90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 320

• 28 495
  • 723
  •   1
Отговори
# 60
Мими, ти нали си на купон?
Пешеходче, чудно изглежда, сигурно и на вкус е така  Crazy
Хайде и от мен - лека нощ, че Ир след малко ще сложи кафето.
На купон съм я, ама реших да ви нагледам, че пуснаха едно чичово пък аз не го мога....! hahaha

# 61
  • Калифорния, САЩ
   Мимозо, купонясваш ли още  Party Party? Нна мен така ми липсват тези български купони, с пиене и ядене на корем  Blush, с прибиране на разсъмване с натежали очи и пияни глави  Crazy, вмирисани  ooooh! от пушилека по заведенията и с размазан грим  Sick (така бе преди десетина години, като бех Мома  Joy и се не прибирахме да спим навреме).
   Къщичката - ами моята не става за ядене, направих я от истински бисквити, но и с истинско лепило, плат, картон, дървени летвички и купешки снежинки; спрейове за дърво, памук, хартия... Аз се опитвам да храня поне сина си здравословно, за цялата вечер горкото изяде само две малки желирани бонбончета (децата в класа му ядяха като невидели - майките декорираха къщите с маслен крем и изстискваха от шприца директно в устите на децата  Sick Sick Sick). Това в 7.30 вечерта, полудяха милите след това. И това не е единствения път да видя такова безотговорно хранене, то не е и хранене, на малки деца. Исках да е нещо по-различно, не искам синът ми да расте и да чака Коледа, за да ЯДЕ НА КОРЕМ сладки неща. Другите всички къщички бяха купени, в клас само ги декорираха, показаха, и след това .... са били изядени вкъщи за десерт след вечеря (това споделиха повечето майки на следващия ден).
     Благодаря ви за милите думи, наистина на мама гарджето си е най-хубаво  Heart Eyes. А и е едно от малкото бели дечица в класа (от 24 деца само 4 са наистина от бели родители).
    Слагам кафето и отивам да подготвям декори за Коледното тържество в българското училище тази събота. До скоро.
     Бобче, благодаря ти!!!  Hug Hug Hug

# 62
Купонясвам ми, нс пиано нар съм! Много е яко!

# 63
  • Калифорния, САЩ
Купонясвам ми, нс пиано нар съм! Много е яко!

Много грешки, от тъмното ще да е  Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy. Пий едно и заради мен и да ти е МНООООГО хубаво, Мимка (завиждам ти благородно).

# 64

ir74, сладко детенце и красива къщичка! Аз евентуално в неделя ще строя, че в събота съм на бач.
Мимозо, как е главата сутринта?
Irinita, за бананчетата : малко пандишпанче с крем ганаш / сметана и черен шоколад/ или пандишпанче с квасена сметана и някакво сладко и начупени целувки, или да си вземеш сгушьонка от руския , ох окапах се

# 65
  • София
Добро утро,
Ир, Пешеходче  Hug Hug
Пешеходче, майстор сладкар си bouquet
Аз днес ще опитам да изкарам плодов, почвам с мандарини.
Успешен петъчен ден bouquet bouquet

# 66
  • Targovishte
Добро утро, банда  bouquet

ИРКААА  Hug Hug Hug Богато - закуска и кафе, благодаря  bouquet

ПЕШЕХОДКА  Hug Hug Hug Искам го този подарък!!!  bouquet  Тортата е страхотна, браво  bouquet

Банда, окончателно спирам да се тегля, поне до 10 януари. Какъв такъв организъм имам - не знам. Тази сутрин Кантарев рече и отсече - 85.500 - това означава, че през последните четири дни съм КАЧИЛ 1,800 кг. Е, на какво прилича това  ooooh!. Вярно е, че не ми е цел чак толкова да свалям, а да задържам, но все пак - режимен съм, стоя гладен, не правя прегрешения - освен с водата - не мога да пия в студеното. Вода като вода почти не пия, а наваксвам донякъде от чайове и кафета. Може пък и това да е причината.
А такъв глад ме гони напоследък просто не е истина.

Днес: З - портокали  Mr. Green - писнаха ми; О и В - кисело мляко омешано с малко сирене и с малко кашкавал, салата от бяла ряпа и моркови. Дали ще си вървят - не знам.

Пожелавам на всички успешен ден и усмихнат петък  bouquet Hug bouquet

# 67
  • софия
Добро утро!Днес съм на 0.Менюто днес закуска морков (нямам друго), обяд- омлет(без нищо) , салата и фпх, вечеря- зеленчукова супа.

Пешеходке, красива торта, а и вероятно вкусна.

Усмихнат петък!

# 68
Добро утро Hug
Днес отчитам най-ниско тегло до момента newsm44
Ир и Пешеходче  Hug Hug. Страшни красоти, прекрасни както винаги
Мими, как си днес? Купонът Hug как мина?
Жгмъц, консултирала съм се с ЛЛ. Каза, че всичко ми било наред, вероятно се преуморявам.

# 69
  • планетата Земя
Добро утро

Ир,това е нормално за Хамериканците.Нали там живеете?Много не мислят какво хапват и какво дават на децата си

Отчитам 1.100 гр минус след тази четворка.Предната задържах,а сега изненада.Днес Плодов-печена тиква,банани,ябълки,кивита,мандарини.Четох една ужасна статия с какви химикали пръскали цитрусите и колко били опасни.То не остана какво да ядем  Confused

# 70
  • Русе
Мими, чичовото си е трудничко  Joy Joy и аз на миналия купон само го гледах (едни образи имаме от университета, които ходят на народни танци и правиха шоу на по-неизвестните хора).
Ир, както винаги стилна  Hug Hug мерси за кафето.
Пешеходче и аз го искам, ама искам да е момиченцееее, аман от мъжове в къщи - и заека е мъжки  Joy Joy Joy Взех си и малко ягодки и ... чакам следващата група студенти след 40-на минути...
Днес - след плодовия съм -0,200 от цялата четворка. Май ще се присъединя към Курдов с меренето след .... абе - догодина hahaha
Хубав и усмихнат ден момичета и Курдов!

# 71
Здравейте и добро утро Simple Smile

Изчетох почти всичко и видях повечето снимки, страхотни сте,  Hug Hug Hug

Радвам се че Ви е завладяло коледното настроение, при мен е доста тежко от задачи през това време на годината и се чудя   newsm78 как да се настроя на празнична вълна.

Хубаво е че сега съм на 90 ДД, поне не се замислям какво да хапвам, карам си по план. Справих се и на фирменото парти, с което се гордея hahaha

Менюто за днес:
З. ябълка
О. гъбена яхния /има и грах/+картофена салата+зелена салата с маслини /3 бр./
В. салата картофи, грах, гъби и маркови+зелена салата

Хубав и успешен ден,
KGT

# 72
  • Бургас
Добро утро,

Нещо ми стана още снощи...Към 22:00 започнах да украсявам елхата и изведнъж ми омекнаха краката, сърцебиене, виене на свят.... и изядох 2-3 филийки хляб, който ми бяха подарили на обяд. Нямах сили да търся нещо друго...
Днес продължава да ми е лошо..., така че за обяд ще съм на кисело мляко и фпх
В теглото след плодовия нямам промяна, което е обяснимо след нощното хранене.

Курдов, и аз се наливам с чай или с топла вода. Така докарвам до 2 литра.

Мими, на пиано нар, а....лежиш си на нара и ти свирят на пиано Joy
desi_mama и Мими, чичовото изобщо не е трудно. Да си спретнем едни уроци, а Деси???

izgariashta, честито най-ниско тегло!
Тенк ю на момита за прекрасното събуждане, обаче на мен не ми се закусва... Sick Ще трябва да се насиля за 2-3 мандарини...

# 73
Добро утро банда, купонът беше на макс, както винаги.....от тъмното ще да съм объркала НАРА hahaha
Някой пита как ми е главата, тя е добре, но не питайте как са ми краката.....осем часа денс без прекъсване, е само тук там по хората Joy Joy Joy
Иринитка съгласна за уроците по хора Hug, хем си ми наблизо.....
днес съм в къщи, изпих вече едно кафе и се залавям да шетам, че работа ме чака.....днес съм минус 400 грама от вчера Rolling Eyes Rolling Eyes

# 74
  • Targovishte
МИМИ  Hug Hug Сега вече ще знам какво трябва да направя - да се наям едно хубаво и да се напия, да изиграя осем часа танци иииии - ще започна да свалям, нали  bouquet bouquet bouquet Иначе, много ти се радвам че си си изкарала добре  bouquet И че днес си почивка  Heart Eyes Heart Eyes

ИРИНИТА  Hug Hug кой пък ти подарява хляб, те не знаят ли че си на режим  #2gunfire Иначе, - бързо да ти минава прималяването  Praynig Praynig Hug Hug

КГТ  Hug дояде ми се таз яхния, звучи много вкусно

А за уроците трябва да потърсим АДИ и мисля че ПЕТЯ РРРРРРРРРР - те са майсторки. Аз ще съм най-голямото предизвикателство - дърво , подскача на едно място и рипа с коренищата  Joy Joy hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт