Отговори
# 615
Фенче Heart Eyes, гледам с едно око, няма превод тая вечер...

Лека Wink

# 616
Айре  Heart Eyes няма ли я Лили да превежда тази вечер ? Жалко, без превод в ефир не си е работа  ooooh!
Ох, че хубави котараци си споделила  Heart Eyes
и от мен две снимки на по-големия  Laughing

Лекинка! Hug

# 617
ами няма я....
мда много ни е хубав и котарака и локума Crazy Wink

Лека Hug

# 618
Добро утро!  Hug Hug Hug
Скрит текст:
Айре  Heart Eyes нашия локум е единствен, уникат  Heart Eyes

Хубав ден!  bouquet

# 619
Привет Hug

Фенче Heart Eyes, локума ни се покри Wink, надявам се да е почнал да работи Crossing Arms

Светле Hug има превод на Кралицата Peace

https://www.youtube.com/watch?v=oiSTIS36W5k

а гледате ли Чучулигата, аз я гледам заради ФЕ, СЦ нещо не ме кефи Confused Confused

Последна редакция: ср, 20 яну 2016, 11:56 от Airra

# 620

Здравейте, ненагледни куклички!

Брей, що локуми, що чудо! Какво ще правим с толкоз шекер!?

Прочетох ви, че от неделя, май, не съм влизала. Връщах се късно и уморена.
 Относно "избора на сценарист" съм на мнението на Фенка. Хич я не ща Едже. На мен много ми харесва Хазар. И то като актриса. Иначе е видно, че си е хубавица. Но, доколкото съм чела някъде, а и е видно - там не повтарят екранните двойки. За да не се получат асоциации с предишен сериал ли, или нещо друго, но явно това им е политика.

Айрич, благодаря за хороскопа. Белким ми е по-хубава годината този път! А, дано!

Светле, чудя ти се как издържаш с тези слушалки!?

За Огледален свят - така и не го загледах. Не ме грабна нещо. И когато ме "хвана" Приливи и отливи" открих Чагатай. Доста добре играе момчето. Преди само мярках някакви съобщения за него и ги и го подценявах. Нооо не съм имала право. Въобще той набра доста инерция. И заслужено.

До по-късно, че трябва да свърша нещо и да изляза.

# 621
Орси Hug wavey

Интервью Кыванча Татлытуга для журнала ELLE 2010

http://vk.com/kivancoyku?w=wall-62215399_135002

Фенче Heart Eyes, имаш работа Laughing Laughing

нова Башак

Скрит текст:

# 622
Привет, сладурчета!  Hug Hug Hug
Айричка  Heart Eyes покрил се е, сигурно работи  Praynig
Башка не ме кефи хич и на тази снимка  Mr. Green Не е за селфи тя ...
Благодаря за интервюто, сега ще го почна  Peace
Орси  Heart Eyes и аз съм със слушалки, няма иначе кой да ме търпи  hahaha За Чаги си права, много се разви това момче, от откъсите, които гледах от Делибал играе още по-добре, отколкото в ПО. Като Емир ми беше дървен, с една изкуствена усмивка, в ПО беше много по-добре.
Не зная за Хазар, такива слухове се носят в нета, пък да видим  newsm78

# 623
" Той е страстен мъж скорпион, но и в същото време срамежливо дете" ELLE част 1.
Виждаме секси тяло покрито с татуировки, облечен с бяла риза, и дънки в кремав цвят. И безумната му  красота. Неговите изгарящи очи са такива, дори когато  се усмихва. Заради снимките в сериала (Забранена любов) трябва да бъде леко необръснат. Той има дълга руса коса. Пие кафе средно сладко на захар и мисли, преди да отговори на всеки зададен въпрос. Ясно е, че вътре в него има и друг човек, и той иска да знае мнението му. Не, той не е бавен. Просто знае какво говори, човекът-скорпион, който мисли за всяка стъпка, която ще направи. Не мислете, че е хитър, той е много чувствителен и е лесно да се обиди. Той все още живее с майка си и баща си,  което значи, че обича любовта без условия. Той не е мамино детенце, дори в случая, че е единственото дете в семейството, все още ерген. Не е затворен, авантюрист, който обича свободата. Хората обикновено смятат, че всички актьори навсякъде играят роля. Но това не е така ...
EЛЛЕ :  Какъв е  Къванч Татлъту, който се крие зад различните роли?
Kъванч : Такъв, какъвто съм. Всеки знае с какво се занимавам. Имам един кръг от познати около себе си. Обичам  да прекарвам времето с моето семейство и някои приятели. Аз съм чувствителен мъж. Обичам да съм вкъщи. Аз съм на 26 години. Вътре в мен бушува любов. Водя богат социален живот. В свободното от работа време прекарвам със спортните си коли. Например, с един джип,модел "big foot". Обичам да се разхождам в гората, в планината, по скалисти местности, в полето. Аз гледам много филми. Между другото, сега чета много завладяваща книга бестселър "Училище за боговете".
EЛЛЕ : Вие сте зодия - скорпион. Имате ли труден характер?
Kъванч:  Да, аз съм зодия скорпион. Но аз не мога да говоря сега за ревност или себелюбие. На мен ми е много приятно, за това, че съм скорпион, тъй като тази зодия има много добри черти. Не мисля, че съм труден човек, но мога да се разгневя и напрегна. Но и бързо се успокоявам.
EЛЛЕ : Таите ли в себе си омраза?
Kyvanch: Не, въобще не изпитвам зло към никого. Опитвам се да не изпитвам това чувство. Тъй като животът ни прави по-мъдри с всеки изминал ден. Всичко лошо и негативно се връща към нас. И заради  това, аз често се вдъхновявам и се радвам. Опитвам се да гледам на всичко положително, да търся хубавите страни, старая се да правя това. Макар, че при такива условия е трудно. Ние работим толкова много. Нещата стават още по-сложни, положих много усилия за  "Гюмюш",  сега усилено работя  за "Забранена любов."
EЛЛЕ: Вашите хобита?
Kъванч:  Започнах да играя баскетбол отново. Няма по-щастлив от мен на земята, дори и така мога да го кажа. Не играя като професионалист, тъй като са минали много години. В този спорт,  баскетбола, не бива да има прекъсване. Не можете да се занимавате с баскетбол като хоби. След контузията, дълго време не играх  баскетбол, не ми се искаше. Дори не  докосвах топката и спрях да гледам мачовете. Това беше психологически период. Баскетболната топка беше моя част, подобно на ръката или крака. Много лошо чувство - да бъдеш принуден да оставиш нещо, към което си силно привързан. Но сега аз ходя в спортния клуб на един приятел. Закрит салон. Но има всичко: скуош, басейн, баскетболно игрище. За мен най-важното нещо е баскетбола. Искам само едно - да играя баскетбол  няколко пъти седмично с любителите на този спорт. И аз получих желаното. Това ме прави много щастлив и успокоява. Аз играя баскетбол и  спортувам.
ЕЛЛЕ: А какво повече не искате да правите?
Kъванч: Честно казано, понякога има такива моменти, в които си казвам, обвинявайки се, че не е трябвало да правя някои неща. Но  обръщайки се и гледайки назад си казвам: " Хубаво, че стана така" , защото от преживените радости човек не става по-умен. Вие не получавате опит от хубавия и отлично прекаран ден. Но всички негативи, неуспехи, проблеми, променят  отношението ви към всичко. Вие ставате по-толерантни, търпеливи и спокойни. Радвам се за всички неуспехи в живота ми. Те ме доведоха до това състояние, характер, ум, който сега е пред вас. Те са моето богатство.
EЛЛЕ : Някои ваши познати ви определят като студен човек, други казват, че  сте много близо до тях.
Kъванч: Израснал съм в консервативно семейство. И моето обкръжение е същото като мен. Има граници, които не си струва да преминаваш с някои хора. Има такива неща в живота, когато си казвам: "Това е възможно, това е невъзможно" Може би тази моя черта някои хора приемат за студенина. Просто сред голям брой хора, аз ставам много скован, срамувам се, бързо се изморявам. Да, аз играя пред камерата и се старая да си върша работата много добре. И тогава нищо от обичайната ми скромност не остава. Пред камерата аз съм много спокоен човек. Сега, например, аз съм много спокоен. Но в  моменти, когато съм затворен, вие не бихте могли да измъкнете и дума от мен"
Това е, поправих някои грешки  Laughing

Последна редакция: ср, 20 яну 2016, 16:55 от queen_fenka

# 624
Фенче love001 newsm51 много ти благодаря, много ми хареса първата част ще чакаме и втора!!
и на мен Башак хич не ми харесва на тая снимка Peace Confused

като казвате със слушалки, представям си вашите мъжове как биха реагирали ако сте без Laughing Laughingтурския не е лесен за свикване, направо ще ви покажат вратата hahaha hahaha

ето я втората част, но не е задължително да я превеждаш сега Naughty

http://vk.com/kivancoyku?w=wall-62215399_135001

хаха и трета има Wink Wink

http://vk.com/kivancoyku?w=wall-62215399_135000

Последна редакция: ср, 20 яну 2016, 17:22 от Airra

# 625
Айре  Heart Eyes дано преведат и втората част, хареса ми и на мен. Ти, като скорпи намираш ли някои черти в себе си като на Киво ? Любопитно ми е, тъй като не познавам други скорпиони, не мога да преценя дали отговаря на зодията си.
На мен не могат да ми покажат вратата, щото апартамента си е мой  hahaha ама все пак се съобразявам, моите са направо алергични към турския и въобще към всичко турско  Laughing Laughing Laughing И аз бях така, преди да видя сапфира, де  Joy Joy Joy И  ужасно ме дразнеше езика, а сега дори ми харесва  Mr. Green

# 626
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
При мен синовете са много толерантни, даже ме защитават пред баща си: "нека си гледа, щом й харесва, на теб какво ти пречи! Тя как ти слуша Формулата?" Joy
Ама аз, понеже не мога да отговарям стократно на въпроса "е как го слушаш това?", та затова си слагам слушалки и ми е много гот. Даже като не искам да говоря за нещо, се оправдавам, че не чувам. Joy Joy Joy
Аз мога книга да напиша за скорпионите Joy - от вси страни съм обградена с тях, но все с женски скорпиони. А мъжките били по-различни.

Това интервю ми се струва, чу съм го чела по времето на ЗП.
Башак има много кофти брада.

Айрич, благодаря за линка!

Последна редакция: ср, 20 яну 2016, 17:53 от svetal4o27

# 627
Светле  Heart Eyes мераба! Аз не си спомням точно това интервю да сме чели. Някои неща се повтарят, може би за това си мислиш, че ти е познато.
Всички зодии, не само Скорпиона се различават мъжете и жените  hahaha С брат ми сме близнаци, ама не сме съвсем еднакви. Аз мразя да закъснявам, да не спазя някое обещание, а той каже на майка и татко, че ще ходи у тях, после му изникне нещо и не отива, а те си го чакат  Joy Joy Joy И даже не се сеща да се обади, аз не мога така. Като се ядосам ми минава бързо, той е по-злопаметен  hahaha И те така ...
Айри  Heart Eyes сега отивам да тропкам, ама ще гледам да го преведа в най-скоро време, щото днес е Севдата  Laughing

# 628

Много хубаво интервю! Нямам спомен да съм го чела, въпреки, че много неща съм чела преди да дойда в темата. И много умно! Влизам да чета в една нова тема. И там от време на време пускат разни стари неща - нещо като рубрика "Из старите архиви". Това ми хареса. Защото нещата се забравят и е хубаво да си ги припомним заедно. Така че моите поздравления  към Айри и тропкащата Фенка!!!   Two Hearts newsm74

За Башак - не  я намирам толкова неприятна на снимката. Всеки има своя некрасив ракурс. Светлето е права, че има по-специфична брадичка. Но на мен ми харесва.

# 629
Фену Heart Eyes, според моята прозорливост Mr. Green той има много скорпионски черти, и една много характерна....... предполагам , че е много добър човек Peace
Светле Hug, това с нечуването добре си го измислила Joy Joy
Башак така е излязла, иначе май не е толкова издължена Peace
Орсич Hug, мерси за фотките Grinning

Последна редакция: ср, 20 яну 2016, 20:34 от Airra

Общи условия

Активация на акаунт