KARADAYI С КЕНАН И БЕРГЮЗАР – СЕРИАЛЪТ И НОВИНИТЕ ИЗВЪН НЕГО – ТЕМА 71

• 43 918
  • 736
  •   1
Отговори
# 435
Добре дошла, Криси! "Нахлувай" смело и често!

Я да ви питам аз вас,  Heart Eyes някой изгледа ли щуравия докрая.

Аз да изгледах го, не е лошо сериалчето, ама за не повече 10ина епизода. Simple Smile

# 436
Привет на всички! Hug Hug

Първо да ви поздравя за днешния прекрасен празник Богоявление! bouquet
Да ви пожелая да бъдете здрави, благословени с обич и топлина!

Благодаря на Варна за интервюто от фотосесията! Hug Hug Heart Eyes
Много от нещата, които е споделила Берг бих потвърдила, особено за усмивката...
Да видиш усмихната жена/колега, приятелка, мама, дъщеря, дори някой, с който просто си правите място, разминавайки са  на заледения тротоар/ - това автоматично ти отваря сърцето. Искреността, неподправеността също...

Косенце, някой казвал ли ти е, че си много сладкодумен разказвач?!Благодаря за споделеното! Hug  Hug

И аз си имам някои любими снимки от фотосесията на Берг! Heart Eyes

За гледането на сериали - нищо не гледам. Заради Душко е Пелин няма начин да загледам сериал.
Ще си чакам колкото трябва да се появи някой патрон на хоризонта и дано да не гърми,
а така да му се кефим, да си го следим и гледкаме.
Не бързам!  Joy Joy Joy

Хубав празник на имениците и техните близки!

# 437

Я да ви питам аз вас,  Heart Eyes някой изгледа ли щуравия докрая.

Аз гледах малко, но не ми хареса. Много е краен образът на Душко.

В "Алие", един от сериалите на Халит, се третира сходен проблем. Халит играеше там лошият мъж, изневеряваше, тормозеше жена си, искаше да й вземе децата... Но не беше толкова еднопластово черен образът. Например, много обичаше децата си, допускаше грешки с тях, но наистина се грижеше за тях и ги обичаше. Пък под влияние на психоатаките от страна на  Душко на сина му още от малък почна да му хлопа дъската. "Алие" беше много по- реалистичен и затова имаше страхотен рейтинг.

Утре започва сериалът с Белчим и Ибрахим.

# 438

Благодаря, момичета!

Честичко ще ви навестявам. Съжалявам, че не владея техники за колажи, или за търсене на новини, но ще ви дам моята положителна енергия с обич и уважение.

# 439
Честито Богоявление,момичета!Желая ви да се радвайте  на добро здраве и
отлично настроение
Прекрасна е Бергюзар,както винаги разбира се.
Гримът,прическата и дрехите са важни за една визия,но далеч не е
всичко ,което е нужно за де изглежда жената добре.Много важно е
да има самочувствие,а Берги го има,защото знае,че има какво да покаже.
Сесията наистина радва окото

.

# 440
Честита Нова Година на всички хулиганки в темата Hug

Да сте здрави и успешни Peace като Берги, Кенан и Халит Grinning

"Господи, колко си хубава"  Бергюзар!!! Стил, финес, класа и непреходна божествена красота ни озарява от най- новата фотосесия на Бергюзар Корел! smile3501

ВАРНА bouquet благодаря за превода на интервюто на Берги и за всички архивни материали  bouquet bouquet bouquet

# 441
Ий акшамлар Hug Hug Hug

Kunduracı Mahir Usta   Wink Grinning Heart Eyes

# 442
Ий акшамлар Hug Hug Hug

Kunduracı Mahir Usta   Wink Grinning Heart Eyes

Ето го, беее  Hug Hug Hug моя човек  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Ма сега се сетих що толкова много ми е на сърце кондурджито, ми щото аз обожавам обущата, бе.  Laughing Laughing Laughing Ами че мене, ако не ме е е срам от домашните всеки месец ще си купувам нови, и нови, и нови, и нови кондури  Crazy Crazy Crazy Crazy

Лили,  Hug с този цитат на Христо Фотев, хемен ме подсети за едно видео на Планетка  Heart Eyes

Поздравче  Hug bouquet

# 443

Ох бе! Много го ловя това клипче!  Hug  Hug
Страхотни първи серии на КД!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Но сега като му гледам хайдушкия мустак на Салих, много ме дразни  newsm78 чудя се как съм го харесала  Joy добре, че после го редуцира  hahaha

# 444
Нали си ми посестрима  Heart Eyes Heart Eyes Hug и ти като мене си нередовна  hahaha чудила се. И аз така  Laughing Laughing Laughing Ама аз на кошницата на главата му  Laughing Laughing Laughing Бях шокирана от фрагмана на 2 сезон кога Махирката се появи пообръснат. Хич не го харесах изпървом.  ooooh!

# 445
Хич не го харесах изпървом.  ooooh!

тамън щяхме да си го делкаме сами със Селфиета но ти бързо се усети, че го харесваш и офъкан  Crazy Crazy Crazy  Joy

# 446
# 447
Хич не го харесах изпървом.  ooooh!

тамън щяхме да си го делкаме сами със Селфиета но ти бързо се усети, че го харесваш и офъкан  Crazy Crazy Crazy  Joy

мЪж мечтЪ изтърва ли се?

# 448
# 449
Добро утро!  Hug

Честит Ивановден!

Нищо, че е зима, да започнем деня с усещане за лято. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт