Изгаряне на лицето

• 9 572
  • 23
  •   1
Отговори
# 15
  • варна
Сок от алое(растението трябва да е над 3 годишно)_

# 16
+1 за дефламола, ако си е баш изгаряне никакви тоалетни млека няма да помогнат.
А-дерма имат един крем , който също може да се ползва, предписват го след процедури с лазер,за да не се образуват белезите, че това може да се окаже следващия проблем да остане белег
http://apteka.framar.bg/30062137/%D0%B0-%D0%B4%D0%B5%D1%80%D0%BC … -40-%D0%BC%D0%BB-

# 17
  • Бургас/Пз
Витасин

# 18
  • София
Благодаря за отговорите, изгарянето в край на сметка избледня с помощта на белтък - това наистина прави чудеса ! от ярко червено стана бледо розово след като белтъка беше стоял 2 часа, покрито отгоре с хартия. Сега мажа мястото със свинска мас, за да се заличи напълно и има ефект.

# 19
Здравейте имам същия проблем изгорих се с чесън но до такава степен че имам мехур не малак и кожата покрай него ми стана синкава мажа се с Дермазин но ако препоръчате друго мазило с което да не остане белег ще съм ви благодарен.

# 20
  • София
Здравейте имам същия проблем изгорих се с чесън но до такава степен че имам мехур не малак и кожата покрай него ми стана синкава мажа се с Дермазин но ако препоръчате друго мазило с което да не остане белег ще съм ви благодарен.
разбрах, че и масло от шипка помага

# 21
Здравейте! Пиша ви във връзка с изгаряне по лицето ми, ето как стана :  Четох някъде, че чесъна е полезен против пъпчици и намазах една пъпчица с чесън. След малко тя наистина изчезна, но след около час се появи огромно червено петно на нейно място - изгаряне с чесън. Осъзнавам грешката си, моля ви да не ме съдите заради чесъна - упреци не ми трябват. Търся само съвет как да премахма зачервяването без да остане белег. Мазах го с кремче на основата на мед и с крем Здраве, но нямаше никаква промяна. Ще съм много благодарна ако някой сподели ефективно средство за борба с изгаряне - няма значение дали е от чесън или друго, предполагам.
Здравей в същото положение съм
какво се случи с твоето петно
моля помагайте.

# 22
Някой знае ли за колко време минава изграянето ,след като си започнал да го "третираш" с дефламол?

# 23
Малко със закъснение пиша , но поне да помогна ако има изгорили се с чесън ..
И така и аз пробвах да махна една бенка обаче не стана !
Та стана мехур , зачетох 100 теми в интернет но нищо конкретно за мен..
Ако имате мехур или зачервяване от ЧЕСЪН  вземете си крем Невен , има един с оранжева кутия на AROMA
Най елементарен и евтин но наистина е това което ми помогна , около 3 лв. Струва
Аз се изгорих на носа и имах голям мехур , беше си стабилно изгаряне та и коричка имаше
От началото до края се мажех с невен крема , като мислех че ще остане белег на 100%
Мажех се на всеки час , понеже крема доста бързо попива в кожата , общо взето си ми беше в джоба и като се сетя се мажа..
За около месец кожата се възстанови и белег НЯМА !
УСПЕХ !

Общи условия

Активация на акаунт