Отговори
# 30
Даа, Коледно настроение!  Hug

Скрит текст:
Айре, в Маями, в момента е 3.18 след обяд

# 31
Фенче Heart Eyes, няма да се отказвам, щот кинти съм давала hahaha
ама те клиповете не се учат баш във ФШ Peace
Орси Hug и ти ме зареждаш Wink
Първата серия на Чучулигата не е много интересна доколкото си спомням Peace
айде приятно гледане!

# 32
Айри  Heart Eyes знам, че не се учат там, аз само те подсещам  hahaha
А в 1 серия играе сладуранката, която играе в Ашка бизнесменката - сестрата на Дефо  hahaha много го харесвам това хлапе!
Приятно гледане и от мен!

# 33

Добро утро!

Женското му обкръжение:

# 34
Добро утроо!  Hug Hug Hug
Скрит текст:
Орси  Heart Eyes благодаря! Много хубава компания за кафе Heart Eyes

# 35
Добрутроо Hug

Орси Hug, Фенче Heart Eyes

Сега чета в Конт., че Нургюл напуска Парчетата Confused

още нещо, Тойгар е споделил в ТТ Sad

"Боюсь... Мужество потеряно... Мир ли слишком жесток? Либо я слишком слаб?"

А снощи дубл. на Чучулигата беше много добър Peace

Новое/старое фото с апрельской фотосессии для журнала GQ
Kivanc & Ahmed Cayli, producer GQTurkey

# 36
Айрич  Heart Eyes благодаря! Тойгар какво ли има предвид , дали какво се случва в страната му  newsm78 В Турция положението не е никак розово, много се прецакаха със свалянето на руския самолет, да видим как ще се развият събитията  newsm78
Дублажа на Фериде и другите не е никак зле, само малко на Кямран не ми ареса , ама става. А Трохичката колко е пораснала за две години ...
От Сериали в България
"Продуцентите от "Ендемол" опровергаха слуховете, тиражирани в турските медии, че Нюргюл Йешилчай ще бъде сменена с друга актриса в сериала "Твоя мой живот". Съобщението предизвика огромна дискусияв социалните мрежи. Според директора "Връзки с обществеността" на продуцентската компания Ипек Дуркал снимките на втория сезон на сериала вървят по график и по предварително определения сценарий. Никой от актьорите не е нарушил договорите с компанията."

Последна редакция: пт, 18 дек 2015, 10:54 от queen_fenka

# 37
Фенче Heart Eyes, предполагам, че Тойгар е имал впредвид обстановката в целия свят, която ве4е не е никак розова, а и за Турция си права Peace

Малката Фериде беше супер сладка снощи Simple Smile

оххх има една Раиса в Конт, която прави ужасни и  кичозни колажи, обаче явно си мисли, че са хубави
След това й произведение, не се сдържах и написах ужас отдолу, а тя взе , че ми хареса коментара hahaha

Скрит текст:

колко реално са му направили веждата Crazy

и каква разлика примерно с тук Peace

на това му викам талант!!!!, а не на...... да не давам нагледен материал Mr. Green

# 38

Недей, Айрич, молим те!

Добре, че има опровержение за Парчетата. Много харесвам Йешилчай. Когато тя играе, не виждам коя друга би могла да я замести, ако се наложи да се откаже.
    Влизам вече и в темата за Чучулигата и разбирам, че и този сериал го я рязах с "размах". Но ще го гледам такова, каквото е. Нито съм критик, нито някакъв супер запален фен, че да се задълбочавам толкоз.

# 39
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Ще съм кратка, че бързам.

Страхотна е темата, наистина! Браво, Роминка, браво, момичета, добре наминала, Дидка!

Ужасен колаж, Айрич, наистина!

Чучулигата не ми хареса много снощи, особено преходът към Фахрие ми се стори нескопасан. Но най-много ме потресе като метна кал върху белия костюм - не е петгодишна, все пак. Каквато и лудетина да е,  беше доста нелепо. Гласът на Кямран много ме дразни.

Хлапето ми е любимо и на мен, страхотно сладкишче.
Доста артисти от други сериали видях, но особено се шашнах от едната слугиня, дето даваше млякото. Гледала съм я в сериал отпреди няколко години - беше впечатляваща източна красавица, за има-няма 5 -6 години се е превърнала в дебела тьотка с двойна гуша. (На мен за това ми трябваха цели двайсет години.)

# 40
Айре  Heart Eyes ами ако не беше такъв талант, дали бихме го следили толкова години ? Заради едната красота ... едва ли  Thinking Има и други красавци / е, като него не съм видяла още, де  hahaha / защо не следя тях така  newsm78

Колажа на тази е ужасен не, ами ... hahaha
Орси  Heart Eyes много не разбрах какво си направила с размах newsm78 Имаш предвид, че са го спрели и него предварително ли ?
Светле  Heart Eyes и на мен не ми хареса дубльора на Кямран. Е, някои го правят по-бързо от теб  hahaha А може това да е изискване за ролята, знаеш ли ? Тази актриса, която играе Бесиме е много по-хубава в реала, гримират ги, правят ги всякакви. Ето, Айри е дала нагледен пример със Секиз - майстори са!
Хубав ден, дружки! Довечера е Ашка, кеееф!

# 41
Орси Hug, ще спестя нагледния матриал(не , че нямам Mr. Green), все пак е коледна темата ни hahaha
Фенче Heart Eyes, имала е впредвид, че са рязали някои сцени, въпреки, че Диемата май не им е практика да режат, за разлика от БТВ
Светле Hug, чок ми е драго да та видя Simple Smile
на мен пък ми хареса началото на Чучулигата, някак ми се стори нестандартен, нетипичен сценария, по малко неща се познаваше че е турски продукт Peace
хареса ми как малката Фериде изигра сцената със смъртта на майка си, как след това се надяваше, че майка й  ще порастне отново, после колко гадно разбра , че е умряла и как я набедиха за заразна....... Peace
нестандартно поне за мен Simple Smile

не се сещам за коя актриса говориш, ама къде пък се сложи при дебелите Naughty

# 42

Фен, в темата за Чучулигата четох, че за рязали със замах. Как ще режа аз!?
     Светле, знаеш ли коя е актрисата, за която пишеш. И къде, в кои сериали е била фина дама? Много ме заинтригува!  Grinning

# 43
# 44
Айре  Heart Eyes много красива Зерин!  Peace
Ти направо четеш мислите на Орс  Laughing аз не я разбирам от раз и питам.
Орси  Heart Eyes Айри ми разясни вече  hahaha
"Влизам вече и в темата за Чучулигата и разбирам, че и този сериал го я рязах с "размах". "
Това как би го разбрала ти ?  hahaha Голям си бързак просто и понякога не те разбирам какво искаш да кажеш , но Айри е насреща  Peace
На мен Чучулигата ми харесва, поне до когато съм гледала. Не знам дали не са смотали края, тъй като и него са го приключили набързо, така чух. Но заради Бурак и Фахрие ще го гледам!
А сега се отдавам на Ашка! Приятно гледане, Айре  Heart Eyes!

Общи условия

Активация на акаунт