Отговори
# 630
Ммммм ... Айре  Heart Eyes това колажче как ми хареса самоооо ... ама няма да ги видим заедно сигурно никога  Cry И аз мисля, че е много добър човек сапфира, не знам, така го усещам и за това толкова много си го обичам, не е само красотата, с която ме привлича това същество.
Орси  Heart Eyes много хубави фотки, благодаря! И аз не мисля, че точно това интервю е превеждано преди, може би само някои откъси, аз толкова дълго не съм чела, освен едно още в самото начало на Перла.
Отивам да си гледкам Севдата, че изпуснах началото  Laughing
Лекинка!  Hug

# 631
Фенче Heart Eyes, не може човек да те привлече само с една гола красота , така е Peace
рускините, пишат, че за първи път се превежда това интервю Peace

и от мен лека Mr. Green

появи се нова фотка Heart Eyes

Последна редакция: ср, 20 яну 2016, 22:51 от Airra

# 632
ELLE част 2.
ЕЛЛЕ : Светът на  показ и развлечения, в който работите -това е арена, където се сблъскват много важни и водещи "гласове", с някакво его. Трудно ли е да бъдеш самия себе си, да се показваш такъв, какъвто си в действителност? Как може човек да защити своята същност като е  звезда?
Kъванч:  Не приемам термина "звезда". Да отдаваш  личното си его на хората, мисля, е добро. Личното его на такъв актьор е много високо. Но е необходимо да  знае мярката, и да не преувеличава, дори и в това. Моята работа всеки я вижда, стилът на живота ясен. Ако не се бях борил за него, нямаше да стана  актьор, щях да имам обикновения живот на баскетболист. Независимо от всичко, след травмата бях принуден да напусна този вид живот. Mоето отличие от обикновения човек е в това, че мен ме гледат в кутията наречена "TV" , нас ни гледат от време на време и ни показват по телевизията. Разхождайки се по улицата аз се срещам с такива отзиви като "Вие много ми харесвате" или "Аз въобще не съм  доволна  от вас." Това е тяхното лично мнение. Те гледат и споделят мнението си. Освен това, нищо в живота ми не се е променило. Аз все още живея с мама и татко, виждам се с моите братя и сестри, всичките ми приятели си останаха същите. Според мен популярността - това е като да оставиш писмо във водата. Не мога да остана в полезрението на хората завинаги. Всеки има своя период, своето  време. Ти си отиваш и на твоето място се появява друг човек, защото фабриката непрекъснато се обновява. Просто трябва добре да се възползваш от твоето време Трябва просто да има полза от това. Това е преходен период. Нужно е,  хората ненапразно да са ви възхвалявали в този период. Защото ние се връщаме към самите себе си отново и отново. От всичко това, аз няма да се разболявам от звездна болест, няма да се замая от славата. Това е нормален период.
EЛЛЕ: Вярвате ли в съдбата? Например, вие имахте успехи в баскетбола, и е възможно да ви е чакала голяма слава, ако бяхте продължили ? Ако бяхте продължил като модел, вие и без това сте били избран за най-добрият модел на света през 2002 година. Може би славата и богатството са били заложени в съдбата ви?
Kъванч: Аз много вярвам в съдбата, в лошите очи. Силно. " Всичко, което правим -е за добро, всичко, което ни се случва - е за още по-добро" - с тези думи започва всяка моя работа. Моля се много. Аз съм един обикновен човек. Разговарям много със себе си . Необходимо ми е, за да се успокоявам. Уморявам се от това, че съм много чувствителен, а не мога да го покажа  на хората. Например, у мен има една черта, че аз мога да обидя някого с някаква дума. Но след това се измъчвам и говоря със себе си, че не е трябвало да правя така, да говоря.Ето, това е и съдбата, човек сам да се упреква, че е наранил някого .
EЛЛЕ: Могат ли звездите да обичат обикновени хора? Тяхното его е толкова високо, може ли да падне и на негово място да издигне истинската любов?
Kъванч:  Разбира се, че може. Нима аз нямам его ? Имам. Но аз се опитвам да го използвам само за това то да тече по позитивен път. Разбира се,че има моменти, когато ти си обикновен, естествен, ти си какъвто си си.  Човек не може цял живот да ходи с маска. Може да ходи с нея точно два или три дни. На четвъртия ден ти  ставаш самия себе си. Важно е това какъв се  виждаш самия ти. Още повече, че ако си такъв човек, то се опитваш бързо да се отделиш от компанията  newsm78 / нещо не ми звучи много логично това изречение / Случват ли се грешки в играта, когато  показваш его ? Случват се.  Разбира се, има истинска любов и чувства. Но в това няма фалш. Никой не може да разбере какво е любовта. Тя  идва и най-смирения става луд. Това чувство,  прави от теб същия този Бехлюл. Ако си намерил тези чувства, ти си щастлив.
EЛЛЕ: Коя би могла да е перфектната жена за вас?
Kъванч:  Това не е като поръчка  в някои фабрика, ще ви каже така. Това не е нещо, което се получава по заповед и желание. И заради това, аз не зная как ще я срещна, как тя ще отвърне на чувствата ми. Ако в този човек има  това, от което аз се нуждая в определен момент, това, което ми е нужно и полезно, аз ще поискам да се възползвам да бъда с нея, да прекарвам времето си с нея. Но в тези чувства няма такива критерии каква да бъде - блондинка, брюнетка, черноока или синеока. Ако този човек ти е близък по душа, то ти ще бъдеш с него, това е просто.
ЕЛЛЕ: Вие сте човек, който вярва в идеалното съотношение на хората по характер ?
Kъванч:  Мисля, че е по-добре за хората да се женят по чувства, а не заради някакви материални или други цели. Разумни цели и чувства - това са много хубави неща. Мисля, че те трябва да вървят заедно. Искам да се оженя за жената, която ще обичам. Искам деца. Аз самият съм от семейство, където има много деца. Аз не съм оставал  сам, когато не ми е било лесно в живота. Израснал съм сред шум, смях, игри и шеги, ето защо не обичам твърде много самотата. Аз все още прекарвам много време със семейството си. Аз съм домашна птичка. Гледам на брака топло, но за всичко си има време.
EЛЛЕ: Имате ли планове за брак?
Kъванч: Не бива да се говори за брак, докато не си във връзка с определено лице. Невъзможно. Не можеш веднага, като видиш човек да кажеш, че ще се жените. Това идва от само себе си, не взимаш по неволя писалката в ръката си и подписваш документите и изведнъж да погледнеш и да се видиш женен. Но брака, бракосъчетанието - това е чудесно. Хубаво е, когато се прибереш вечер у дома и видиш, че масата е сложена , че имаш с кого да поговориш, да споделиш мнение. Това радва човек.
ЕЛЛЕ: Къде, в какви проекти ще  можем да ви гледаме?
Kъванч:  Има няколко филмови проекти за лятото, ако е рекъл Бог, всичко ще се случи. Тази година искам да се занимавам с кино. Има няколко истории, които чакам. Искам да играя в проект, който ще ни разкаже за историята, за нашите бащи,за интригите, които са се случвали десетилетия по-рано. Би могло да има история, която да разказва за нашите войни, за нашите смесени чувства.
EЛЛЕ : Има ли предложения?
Къванч: Няколко предложения са. Но сценариите така и не ме въодушевиха особено.
ЕЛЛЕ: Какви са тези филмови проекти, за които говорите?
Kъванч : За сега няма нищо уточнено. Ние работим по няколко проекта, целият екип е зает с тях. Ако към лятото всичко е по начина, по който желаем, ще направим замисленото от нас. И близо до следващия  сериен сезон ние ще седим в киносалона и ще гледаме нашия филм.
EЛЛЕ: Сериала (Забранена любов) ще продължи ли?
Kъванч: Да,  дай Боже. Ако нищо не се промени, тогава да.

Последна редакция: ср, 20 яну 2016, 23:46 от queen_fenka

# 633

Добро утро!

От кога не съм ви поздравявала толкова рано!

# 634
ЕЛЛЕ :Кой от персонажите, които сте играли до сега е най-близо до вас по характер?
Kъванч: Героите, които играеш, трябва да можеш да ги вкараш вътре в себе си. Това е едно от най-важните неща в актьорското майсторство. Защото играейки, вие трябва да покажете и себе си, своя характер. Ах, аз съм женкар ? Не. Аз съм моногамен, любител на спокойния живот и така моя личен живот е на показ  заради СМИ. Но Бехлюл може да се каже, че е женкар. Аз мога добре да изиграя това, защото също съм такъв ? Не. Но чувствената му страна, реакциите му на някои действия около него  да, тези негови черти ги има и в моя характер. Да, той е Бехлюл, но тези качества са мои. Аз усещам тези чувства много близки до мен. Образът на Халил от Менекше и Халил също е много близък до моя. Беше ми трудно да играя Бехлюл, тъй като сме много различни с него. Често ми се налагаше да показвам черти от неговия характер на случаен принцип, тъй като не винаги успявах да разбера неговите чувства. Винаги много дълго мисля за Бехлюл. Защото това чувство да скачаш от една девойка на друга не ми е познато.

EЛЛЕ : Имате ли възможност да говорите със сценаристите, когато пишат диалози за вас?
Kъванч: Нашите сценаристи пишат всичко отлично. Аз вече два сезона работя с тях. С компанията " Ай Апъм" сме като семейство. Любимия продуцент Керем Чатай, сценаристките Едже и Мелек, те написаха сценариите на "Листопад" " От устата към сърцето" " Менекше и Халил" и сега 'Забранена любов " . Те са превъзходни.

EЛЛЕ: Вашите любими турски и европейски актьори, режисьори, филми?
Къванч : Актьори - Джак Никълсън, Хийт Леджър, Едуард Нортън. Режисьори - Мартин Скорсезе и Стенли Кубрик

EЛЛЕ: Вие придавате ли голямо значение на парите?
Kъванч:  За мен парите никога не са имали голямо значение. Те са ми важни до толкова,до колкото са ми нужни. Те няма да ви помогнат да се възвисите, от тях  няма да станеш по-щастлив. По-важно от парите за мен са моето здраве и спокойствие. В момента се чувствам толкова силен, че мога да стисна камък и да изстискам от него сок. Аз съм здрав и щастлив. Мога да заработя пари по всякакви начини, гладен няма да остана. Но, когато се лишавам от спокойствие, здраве и сили, няма радост от живота, парите,които съм заработил не ми помагат.
EЛЛЕ:  Какво е вашето отношение с парите ? Къде влагате спечеленото ?
Kъванч: Обикновено инвестирам в недвижимост . С това винаги се е занимавал баща ми.Той има планове за бъдещето,свои идеи. Ние говорим с него за това и той решава всичко. Аз нямам много познания в тази област.

EЛЛЕ: Вие дълго време сте живяли във Франция. Имате ли някакви нови планове, свързани с делата в чужбина?
Kъванч: Обичам да пътувам, да опозная културата на различни народи. Да науча историята, разходки по музеи, да почивам - това съм аз. Поради това, често можете да ме видите да странствам на някъде. Аз никога не оставам на само на едно място, пътувам в чужбина, за да почивам, за обучение или по работа. Другите държави - това за мен са места, които трябва непременно да научиш. И животът не стига, за да се разходиш  по целия свят.

ЕЛЛЕ: Какви  страни предпочитате повече от всичко?
Kъванч: Аз съм авантюрист, който обича да търси приключения. Обичам да се возя на ATV. Получавам удоволствие от сладкия вятър, от камъните,от пясъка, планините, дърветата, езерата, водния транспорт. Бях в Италия, ходили сме много в Близкия изток. Мисля да отида до Германия. Преди това съм прекарал много време в Лос Анджелис и Ню Йорк. След финалната серия на сезона ще си почина малко в нашата страна, а след това ще отида в Америка. Имам много бизнес планове в Лос Анджелис,но и ще почина малко. Искам да разбера доколко мога да развия актьорството си и  кариерата си.

EЛЛЕ: Мислите ли след определен момент също така да изпълнявате и песни ?
Kъванч:  А песните какво общо имат тук ?
EЛЛЕ: И аз мисля, че това е така, но на практика всички актьори имат свой собствен албум, или записват, или планират да записват песни.
Kъванч: Аз нямам хубав  глас. При все, че не липсват много такива оферти, но е вярно.
EЛЛЕ: A предложения има ли ?
Kyvanch: Не са ми предлагали. Просто за забавление. Но нищо сериозно. Още повече,че аз съм човек, който знае какво може.

EЛЛЕ: Мисля, че имате хубав глас.
Kъванч: Никога няма да ме видите в музикалната индустрия и няма да чуете такава фраза за мен като: "Можеш ли да ми кажеш какъв е следващия албум на Kъванч?". Но може да има музикални неща в моята работа, например, сцени, в които аз ще пея. Тогава  ще направя всичко,което мога. По никакъв друг начин не е възможно.
EЛЛЕ : Имате ли учител по актьорско майсторство? Вие наистина ли сте работил с Окан Bayulgenom?
Kъванч:  Никога не съм работил с него. И не знам от къде започнаха всички да пишат за това. Аз и в момента се обучавам, получавам знания за моята професия. Освен това, работя със самия себе си. Аз съм човек, който задълбава в себе си, отделя много време за мислите си. Тази работа е свързана с километри. Вярвам, че с увеличение на километрите се увеличава и скоростта. В свободното си време  гледам много филми, за да научавам повече и много за професията си, гледайки другите. Интересувам се и от проектите, които излизат в момента.

EЛЛЕ: Какво е отношението ви към модата? Вие, по едно време, бяхте професионално ангажиран в този бизнес.
Kъванч:  Всичко,с което съм облечен в момента, мога да нося и в един съвсем обикновен ден.Не мога дълго време да бъда облечен в костюми. Започвам да се чеша непрестанно, неудобно ми е. Нося ги единствено в специални, официални дни. В нормално време аз нося обикновени дънки, фланелка, може и риза.

EЛЛЕ: Имате ли си личен стилист?
Kъванч:  Не. Моята мода - това е, което ми харесва и край. Аз не ходя по магазините, за да купя всичко, което е излязло на мода този сезон. И не обичам, когато ми пращат съобщения по телефона за разни намаления в магазините. Не съм шопингохолик.

А сега, гюнайдъъън, сладурчета! Hug Hug Hug
Скрит текст:

newsm78 newsm78 newsm78

Айри  Heart Eyes снощи серията на Севдата беше невероятна! Жалко, че се отказа да го гледаш ...
Орсич  Heart Eyes благодаря за прелестното ти кафе. Hug

Последна редакция: чт, 21 яну 2016, 09:24 от queen_fenka

# 635
Добрутроо Hug
Фенче Heart Eyes страшна си, много ти благодаряяяяя love001
що ми се струва , че Киво е в някакъв автосервиз newsm78
Севдата може и да се върна към нея, ако ми дойде музата Wink
ей ти и серията с превод Wink Wink
http://vk.com/feed?z=video-83475167_172104527%2Fadf2d4906c43fcbef2

Орси и на теб добро утро Hug

# 636
Айре  Heart Eyes за нищо, беше ми много приятно да прочета това интервю, благодаря ти! Много ми харесаха разсъжденията на 26 годишния тогава Къванч ... Орси дали все още мисли, че не е много умен  newsm78  Joy Joy Joy Joy Joy А колежките със сигурност ще кажат, че всичко му е предварително написано  Mr. Green Сериозно, когато снощи казах, че не го обичам само заради това, че е дяволски красив, а го усещам като много специален, рядък човек, се сетих за едно негово интервю, което даде на 22 ... ами още тогава ме порази как разсъждава на тези години, още тогава ме заинтригува здраво. А беше изиграл единствено Мехмет, не можех да знам какъв талант се крие в това момче.
Миси  Heart Eyes в другата тема е превела какво пише на снимката - Това момче, писало на снимката, че който има грешна представа за този човек, скромността извирала от сърцето му и му благодари.
Ето, че той самия знае, че славата е преходна, че няма цял живот да е на върха, ще дойдат други на неговото място, нормално е. Също за грешките и провалите - ами значи не се е депресирал толкова след КСШ, а ние тук го ожалихме  Joy Joy Joy Само , си мисля, че за мен той винаги ще е номер 1, независимо кой ще дойде на неговото място  Heart Eyes Нема се роди скоро друго такова харизматично човече ...
Благодаря ти за преведената серия на Севдата! Боже, тия рускини не са спали  ooooh! Ама съм им адски благодарна  Hug А на теб за невероятната закуска  love001

Последна редакция: чт, 21 яну 2016, 10:25 от queen_fenka

# 637
   Фен, много благодаря за интервютата!
   Да ми дойде сърце на място, най-сетне:

Цитат
EЛЛЕ:  Какво е вашето отношение с парите ? Къде влагате спечеленото ?
Kъванч: Обикновено инвестирам в недвижимост . С това винаги се е занимавал баща ми.Той има планове за бъдещето,свои идеи. Ние говорим с него за това и той решава всичко. Аз нямам много познания в тази област.

Но това ме размисля малко!?

Цитат
Имам много бизнес планове в Лос Анджелис,но и ще почина малко. Искам да разбера доколко мога да развия актьорството си и  кариерата си.

Ако е било за роля - явно не се е получило. Поне до този момент.

Аз пък, съвсем откровено ще си призная, че не мисля, че Къванч е на 100% такъв, какъвто се представя в интервютата си. Вие бихте ли били? Дори и аз , дето все ми се карат у дома, че много говоря, едва ли и аз бих се оголила напълно!

Последна редакция: чт, 21 яну 2016, 10:46 от ORS/KRISI

# 638
Орси, какво те размисли толкова ? Нормално е на тези години да разчита на опита на баща си, но съм сигурна, че всичко се е променило от тогава.
Колкото до това, дали е на 100 % откровен ... едва ли на сто процента, но всичко, което казва, вече сме го видели, няма лъжа. Може да не се разголва напълно, но и не заблуждава. Наистина прави това, което говори, това ми е достатъчно, за да му вярвам.
Честно казано, мен ме порази колко много говори в това интервю  hahaha обикновено е доста обран.

# 639
Айре  Heart Eyes за нищо, беше ми много приятно да прочета това интервю, благодаря ти! Много ми харесаха разсъжденията на 26 годишния тогава Къванч ... Орси дали все още мисли, че не е много умен  newsm78  Joy Joy Joy Joy Joy

Видях те, след като съм писала моя пост. Ще те пренасоча към мой пост от вчера в 18.46 часа:

" Много хубаво интервю! Нямам спомен да съм го чела, въпреки, че много неща съм чела преди да дойда в темата. И много умно! Влизам да чета в една нова тема. И там от време на време пускат разни стари неща - нещо като рубрика "Из старите архиви". Това ми хареса. Защото нещата се забравят и е хубаво да си ги припомним заедно. Така че моите поздравления  към Айри и тропкащата Фенка!!!   Two Hearts newsm74"

Така че... Naughty

# 640
Скивам Мимето на балкона Wink Hug
аз още не съм прочела 2 и 3-та част, но не мисля, че някоя известна личност би била до болка откровена, но и това, което казва в интервюто, не е лъжа и той го е доказал Peace Важното е, че е себе си, според мен Peace
много ми харесаха думите на момчето(от вчерашната снимка), че скромността извира от сърцето му!!
Фенче Heart Eyes , хубав пост bouquet
обран е, но явно са го хванали в момент, в който му се говори Joy Joy

Последна редакция: чт, 21 яну 2016, 11:07 от Airra

# 641
Орсичка  Heart Eyes това си беше намигване към теб, джанъм  hahaha
Айре  Heart Eyes така е, важното е да е себе си. Още повече, че Киво не крие, че като всеки нормален човек има черти, които не харесва у себе си, но се старае да работи върху това да ги смекчи поне, а това ми харесва. И аз някога набързо избълвах всичко, което ми е на сърцето и ми минаваше, но на този отсреща дали ? Та с годините се научих да броя до 10  hahaha
И на мен много ми харесаха думите на момчето! Ето, че и за това не лъже сапфира  Peace

# 642
Ехоо, здравейте! Hug Hug Hug
Айре, много си наблюдателна. Влязох да прочета изпуснатото.
Радвам се да ви заваря тук все толкова отдадени на любимия актьор.  Hug

Аз отново съм си вкъщи и се опитвам да наваксам изпуснатото.
Благодаря ви, че не се отказвате да поддържате темата.  Hug Heart Eyes

Я кажете, чета нещо за нов филм и сериал с Къванч, истина ли е? newsm78 Laughing Много се надявам да е така, че вече забравих какво е да гледаш турски сериал. И Ягодките ги зарязах засега, защото все не оставаше време за тях, пък и трудно ги намирах сериите.

Прегръщам ви наред.... Hug Hug Hug

# 643
Марийче, привет!  Hug Hug Hug
Ами да, Киво каза, че февруари, март ще се появи в нов филм, а есента с ново дизи, а дано!  Praynig
Винаги намирам време, щом е за Киво  Laughing Надявам се, че и ти по-често ще ни посещаваш щом си вкъщи  Peace
Айри  Heart Eyes наистина ли не си прочела още останалите части на интервюто  newsm78 Айип!  Laughing
Прекрасници  Heart Eyes пожелавам ви прекрасен, макар и много студен ден! Отивам да свърша и някаква  работа  Joy Joy Joy Joy До довечера!  Hug

# 644
Миме Hug, мда наблюдателна съм Laughing
ами темата я поддържаме, колкото и да сме малко, а ние с Фенка сме-луд умора няма hahaha
Да, очакват се филм и сериал от Къванч, за сега не се знаят подробности, така, че търпеливо си чакаме Peace

за теб Simple Smile

Фену Heart Eyes, трябва да се насладя макс. на интервюто, не съм бързак като теб Mr. Green
лека работа!

и още нещо Wink

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт