Отговори
# 600
Фенче Heart Eyes, сега погледнах, ама аз тая серия на Ашка съм я гледала бре, мислех, че е 29 Laughing Laughing
Хазар може и да играе с него, ама едва ли като двойка Peace
но пак пишат за Сема и Ейлем ooooh! не знам кое е по-малкото зло-те или Едже Mr. Green

ади остваям те , лекинка Hug

# 601
Айри  Heart Eyes ми от къде да знам, че си я гледала, каза, че си  закучила нещо на Ашка hahaha
Оф, няма да го мислим от сега  ooooh! ooooh! А защо да не са двойка двамата ? Бяха много сладки в КГ, поне за мен. Колкото до сценаристките ... да ти кажа, щом няма да е Мелек, все ми е тая, даже ги предпочитам тия двете пред Едже  hahaha Тя се нуждае от наистина дълга почивка, изчерпа се.
Лекинка!  Hug

# 602
Добро утро!  Hug Hug Hug
Скрит текст:

# 603
Добрутро и от мен Hug

Фенче Heart Eyes, според мен няма да са интересна двойка с Хазар, ве4е са били нещо като двойка, едва ли ще ги съберат Peace

Confused Confused

# 604
Айре  Heart Eyes нямам идея дали ще са двойка и в новия сериал, това са слуховете, това споделям  newsm78 Аз лично не бих имала против, харесваха ми двамата заедно.
Гледа ли новия фраг на Ашка ? Ще дават как са се срещнали в миналото и са се разминали ... Баръш явно още не е здрав и ще го играе друг актьор младия Йомер  Thinking
http://www2.dizifilm.com/video/detay.asp?kat=226267
Благодаря ти за кафенцето и локумчето! Аз обаче ти пращам другия локум  Laughing

Мелиса е много хубава ... дали си е слагала силикон на устните  newsm78

Последна редакция: вт, 19 яну 2016, 11:59 от queen_fenka

# 605
 Simple SmileПривет,вече съм тук.Наистина не мога да се ориентирам нещо във форума,кога да цитирам и.т.н но пък се радвам истински,когато чета вашите публикации Hug.Хубав ден от мен

# 606
Simple SmileПривет,вече съм тук.Наистина не мога да се ориентирам нещо във форума,кога да цитирам и.т.н но пък се радвам истински,когато чета вашите публикации Hug.Хубав ден от мен

Ловче  Hug wavey Радвам се, че си тук  Peace Ако нещо не ти е ясно, питай! И аз така се научих  Laughing
Пожелавам ви прекрасен ден, въпреки студа! До довечера! Hug

# 607
Фенче Heart Eyes
оооо другия локум е многоооо сладък Crazy Crazy
Мелиса е прекалила с филърите в горната устна Naughty

я виж един твой любимец може да играе с тая мацка дето си я харесвах за Киво Wink

http://www.televizyondizisi.com/tuvana-turkay-hanim-koylu-dizisi … m_medium=facebook

Ръза Simple Smile

Любов Hug, не се притеснявай ще се научиш, ако искаш да питаш нещо, пиши ми на ЛС Simple Smile

# 608
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Иий гюнлер, милимоички!

Айре, кво излиза - нашта тема ще владее 2016 Joy Ми супер! (И една Везничка имам вкъщи. Владееща. Joy Joy) голямо владеене ще му фърлим Joy Joy

Тоз любимец Фенкин и на мен ми е любим - та и аз шъ съ зарадвам.
Туваната е хубавица, ама не е ли по-голяма от него newsm78
Изостават ми "редовните" сериали заради СЛ Joy JoyАма ни моя съ откъсна! Мъж ми шъ мъ изгони вече от къщи. Joy

# 609
Светле Hug, и Киво ще владее 2016, пък и ние покрай него, има логика Peace Grinning
не знам Тувана на колко е год, млада е, а и има бг корени Peace
ТМ  сигурно не е въодушевен от толкова турска реч у вас Laughing Laughing
аз за сега зарязах Севдата, нещо не можа да ме грабне, ще видим как ще продължи сериала на Мурат Peace
пък и Фенка го е харесала Wink Wink

# 610
Аааа, Айрич, аз на компа със слушалки - иначе кой ши мъ изтърпи с мойте афиетолсуни и ииакшамлари Joy Joyеле па музиката Joy Joy
Сериалът на Мурат засега е леко тюрлюгювеч, дано го позасилят малко. Иначе - малко от ЗП, малко от ЛиН, даже малко от Аси виждам. Ама много им нямам вяра на ендемолци, като гледам как изпортиха Парампарчата и го натикаха в едни съвсем глухи коловози.

Айрич, ами така е, мило - едни сериали те грабват, други те оставят безразлична. Те пък грабват други хора и т.н. Като си спомня как едвам изгледах 6 серии от ОС, а хората луднаха по него и още не могат да го забравят. "Султан" го спряха заради липса на интерес, а за мен той е един от най-интересните сериали. Ей така се разминават вкусовете на хората - като влакове. Joy

Лелеее, много съм я състарила Тувана - 1990 г. е родена. Joy

# 611
Светле Hug, мда препоръчително е да си със слушалки Naughty
тогава изгонването ще ти се отложи във времето Joy Joy Joy
Сериалът на Мурат е тюрлюгювеч, ама добре са го сготвили, ще видим дове4ера дали са го пресолили hahaha hahaha

ся да ви покажа един трик с фотошопа Flutter
тук Кузи и Джема се радват на хубаво пролетно време

и оппп изведнъж е завалял сняг Crazy Crazy Laughing

Скрит текст:

# 612
Айрич, куту една вълшебница си! Joy

# 613
Айрич, куту една вълшебница си! Joy
хихи
ама снежинките не ми се получиха добре Whistling Whistling

# 614
Ооооо, сладурчета, якшамлар!  Hug Hug Hug
Светле  Heart Eyes те тукя сме на едно мнение с теб - и аз не можах да гледам ОС, въпреки, че харесвам и Чаги и Хазал.  Ми така е, вкусове всякакви. На мен ми е много интересна Севдата и ще си я гледам. Нямам търпение да дойде утре. А Кралицата смятам да я гледам, ама само с бг. превод. Айре  Heart Eyes ти онлайн ли ще гледаш ? Благодаря ти за колажчетата, браво на теб! bouquet Добре са си снежинките бе  Peace
Много го харесах Юсуф Чим, но не зная дали ще си паснат с Тувана. Тя не изглежда толкова малка, той е като момченце до нея, а е само с 1 година по-малък май  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт