90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 320

• 28 493
  • 723
  •   1
Отговори
# 45
  • Targovishte
ИРИНИТА ХАХАХАХХА  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

# 46
  • София
Иринита, олигавих се с този карамел.  Laughing

# 47
  • Русе
Курдов, ама и рус си много добре  Joy Hug
Иринита, още една идея - бисквитена торта с банани (бисквити или бишкоти, ванилов или шоколадов крем и банани) също става добре  Party А за утре - хич хабер си нЕмам какво ще ям, но и на мен ме влече към сиренца, ама и месо искам... оф няма угодия мойто... hahaha за това съм тук  ooooh!
Папараците в Бургас са си дали почивка явно  hahaha
Ирка, чудна къщичка, а младежът - неустоимо чаровен (и не само защото си е наш  Hug)
Приключих в последния момент (малко преди 20 часа) с плодова салата с малко чиа и ленено семе.

# 48
Жгмъц, не, не съм. За какво се прави? То последният месец и половина ми става така, другото което си мисля, че вчера като бях на плодове, на обяд една зелена салата със сирене и с това сладко да съм го шокирала.
Иринита, планът със заквасената сметана ми звучи перфектно Hug

# 49
  • София
Ир, малкият е невероятен сладур!  Heart Eyes Много лъчезарно детенце, да ти е жив и здрав!  Grinning

Иринита, на мен всички варианти ми звучат вкусно, особено карамелизирания с ядките мммм... поточих лигите...  Laughing

Шени, ЧРД, всичко най-хубаво, много здраве и късмет!  newsm67 party023 На колко ставаш, ако не е тайна разбира се?

Днес кантарев ме зарадва с още - 700. Имам още 7 дни без днешния, че и без това свърши.

# 50
Благодаря на всички за хубавите пожелания methy разбира се, че не е на 26  Joy

# 51
Хей, добър вечер! Тази вечер пак излизах, та затова късничко пиша...

Тинки Благодарности за новата тема!  bouquet bouquet bouquet
На Ир къщичката е суперска, личи си, че не е по калъп - те всички други много еднакви...егати и американците, никакво въображение.  hahaha
blondelina Зависи от това колко има да сваля човек, но обикновено в рамките на първата седмица на 90ДД се отчита -1 кг. Но това важи само за първата врътка, от там нататък нещата се случват по-различно.  Peace
Курдов Дръж се, не се давай!  Hug А може би на следващия плодов не хапвай само цитруси, те не дават на стомаха много занимавка...  Thinking
Irinita Идеите ти са супер! Можеш също да направиш кекс с банани - ще стане хубаво!  Peace

Аз мъдря меню за утре, някаква крем-супа ми се мержелее...

# 52
  • Русе
Шени благодаря!  Hug
Скрит текст:
И аз съм правила две сватби, ами ужас и кошмар е. Съветвам те тази с твоите роднини да е втората, че онази другата е по-стресираща и да минава, заминава, пък на "твоята" територия да се насладиш на макс. Аз поне така бях.  Mr. Green
Ир страхотна къщичка, а сладуранчо е много чаровен!  Hug Hug
вангобиии  Hug  Heart Eyes
изгарящата и аз мисля, че най-вероятно вдигаш захарта рязко!  Confused Много кофти. Наистина пробвай да намалиш вгх-те като цяло.  Hug
2BrokeGirls на обяд нямаш салата във вгх ден, а ти се  е допило много вода вечерта, защото явно и ти си вдигнала захарта рязко и много. Инсулинът си иска водата след толкова захар.  Crazy
Аз си пускам сериалчето и си ви следя изкъсо от време на време...  Mr. Green
Heart Eyes Heart Eyes

# 53
  • София
Жгмъц, не, не съм. За какво се прави? То последният месец и половина ми става така, другото което си мисля, че вчера като бях на плодове, на обяд една зелена салата със сирене и с това сладко да съм го шокирала.

Доколкото знам профила е по точно изследване на кръвна захар при съмнения за диабет.
Защо не се консултираш с ЛЛ ?

# 54
  • Targovishte
Идват завивките  bouquet

Лека нощ на всички  bouquet Hug bouquet

# 55
Малко укаснях, но ето Ви торта да се до олигавите.

Сега се връщам да ви чета.

# 56
  • Русе
Малко укаснях, но ето Ви торта да се до олигавите.

Сега се връщам да ви чета.
Аууу, красота...  Two Hearts

# 57
Пешеходче твоите творения са ммммм.... Heart Eyes
Майстор си  Hug
Добре, че Курдов си легна, че както е гладен от тези портокали днес......сън нямаше да го хване  ooooh!
Хайде лека и от мен, аз тотално се омазах днес... Тази ову ще ме погуби.....  hahaha

# 58
Как лека ние тепърва почваме... hahaha

# 59
  • Русе
Мими, ти нали си на купон?
Пешеходче, чудно изглежда, сигурно и на вкус е така  Crazy
Хайде и от мен - лека нощ, че Ир след малко ще сложи кафето.

Общи условия

Активация на акаунт