KARADAYI С КЕНАН И БЕРГЮЗАР – СЕРИАЛЪТ И НОВИНИТЕ ИЗВЪН НЕГО – ТЕМА 71

• 43 886
  • 736
  •   1
Отговори
# 525
Не остана, Галенце! 5-6 месеца  и ще се разбере - кой кого ще радва на екрана!

# 526

Предвид кризата им в дизитата напоследък ... и днес прочитайки новината за евентуален още един проект на чичака с парите, та си мисля, дали пък вече няма да започне да събира асаците си в общ проект.

Няма начин тази идея да не е хрумнала на баш тарикат ефедитУ  newsm78
В Холивуд откога откриха топлата вода  Wink  съединението прави силата  Laughing Laughing Laughing

Остава да ги убеди...звезди, звезди ама и сиренето е с пари  Joy Joy Joy

# 527
Той Керем Чатай едва с един проект се оправи този сезон, пък да пусне цели 4, малко фантастично ми се вижда. И за сериала на Джансу Дере се говореше, име му измислиха, даже пуснаха едно промо, после нищо.

Със сигурност едно дизи ще има от Сема и Ейлем. Да видим на кого от четиримата ще се падне да играе в него.  Grinning Grinning Grinning

Но много ще се радвам, ако наесен и Кенан, и Берг участват в нещо.

Липсват ми. Добре поне, че не изчезват напълно от хоризонта. Все по някоя снимка и информацийка излиза.

И Халит го чакам с ново дизи.

# 528
Всъщност Керем бей вече експериментира и събра Кено и Киво в "Езел" за малко ,но успешно  Peace

Не бях гледала това клипче  Grinning

# 529

С първата фенка от Бразилия, посетила кафенето.  Grinning

Последна редакция: нд, 10 яну 2016, 20:25 от varna_2

# 530
Добър вечер Hug
Thank you на Всички за всичко споделено  :bouquet:I love you хулиганки bouquetДобре,че ви има Hugдобре,че ви срещнах,дори и то виртуалноооо bouquet
А тези двамката като ги видя,ме оставят без дъх Heart Eyes Heart EyesС цел да се повтарям и повтарям,просто са неповторимииии!! Blush bowuu
Много,ама много искам да ги видя заедно в общ проект PraynigНяма ли някой продуцент,режисьор да се смели над нас феновете,да им се полюбуваме още и още Praynig  CrazyPraynig Crazy

# 531
Девойки  Hug Heart Eyes Heart Eyes
нещо за гледане, докато чакаме патронесите да се появят.  Peace

Скрит текст:

1 епизод с превод  - част 1 част 2 част 3

# 532
"Пойраз Караел", "Кара севда".. не са лоши, хубави са.

# 533
Добър вечер Hug
Thank you на Всички за всичко споделено  :bouquet:I love you хулиганки bouquetДобре,че ви има Hugдобре,че ви срещнах,дори и то виртуалноооо bouquet
А тези двамката като ги видя,ме оставят без дъх Heart Eyes Heart EyesС цел да се повтарям и повтарям,просто са неповторимииии!! Blush bowuu
Много,ама много искам да ги видя заедно в общ проект PraynigНяма ли някой продуцент,режисьор да се смели над нас феновете,да им се полюбуваме още и още Praynig  CrazyPraynig Crazy
Иска ни се на всички,ама май няма да стане,или ако стане ще е изключение,чудо. Попаднах на товаhttp://www.ozgurdusunce.net/magazin/iste-imirzalioglu-nun-yeni-dizisi-h9767.html,май е най новата клюка. Моля Варничка да осветли! Доколкото разбрах е за проект с Фахрие Евджен, само с нея не го бяха спрягали Joy Joy Joy Трябва да е нещо от рода на "Укротяване на опърничавата"или ще ме изненада (Чучулигата) Joy Joy Joy

# 534
Кенанистите се вълнуват в ТТ, навсякъде е името на Фахрие Евджен... не мога да разбера радват ли се или не...също и дали този слух ще се окаже истина  newsm78

# 535

Скрит текст:

Гледах го,става, добро начало. Позачудих се къде съм виждала онзи адвокат ли е служител ли във фирмата,пък той бил от "Пойраз Карайел"бившия шеф на Пойраз. Много бързо се намести в нов сериал. Joy Joy Joy

# 536

Повечето не се радват. От това, което видях в туитър.

Аз също не се радвам. Дано не е вярно.

Така както е написана новината не звучи много сериозно. Предложили на Кенан 150 000 на седмица и той без да се замисля приел. Фахрие я избрали, защото отдавна не била продължително време на тв екран. Искали свежо лице.

Освен това Фахрие  е само 169 см.  Joy

# 537
Кенанистите се вълнуват в ТТ, навсякъде е името на Фахрие Евджен...

Shocked Shocked Shocked...  ooooh! ooooh!..   Praynig Praynig Praynig Praynig

# 538

Мисля, че всички новини, които излизат за новите сериали на този и онзи са кьорфишеци. Първо много се съмнявам, че Керем Чатай може да стартира четири проекта. По-точно, той за можене, може, но говоря за четири качествени проекта при цялата криза в дизи сектора. А Кенан, Енгин, Къванч, Чаатай не биха се хванали да играят на всяка цена. И за определяне на партньорките е още рано.

Последна редакция: нд, 10 яну 2016, 21:22 от varna_2

# 539

Скрит текст:

Джиджи  bouquet благодаря! Ще го погледна  Heart Eyes

Малко на верев минах първия епизод на дизито на Душко и Пелин и започнах втория. Сценарият ме иненада, не очаквах точно такова развитие на нещата. Как пък за да го спаси това дете от баща психопат го даде в семейство на мухльо и накаква злобарка. ooooh! ooooh! ooooh!
Нали гледам само картинки не успях да разбера откъде изкочиха точно те. Нейсе. Всичко зависи от сценаристите. Играта е на ниво. А при Юрдаер Окур е много високо нивото. Като за Оскар  thumbsup  Grinning Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт