KARADAYI С КЕНАН И БЕРГЮЗАР – СЕРИАЛЪТ И НОВИНИТЕ ИЗВЪН НЕГО – ТЕМА 71

• 43 925
  • 736
  •   1
Отговори
# 420
Всякак е хубава Берг  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Варничка, благодаря за всичко bouquet честит нов аватар  Heart Eyes

Косенце, добре дошла! Hug
Разкажи някоя  случка от твоето пътешествие и всичко, което би искала да споделиш!Ще ми бъде много интересно да прочета!

Майдрийми  Hug където и да ме отвее вятъра , имам ли интернет,  не може да ми пишете дълго осъствие - винаги с удоволствие си влизам в нашата темичка  Heart Eyes

Скрит текст:
Бяхме за две седмици в Германия. По-точно в  северната ѝ част- Долна Саксония ,в едно малко градче. Иначе посетихме Бремен и Хамбург, ходихме на гости и малко на югозапад оттам – в Касел.Много хубави градове и интересна природа по долината на Елба. Всичко е уредено и подредено, особено сега за Коледа  беше украсено прекрасно. Очарователни коледни базари Weinachtsmarkt с всякакви вкусотии и топло  вино.Чисто навсякъде, дори и в големите градове където се забелязват мигранти и емигранти от всякакви цветове и раси пак беше много чисто за нашите представи. В малките градчета и села със спретнатите къщички и дворчета погледа ти без да искаш търси нещо разхвърляно или нещо излишно – е, няма такова...една дъска няма захвърлена ей така случайно.  Laughing
Но пък германците  дори и да се усмихват ми се струват студени. Няма го и българското синьо небе и българското слънце, което си блести ярко дори и в студа. За съжаление чак когато напуснем България разбираме наистина колко е красива. Heart Eyes Както обичаме да си казваме в къщи „България е прекрасна страна, но за жалост населена с българи”  Wink Grinning Grinning
Ще ви разкажа и една случка, свързана с нашата тема донякъде  Wink На 31-ви ходихме да пазарим и огладняхме. Но се оказа, че вече почти всички заведения в центъра са затворени. Видяхме една отворена дюнерджийница „ Атила кебап” . Влизаме „ гутен таг”- „гутен  таг”  Майстора турчин веднага ни сканира с хитрите си очички и прецени, че не сме немци. Пита от къде сме, зарадва се, че сме комшии, знаеше Варна. Той бил родом от Истанбул , но отдавна е в Германия и със синовете си върти заведението. Като си тръгвахме пита как да благодари на български. Казахме му, той го повтори, а като излизахме аз му благодарих на турски „чок тешекюр едерим” Ей като цъфна тоя ми ти човек, само дето не се хвърли да ме прегръща. Винаги каза сте добре дошли при мен, ще има индирим (отстъпка) Hug
Та така де, уж на Балканите всички се мразим, а в чужбина се надушваме отдалече  Laughing Laughing Laughing

# 421
Добро утро!  Hug

Честито Богоявление!

Бергюзар Корел не успя да присъства на премиерата на "Делибал,", тъй като беше на почивка, но показа лоялност и уважение към своите колеги. Първата й работа след завръщането беше да изгледа филма.

Берг:

"Бях обещала на моя близък приятел Керем Чатай и на актьорите да гледам филма. Днес си изпълних обещанието. Филмът е станал наистина много хубав и сполучлив. Чаатай и Лейла играят страхотно. По този въпрос няма място за спор. "

# 422
# 423
Добро утро!  Hug

Честит празник и на именниците и на всички останали! bouquet

Много красота в темата.  Прекрасна е Берги! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Хубав ден!

# 424
Добро утро!  Hug Hug Hug

Честит празник!  Hug Hug Hug

Много я харесвам Берг тук, много.   Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Тя на всякъде си е е хубавичка, но тук особенно много ми допада.  Heart Eyes

# 425
Добро утро!  Hug Hug Hug

Честит празник!  Hug Hug Hug

Много я харесвам Берг тук, много.   Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Тя на всякъде си е е хубавичка, но тук особенно много ми допада.  Heart Eyes

Това е точно периодът, в който, според Берг, красотата на жената  е най-добре изразена.

И наистина има финес, елегантност, грация в това излъчване.

# 426
Добро утро! Честит Йордановден!!!  Hug Hug Hug

На мен ми е любима тази аристократка  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ръза, Улуч и снега  Grinning Grinning Grinning

# 427

Косенце, забравих да благодаря за разказчето от Дойчланд.  Grinning

Много обичам да чета впечатления от пътешествия.  Hug

Ако беше извадила всичките си запаси от дизи турския, съвсем щеше да го шашнеш дюнерджията.  Joy

# 428
На тази снимка не ви ли се струва, че е малко хамиле?  Grinning

Ама, както казва Варна, на снимките не трябва да се вярва. Grinning

# 429
На тази снимка не ви ли се струва, че е малко хамиле?  Grinning

Тя от една година е "малко хамиле", нас ако питаш.  rotfImbo rotfImbo

Вчера пак срещнах подобен материал, но не го сложих в темата,  да не прекаляваме със слуховете.

Вече ще чакаме потвърждение. Евентуално.  Grinning

# 430

Ако беше извадила всичките си запаси от дизи турския, съвсем щеше да го шашнеш дюнерджията.  Joy

Еле, косенце, ако беше намесила и  Назъм Хикмет  Laughing Laughing Laughing гаранте щеше да ти козирува баш тарикат ефендитУ.  Laughing Laughing

# 431

Ако беше извадила всичките си запаси от дизи турския, съвсем щеше да го шашнеш дюнерджията.  Joy

Еле, косенце, ако беше намесила и  Назъм Хикмет  Laughing Laughing Laughing гаранте щеше да ти козирува баш тарикат ефендитУ.  Laughing Laughing

rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Ben yanmasam
sen yanmasan
biz yanmasak

Направо щеше ме включи в завещанието си  hahaha

# 432

Здравейте, момичета!

За пръв път ви идвам на гости със сърдечен поздрав за честит Йорданов ден! Както и честита да ни е 2016г. Всички да сме живи и здрави и с много хубави моменти!

Не съм гледала сериала. Чакам по тв-то да го дават. Но харесвам много Берг и Халит. И заедно и поотделно. И обичам да чета за тях. Така, че се надявам да нямате против моето "нахлуване" във вашето пространство!

Много са хубави тези фотоси на Берг. Но то кои не са хубави, когато тя е на тях.

# 433

Здравейте, момичета!

За пръв път ви идвам на гости със сърдечен поздрав за честит Йорданов ден! Както и честита да ни е 2016г. Всички да сме живи и здрави и с много хубави моменти!

Не съм гледала сериала. Чакам по тв-то да го дават. Но харесвам много Берг и Халит. И заедно и поотделно. И обичам да чета за тях. Така, че се надявам да нямате против моето "нахлуване" във вашето пространство!

Много са хубави тези фотоси на Берг. Но то кои не са хубави, когато тя е на тях.

Добре дошла в нашата къщичка!  Hug

Нека бъде успешна новата година и за теб!  Hug

Не пропускаме новините за Берг, Халит и Кенан. Така че може да надникваш в темичката, когато ти се чете нещо за тях.  Grinning

# 434
Добре дошла, Криси! "Нахлувай" смело и често!

Я да ви питам аз вас,  Heart Eyes някой изгледа ли щуравия докрая.

Общи условия

Активация на акаунт