KARADAYI С КЕНАН И БЕРГЮЗАР – СЕРИАЛЪТ И НОВИНИТЕ ИЗВЪН НЕГО – ТЕМА 71

• 43 921
  • 736
  •   1
Отговори
# 450
Добър ден на днешният почти национален празник Ивановден! Повече от 300 000 именици празнуват - да са живи и здрави, все така работливи и лъчезарни Hug Grinning Heart Eyes  Flowers Four Leaf Clover

# 451

Ох какви Иванчовци, какви 5 лева, сестро,  Crazy Crazy Crazy объркваш ме с тези красоти от сутринта. Да не бях се мотала, да бях разписала преди тебе... акъла ми взимаш, акъла  

Кой сега беше Иван, кой Иванка  Rolling Eyes
Живи и здрави им пожелава една засмянка  Laughing Laughing Laughing
И те и родата...
да почерпят и наредят софрата.  Wink

# 452
Добър ден!  Hug Честит празник на всички именници и техните близки! Да са живи и здрави и много щастливи! bouquet bouquet bouquet Поздравче ! love001

https://www.youtube.com/watch?v=doP3cs0UeHM&feature=youtu.be

# 453
Доня Бергита се готви за Аржентина.

Май е тръгнала на уроци по танго.
 Joy

И другите медии пишат са фотосесията на Берг

# 454
Аржентинската преса вече пише за посещението на Халит и Берг през март.

В това списание имало информация за програмата им през дните на гостуването, но не се виждат вътрешните страници, а а само корицата.

------------------

Халит с фенове днес

# 455

Joy

Ако знае само каква ръченица мога да я науча да играе, какво хорце... това танго, скучно ще й се види  Laughing Laughing Laughing

Според мен се подготвя пак за някъде щуретината ни. Замислила е нещо  Winkу дома разполага с любим учител по танци, а ходи да денса с разни нисички чичковци  smile3503 Ще имаме пак изненада, значи  Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 456
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Галенце, да танцуваш с  нисък чичко  тръпката е друга! rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Според мен, чичковците са си тамам, ами нашата сладуша си е височка....

Много сладка и засмяна нова снимка!Браво на Бергито!

Привет на всички и чудесен Ивановден на празнуващите и техните близки! Hug Hug Hug bouquet

# 457

Joy

Ще имаме пак изненада, значи  Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Кенан нали беше споменал в последното си интервю, че ще започне уроци по танци smile3503...някои фенове вече се размечтаха как двамата с Берги летят по дансинга в някой игрален филм  Laughing Laughing Laughing

# 458
Плакат на Малкият принц с Ата Берк  Heart Eyes

Лейла и Чаатай на премиерата на Делибал в Баку (Азербайджан) Grinning Grinning

https://www.youtube.com/watch?v=3OS8uArbTHc

# 459

Виде ли го, сестро, как се е  наперило "Сонгюлчето"като докопа агнешкото  Laughing Laughing Laughing

# 460
Добър ден!  Hug Честит празник на всички именници и техните близки! Да са живи и здрави и много щастливи! bouquet bouquet bouquet Поздравче ! love001

https://www.youtube.com/watch?v=doP3cs0UeHM&feature=youtu.be
Пепи страхотно е lovekiss lovekissУникални и неповторими са Махир&Фериде Two Hearts Two HeartsВарничка,многоо Благодаря  newsm20 newsm51за всяко инфо което ни предоставяш в прекрасната ни темичка и на Всички останали!!Удоволствие е ,че съм тук сред вас..THANK YOU.. mrstraetz

# 461

Виде ли го, сестро, как се е  наперило "Сонгюлчето"като докопа агнешкото  Laughing Laughing Laughing

Хе хе  Hug
Ето тук са много хубави  Heart Eyes

Видеото го добавих  под снимките в горният си пост

# 462

Хе хе  Hug
Ето тук са много хубави  Heart Eyes

Видеото го добавих  под снимките в горният си пост

Прекрасни са!Много хубава двойка bowuu....
П.П Честит празник на всички именици и техните близки!Живи,здрави и щастливи!!

# 463
Другарчето на Али по маймунджулуци.   Joy

Лейла е хубава, аз това още в КД го забелязах, но определено трябва да си намери по-добър стилист. На нито едно представяне не ми харесаха дрехите й. Мисля, че ако бяха по-изчистени, щяха да подчертават повече нейната крехкост и нежност.

# 464
Дона,  Hug като каза видео, че се сетих, да благодаря на Пипи и да отбележа... хареса ми  Peace Щях да пиша днеска, ама се отвеях по задачки.  ooooh!

В 10 минути са избрани много моменти от КД. Началото започва настръхващо и чудесно с тая мелодия супер  Peace  В един момент предвид на хубавия ни финал все се надявах маестрото да смени нотите, ама не се получи  Laughing но е хубаво видео, с много силни моменти.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт