Бургас
Тази спирала само една ли е или има различни видове в такава опаковка?Щом е 3 лв непременно ще я пробвам,по принцип ползвам очна линия само на Голдън Роуз и съм много доволна.Купувала съм и спирали,но бързо ми засъхнаха.sunrise_67 тази бързо ли засъхва?

# 665
Имах такава ГР, но водоустойчива и я намирам за ужасна! Ограничителят е широк и не обира туша от четката, по нея остава много и наплъстява миглите ми на снопчета, които нямат разделяне. А свалянето и с какъвто и да е лосион, беше приключение... Подарих я след втория опит.

# 666
  • Бургас
И аз не обичам водоустойчивите спирали,нямат махане.Дано имат и обикновена,за 3 лева не очаквам чудеса,но ми се иска да пробвам.

# 667
  • Чукарландия
И аз не обичам водоустойчивите спирали,нямат махане.Дано имат и обикновена,за 3 лева не очаквам чудеса,но ми се иска да пробвам.

+1 Hug

# 668
Тази спирала само една ли е или има различни видове в такава опаковка?Щом е 3 лв непременно ще я пробвам,по принцип ползвам очна линия само на Голдън Роуз и съм много доволна.Купувала съм и спирали,но бързо ми засъхнаха.sunrise_67 тази бързо ли засъхва?

мисля ,че има и други в такава опаковка , за обем , за удължаване и т.н., но тази най-много ми допадна, не засъхва бързо и е пълна , например зелената опаковка със силиконовата четка имам чувството , че е изсъхнала още преди да я отворя, може да я пробваш, около 3 лв. мисля , че и да не ти допадне не е страшно

# 669
  • София
Ей сега я взех тази на ГРх4, не и е широк ограничителя, не е водоустойва, утре ще я тествам. 4лв я взех. Peace

# 670
Ей сега я взех тази на ГРх4, не и е широк ограничителя, не е водоустойва, утре ще я тествам. 4лв я взех. Peace

Сподели, моля те, след това какъв е ефекта при теб  Simple Smile

# 671
Има различни видове от тази спирала, да. За обем х4, за удължаване и обем - 2в1 и водоустойчива  Peace

# 672
И аз ползвам n-та бройка от спиралата Х4 на Голдън роуз и съм доволна, особено пък имайки в предвид цената. Проблем със свалянето нямам, също така и с ронене или зацапване. Определено си заслужава пробването, особено пък след като се "разработи".

# 673

Тази спирала наистина е много добра, прави прекрасен обем и извивка, никога не съм имала проблеми с нея  Crossing Arms

Добре ме подсетихте за нея, тъкмо имах нужда от нова спирала  Peace

# 674
  • София
Аз взех точно тази от снимката, която показахте по горе. Разбира се ще споделя утре, аз съм капризна на спирали, много ми е важно да удържат извиване на миглите, да не ми се ронят, да не ми правят точки под веждите и да се отмиват основно с вода. Та като казахте за тая, си викам що пък не, къде са 3-4лв, ако ще да съхне за месец.

Общи условия

Активация на акаунт