Отговори
# 675
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Даааа , тук е добро момче, отличник!
И на другата снимка е хубав.

Аз пък да ви кажа за сериала отпреди 10 години, дето го гледам - целувките са си целувки, че биля и секс има. Joy Никакви чехли не съм видяла досега да се предлагат, нито пък да се обуват и събуват, никакво готвене и чистене на ориз, прислугата е почти невидима само с едно изключение, където  възприемат прислужницата като своя дъщеря. Афиетолсун почти не се чува. Никакви забрадки.

Фенче, изгледах Севдата - хареса ми. Играта на "истина или предизвикателство" ми беше малко като  пришита, обаче пък бяха сладки нашите хора, та не съм много критична, прощавам известна изкуственост в сюжета в полза на любовта. Joy Joy
Вече ме дразни обаче Емир с тая неизменна физиономия и втренчения поглед. Ми да разнообрази малко, той като че ли маска си е сложил.
Много хубави Нихан и Кемал, страхотна двойка! Очите не мога да си отлепя.
От всички режисьорски решения най-много ми харесва как са избрали абсолютно подходящата къща за родителите на Нихан - мегаломански огромна, студена и безжизнена, празна къща за празни хора.
И колко подходяща за нея е къщата на Лейля - уютна, светла и свежа, внушаваща топлота и спокойствие.
Навремето бях влюбена в къщата на Фатмагюл и ресторанта й - много ми харесваше решението на стилистите за Фатмагюлините обитания. Joy Joy

# 676
Фенче Heart Eyes, целувката може да е била и с език, ама нещо ми липсваше чувство Rolling Eyes
не го знам Киво дали е бил сам по това време, нали знаеш , че го следя от както съм с вас Peace
а по времето на ЗП със сигурност не е бил сам-амаааа, знае се какво правеше Crazy
къде е Камелка да се изкаже по казуса hahaha hahaha
Орси Hug, котката е на Башак, живот си живее Wink
а това, че имаш проблеми с техниката е и от ретро Меркурия, ама още 2 дена.....
Светле Hug, значи още гледаш Севдата, да взема и аз да се върна към него , че да си кажа крайната дума- става ли или не става Laughing Laughing
на мен ресторанта на ФГ ми е много любим Heart Eyes

И Кралицата е преведена Peace

http://vbox7.com/play:5da9e342a4

# 677
Айри  Heart Eyes твое мнение, на мен не ми липсваше нищо  Laughing И като започнете да сравнявате всичко с тоя ЗП  ooooh! на мен пък в Перла и в КГ ми харесваше много повече любовта, а де ... пък и във всеки сериал Киво обича по различен начин, няма място за сравнения.
Благодаря за Кралицата!  Hug
Светле, а аз още не съм изгледала Севдата  ooooh! Но Емир ми харесва и то много. Ама как счупи джамчето на Зезе  ooooh! и после я изхвърли като мръсно коте ... не ми е жал за тая глупачка, въпреки, че беше жестоко. Но, тия двамата с Тарък трябва да се научат, че парите не са всичко в този живот ...
Хайде, да видим какво ще сътвори тази вечер Джан дървото  hahaha
 Heart Eyes

Последна редакция: сб, 23 яну 2016, 20:02 от queen_fenka

# 678
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Фенче, ми как не си го гледала, бе мило newsm78 Откъде знаеш за джамчето тогаз Joy

На мен за тая патка не ми е жал, ама ме е яд за брат й, че ще се подфука сега и ще му е жал за кардешимчето. И ще тръгне да отмъщава и за нея - то той вече не знае за кого по-напред да отмъщава, гОркият...

# 679
Фенче Heart Eyes, въобще не сравнявам любовта в ЗП с тази в КГ или другите Naughty
Ставаше въпрос за целувките, че по времето на ЗП, Киво е бил с Азра или с Идил, но това не му пречи да се целува страстно Peace
тъй, че и тая целувка м/у Ку и Дже, няма общо с това дали по това време е бил сам или не...

и сега ще ти покажа кой момент от целувката не ми харесваше, като сме тръгнали да задълбаваме Laughing

аз си прехвърлям Статуса на руски, че забравих кво стана преди 2 седм Confused

# 680
Светле, ма аз го гледах онлайн, та затова знам, ама с превод не успях.
Айре  Heart Eyes разбрах те Ами просто в ЗП си беше страст повече, та затова  hahaha/ мое мнение /  а тук е просто любов!Нежна, грижовна, закрилническа, старателно пазена дълбоко в сърцето през всичките тези години ... Но, така е за мен  Peace
Приятно гледане на Статуса!  bouquet

# 681
Светле, ма аз го гледах онлайн, та затова знам, ама с превод не успях.
Айре  Heart Eyes разбрах те Ами просто в ЗП си беше страст повече, та затова  hahaha/ мое мнение /  а тук е просто любов!Нежна, грижовна, закрилническа, старателно пазена дълбоко в сърцето през всичките тези години ... Но, така е за мен  Peace
Приятно гледане на Статуса!  bouquet

да, съгласна съм за любовта в КГ Peace
айде приятно гледане Wink

# 682
 Joy Joy Joy Joy заприличаха ми Джан и Айш на Бехлюл и Нихал на крайбрежието... и те бяха крачун и малчо и така се закачаха hahaha

сладурчета

Последна редакция: сб, 23 яну 2016, 22:33 от queen_fenka

# 683
Joy Joy Joy Joy заприличаха ми Джан и Айш на Бехлюл и Нихал на крайбрежието... и те бяха крачун и малчо и така се закачаха hahaha

ауу не ми говори за Бехлюл и слънчицету, че ми става зле Mr. Green

лека вечер, тая серия на Статуса почти я изпуснах Wink

Crazy

# 684
 Joy Joy Joy Joy а на мен пък си ми харесваха Бехлюл и слънчицето  Laughing
Серията е доста интересна, ама без превод, почти нищо не вдянах  hahaha
Хади, лека!

тази пък от къде е  newsm78

# 685

Много непознати за мен снимки! От къде ги набарахте!? Айрич - онази с качулката, там си е страшничък. Много лошо гледа! А за котката - разкош, разкош.

Светле, много сладурски си се поразвихрила днес. А къщичката на Фатмагюл, където заживяха заедно сред брака, е страхотно ми хареса. И интериорно и всичко. Не разбрах за кой сериал от преди 10 години говориш, че гледаш? Заинтригова ме с направените констатации по него за липса на чехли, но имало секс, дискретна прислуга...Брей! Може и да съм го гледала, но не се сещам за кой говориш.

Лека ви, момичета.

# 686
Добрутроо Hug Hug
айде на неделно кафе Wink

това не беше ли тоя Али Алиев?

Орси, Светлето гледа един сериал с Берен, не е даван у нас-"Спомни си любима" Peace

# 687
Добро утрооо!  Hug Hug Hug

Айре  Heart Eyes Hug благодаря за кафенцето и закуската!  bouquet
Да, този беше някакъв българин, но не помня името му, може и да е Али / като съдя по боята  hahahaако не знаеш кой кой е, ще кажеш, че е обратното / Laughing
 hahaha
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 24 яну 2016, 11:05 от queen_fenka

# 688
Фенче Heart Eyes, това русичкото сигурно е Киво, ама все едно е родено в някоя скандинавска държава Laughing
Ко стана вчера в Статуса?, аз го зарязах, пък и предишната серия не я бях гледала с превод Confused Confused
вече доста бавно се превеждат и Статуса и Ашка Tired

я па тия двамата Wink Wink

ох беееее много родилки в тая Перла Whistling Whistling Whistling
ааа тая Инджи като почне да вика и спирам звука Laughing

Последна редакция: нд, 24 яну 2016, 12:10 от Airra

# 689
Айре  Heart Eyes това русичкото играеше малкия Секиз в Езел. Ама много подходящ избор на дете бяха направили, прилича на Киво като малък.
Серията беше много хубава, страхотни сцени имаше между Айш и Джан, че тя нали е с амнезия, ама на края трябваше да и каже истината и тя си спомни всичко, а Медиха и Елиф изтръпнаха  hahaha Тази актриса, която играе Елиф ми става все по-противна, а и май наистина е бременна, такова дупе и крака е отпрала напоследък  ooooh!
Да бе, тия пък всички едновременно родиха в Перла  hahaha Рукие ненапразно ги отряза с претенциите им  Laughing
Ръза и Каан да не са играли заедно  newsm78 Много го харесвам този актьор ... и като игра и като визия.

Общи условия

Активация на акаунт