Отговори
# 660

Айрич, бяха двете с Мелек, когато създаваха най-добрите сериали. А и още по времето на КВФ се говореше, че втори сезон се задъхва. Изчерпа им се тематиката. Но най-вече начините на пресъздаване. Въпреки, че нашето харесване, май няма нищо общо с техните рейтинги.

Хайде сега малко красота на душата:

И малко чайче за подкрепа:

А аз отивам да си пийна моя, че го забравих, Дано да не е изстинал много.

И да - цункен по муцункен!

# 661
Фенче Heart Eyes, на тая новата снимка мноу готин нашия Heart Eyes
мерси за кафенцето Simple Smile, абе ще се справиш в работата не се и съмнявам Peace
Орси Hug, затова казах, че Едже е част от създателите!

още снимки от Терзи bouquet

от РД на Седеф, днес!!

# 662
Айре  Heart Eyes благодаря за новите фотки! Ама нерде е Башак на РД на Седефче newsm78 Да е жива и здрава Седеф и много успешна година да има и тя!
http://www.gayesokmen.com.tr/
тази беше мениджърката на сапфира, нали ? Малиии, за колко хора се грижи  ooooh!
голямо сладурче е  Heart Eyes

Светле, Орси и от мен цункен по муцункен  Laughing
Какво ли пише тук  newsm78

Превод с гугулето от арабски  hahaha Нищо не разбрах, само, че е винаги на върха  Heart Eyes
Скрит текст:
нов член за kyfạnsh...
статията е право...
къванч тътъл е коронясан още винаги да бъда пръв.
казва, че член.
това откакто той стана kyfạnsh от първите звезди, включително неговата слава чрез сериал гюмюш вече не е лесно да не го изхвърлим от върха.
особено след серията ko джъ джо най кой постигнати чрез c публика големи медии среща дали в турция, в отвън.
и работата му ще постигнем по-големи печалби на реклами, с оглед на нейното присъствие в работата на влиянието на учител, това вече е топ изпълнители, платена в реклами, той прави.
фей, ако е пасвало на кийтинг за неговите серии, ван (според резултатите от изследвания компании анкети биз l) името му е винаги на върха, независимо дали в пресата или в урните, ел рей.

Последна редакция: пт, 22 яну 2016, 18:32 от queen_fenka

# 663
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Много им бедна почерпката на РД-то Joy Joy
Да додат тука да празнуват, да видят те!
Отивам да търся на Айрич линка за КараСевдата, че така съм се овъртяла в "Любимата", че всичко друго зарязах, надявам се сега Неслито и Бурак да ме поизмъкнат малко. Joy Joy

# 664
# 665
Фенче Heart Eyes, не си ли разглеждала страницата на Гайе Сокмен, тоз път изоставаш hahaha
и аз нищо не разбрах, кво пише Peace
Светле  Hug, едва ли аз давам линкове за Севдата, щото го зарязах, по скоро на Кралицата Peace

тази снимка с тортата май била от агенцията Peace
може после да има купон с приятели ....и там да се появи и Башак Mr. Green

Славенче Hug
обсъждат  снимката на това куче, която е сложила Башак в ИГ си newsm78
даже нашите днес написали в единия от сайтовете за сериали, че Киво и Башак искали да си взимат питбул ooooh! ooooh!

мммм Crazy

Последна редакция: пт, 22 яну 2016, 21:57 от Airra

# 666
Добро утро!  Hug Hug Hug
Скрит текст:
Айре  Heart Eyes благодаря за фотките! Ето и друга, обратна  Laughing

hahaha
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 23 яну 2016, 09:28 от queen_fenka

# 667

Топли и съдечни привети, момичета, в този зззимен ден!  Laughing

Топли напитки: чай, кафе. Може и двете.

# 668
Добрутроо в това сибирско утро  cold

Фенче Heart Eyes, Орси Hug

още една Wink

от Башак, ще чакаме още снимки Peace
написала е много мили пожелания към Седеф за РД!!
така, че хейтърите да го д..хат Mr. Green

# 669
Орси, Айрич  Heart Eyes Hug благодаря!  bouquet
Айре  Heart Eyes много хубаво го каза  Mr. Green
Да си припомним нещо красиво ...

http://vbox7.com/play:mc8f0a6136
Макар и малко, но целувките им бяха качествени  Laughing Не по брадата или около устата  Joy Joy Joy
Оставям ви временно ... До по-късно! Hug

# 670
Фенче Heart Eyes,мен пък тая целувка не ме кефи много, колкото и да ги обичам Ку и Дже, можеше да дадат повече от себе си!  но това е било виждането на режисъора Peace

Grinning Grinning

Последна редакция: сб, 23 яну 2016, 16:10 от Airra

# 671
Ехооо, нарде сте  newsm78
Айре  Heart Eyes не съм съгласна с теб за тази именно целувка. Че какво повече искаш  newsm78 Да я награби като звяр на улицата ли ? Много си е хубава даже, Киво и език  пусна, да не повярваш  hahaha Интересно ми стана дали тогава е бил сам ? Без Азра , без Башак, може и затова да се е поотпуснал  Laughing
Ти помниш ли по това време как беше положението  newsm78
Юхууу, днес има Статус  Party Party Party Моята колежка миналата седмица беше отпуска и за 4 дни изгледа 20 серии, много и е харесал.

# 672
    Айрич, а мен ме изкефи много тази котарана! Явно при нея не са минусови градусите!  Laughing

Исках, да видя началото на Перла и се оказа, че нямам звук. А до 10 и нещо имах. Гледах серията от миналата неделя, че я бях пропуснала. А тъкмо си отоплих и тази стая, заради големите минуси на вън. Писна ми, да ви кажа. Скоро ми отказа принтера. Сега пък това.

А Перличката може да не е интелектуално нещо за гледане, но на мен ми допадат нещата в него. Хубавата къща, хубавите отношения и ценностите, които показват. Прислугата е показана в хубава светлина, а не само подслушвания и готвене.

# 673
Интересно ми стана дали тогава е бил сам ? Без Азра , без Башак, може и затова да се е поотпуснал  Laughing
Ти помниш ли по това време как беше положението  newsm78

И с хумор и без - Киво не би се съобразил с това, надявам се. А ще си гледа ролята и професията както трябва.  Grinning

# 674
Пишат, че е отишъл на погребението на Мустафа Коч

Ох, че е хубав тука ...

Последна редакция: сб, 23 яну 2016, 18:33 от queen_fenka

Общи условия

Активация на акаунт