Отговори
# 645

Фен, ма и аз се бъзикам, бе!!!
   Да се постопли малко, че ми се е прияло кюнефе. На пук на всякакви здравословно-забранителни диети и ограничения. И то в приятна компания! Светле, Ками и всички, които могат и искат да се включат!

Интервютата са хубави, наистина. В началото на кариерата, почти. Още му се е говорело на момчето. Сега е по-обран, да. Малко му се "възвърна" словоохотливостта, когато стана онази неприятна случка с брат му, дето налетя на един човек. Та там по принуда беше по-обяснителен.

А март е след месец и 10-на дни! Как пък не изтече никаква информация за този игрален филм!?!?

Момичета, да ни е честит международният ден на прегръдката!

Айре, измислени или не - на мен ми допадат тези хубави измислени празници!

# 646
Орси, щом си рекла , да ни е честит Wink Hug

а тук мой да се полюбуваш на твойта любимка Laughing

http://ink361.com/app/users/ig-38275716/eceyorenc01/photos

# 647

Малииии! Тази с всякакви твари се прегръща и целува. И да почива колкото си трябва, имам чувството, че като се върне към работата си същите ще ги сътвори. Само заедно с Мелек. Впрочем на една от снимките не е ли Мелек!? Тази, на която Едже е с очила с животински принт?

Но бързам да излизам и като се върна пак ще ѝ погледна снимките, за да "попътувам" заедно с нея. На интересни места е била. Ми толкова сценарии - има пари има нужда и от разходки! Листопад, ЗП, Приливи и отливи и други и други.

До скоро

# 648
Чудесна новина тогава. На нас ни остава само да чакаме.  Simple Smile

Айре, благодаря за снимчицата на Кивчо и Джема.  Hug

Ааа и да - Честит Бабинден и Ден на прегръдката. Hug

# 649

Бабин ден и аз да го честитя, че с търсенето на прегръдка одеве, го пропуснах!

Марийчеее, жива и здрава да си! Забелязах появяването ти, но докаго си напиша поста и ми изчезна от паметта. Пожелавам ти мнооого хубава и успешна година!

# 650
Орси, виж как й отиват маймунки на Еджету hahaha hahaha

нещо, което си копнах от интервюто, макар, че цялото много ми хареса Peace Heart Eyes

В момента се чувствам толкова силен, че мога да стисна камък и да изстискам от него сок. Аз съм здрав и щастлив. Мога да заработя пари по всякакви начини, гладен няма да остана. Но, когато се лишавам от спокойствие, здраве и сили, няма радост от живота, парите,които съм заработил не ми помагат.

# 651
Сладурчетаааа, какво си конушвате ? Аз се наработих ... днес съм уморена до смърт  ooooh! Сборна група сме и децата от другата група ми изпилиха хубаво нервичките тази седмица, но днес просто беше връо. на всичкото отгоре едно го бяха забравили, та се прибрах преди малко. Главата ме цепи, не си е работа. Да минава и утре, че с мойта леля сме пред нервна криза  hahaha Викам на шефа, че требе да ми даде компенсация  Laughing Уж бяха малко в понеделник, а надойдоха в този студ и станаха 32  #Crazy А тези големите не разбират от дума, та днес трябваше да обърна другата страница и мирясаха, ама аз се скапах.
та днес няма да съм добра компания ...
 hahaha
Скрит текст:
newsm44 newsm44 newsm44 Джансуто ще си я влачи Халит
http://tvnovellas.blogspot.bg/2016/01/blog-post_157.html#more

Последна редакция: чт, 21 яну 2016, 21:02 от queen_fenka

# 652
Фенче Heart Eyes spoko spoko
веднага ти направих чайче против умора Wink Wink

ужас 32 чавета Shocked Shocked

е за Халит и Джансу е само слух в бг сайт, не се знае Peace

Лека ве4ер от мен Hug

# 653
Айре  Heart Eyes благодаря ти, слънчице!  Hug
Ужас не, ами ... Затова и аз ви пожелавам лекинка и синеока, имах намерение да гледам я Севдата, я Кралицата, обаче няма да стане тази вечер ...

# 654

Малеее, какъв чай, Айрич! Хен, от него до заспиш и отпочинеш хубаво. Задръж още 1 ден.
   А това за Джансу и Халит може да се окаже и истина.

Да видим за нашия коя с подготвили.

# 655
Добрутроо Hug

още една снимка, личи му , че му е приятна компанията Peace

и Ойкю Simple Smile

# 656
Орси, виж как й отиват маймунки на Еджету hahaha hahaha

нещо, което си копнах от интервюто, макар, че цялото много ми хареса Peace Heart Eyes

В момента се чувствам толкова силен, че мога да стисна камък и да изстискам от него сок. Аз съм здрав и щастлив. Мога да заработя пари по всякакви начини, гладен няма да остана. Но, когато се лишавам от спокойствие, здраве и сили, няма радост от живота, парите,които съм заработил не ми помагат.

Ма мнооого ѝ отиват, верно!  Не мога да я понасям и това си е. Като човек я усещам като една простакеса.

Не изтрих и долният ти цитат, защото и аз съм съгласна с него, Айрич. Е те тук си е 100 % откровен по сладурски начин.

# 657
Орси Hug, има малко селско излъчване, ама не мога да я подценявам, част от създателите на най-хубавите ми турски сериали е! Peace
а и като й разглеждах ИГ-може само да й завиждаме, живот си живее Crazy обикаля света!!

избрах по-интересните снимки Crazy

hahaha hahaha

тая не си я спомням

ей тая не съм я виждала!!

от времето на КВФ Mr. Green

и тая не съм я виждала

Mr. Green

стига толкоз Wink Wink

# 658
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
А бе щастливка е тази Едже, нищо че има селска физиономия. Joy

Добре завърнало са на Марийчето!
На всички ви цункен по муцункен (нали, Криси? Joy Joy)

# 659
Хай, сладурчета!  Hug Hug Hug
Днес не успях да си изпия кафето с вас  Embarassed
Айри  Heart Eyes благодаря за многото снимки! Аз пък всичките съм ги виждала  Laughing
Светле, Орси  Heart Eyes мераба!
ето още една нова

Скрит текст:
За съжаление и другата седмица съм в сборна група  ooooh! Направо ми се развали настроението. Ама ще издържа  Mr. Green
По едно кафенце ?
Скрит текст:
Днес ще има Ашк ... да видим какъв смях ще падне  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт