Варничка, благодаря за всичко
честит нов аватар 
Разкажи някоя случка от твоето пътешествие и всичко, което би искала да споделиш!Ще ми бъде много интересно да прочета!
Майдрийми
където и да ме отвее вятъра , имам ли интернет, не може да ми пишете дълго осъствие - винаги с удоволствие си влизам в нашата темичка 
Но пък германците дори и да се усмихват ми се струват студени. Няма го и българското синьо небе и българското слънце, което си блести ярко дори и в студа. За съжаление чак когато напуснем България разбираме наистина колко е красива.
Както обичаме да си казваме в къщи „България е прекрасна страна, но за жалост населена с българи”

Ще ви разкажа и една случка, свързана с нашата тема донякъде
На 31-ви ходихме да пазарим и огладняхме. Но се оказа, че вече почти всички заведения в центъра са затворени. Видяхме една отворена дюнерджийница „ Атила кебап” . Влизаме „ гутен таг”- „гутен таг” Майстора турчин веднага ни сканира с хитрите си очички и прецени, че не сме немци. Пита от къде сме, зарадва се, че сме комшии, знаеше Варна. Той бил родом от Истанбул , но отдавна е в Германия и със синовете си върти заведението. Като си тръгвахме пита как да благодари на български. Казахме му, той го повтори, а като излизахме аз му благодарих на турски „чок тешекюр едерим” Ей като цъфна тоя ми ти човек, само дето не се хвърли да ме прегръща. Винаги каза сте добре дошли при мен, ще има индирим (отстъпка) 
Та така де, уж на Балканите всички се мразим, а в чужбина се надушваме отдалече