KARADAYI С КЕНАН И БЕРГЮЗАР – СЕРИАЛЪТ И НОВИНИТЕ ИЗВЪН НЕГО – ТЕМА 71

• 43 886
  • 736
  •   1
Отговори
# 540

Мисля, че всички новини, които излизат за новите сериали на този и онзи са кьорфишеци. Първо много се съмнявам, че Керем Чатай може да стартира четири проекта. По-точно, той за можене, може, но говоря за четири качествени проекта при цялата криза в дизи сектора. А Кенан, Енгин, Къванч, Чаатай не биха се хванали да играят на всяка цена. И за определяне на партньорките е още рано.

Варничка  Hug мерси!
И аз мисля, че е рано за да вярваме на каквито и да е новини. Даже не знаем дали Кенан със сигурност ще снима сериал.  Whistling

Освен това Фахрие  е само 169 см.  Joy

Емиии...Керем бей вече извади всички дългокрачки от чувала си за Кенан Joy Joy Joy

Появиха се и колажчета  Laughing Laughing Laughing

# 541
Девойки  Hug Heart Eyes Heart Eyes
нещо за гледане, докато чакаме патронесите да се появят.  Peace

Скрит текст:

1 епизод с превод  - част 1 част 2 част 3

Галенце, благодаря! Hug Със сигурност при свободно време ще го погледна. Имах му мерака.

За Фахрие и Кенан - не знам кое е истина в излизащите "новини". Но нищо не би ме учудило. В смисъл
като решение за партньорски екип.
Колкото до ръста, ами то, ако гледаме това, Кенан трябва да го въртят само с Берг и Джансу, а това няма как да стане.
Е, 20 см все пак е глава и половина, тъкмо с токчета, ще останат 10-12 разлика, ами не е толкова много.
Като се сетя за комшийката в махалето на Махир....Той беше като батко или татко на Айтенчето.
Особено като тръгнеха по улицата къртеха паветата  Joy Joy Joy Joy Joy

# 542

Туба Мелис Тюрк  която се снима с Кенан Имирзалъолу в реклама на Вестел в интервю от днес:
„Когато ми казаха, че ще бъда в един и същ кадър с Кенан Им. аз не можах да повярвам.Дори попитах дали става дума за Кенан бей.Той е много естествен и непринуден.Бях много развълнувана преди снимките, но той наистина е много скромен човек и си върши работата много добре.След като си свърши със снимките, но моите сцени продължаваха, той не си тръгна и остана на сета до 4 ч. сутринта и ми помогна за ролята.

# 543

Е, 20 см все пак е глава и половина, тъкмо с токчета, ще останат 10-12 разлика, ами не е толкова много.
Като се сетя за комшийката в махалето на Махир....Той беше като батко или татко на Айтенчето.
Особено като тръгнеха по улицата къртеха паветата  Joy Joy Joy Joy Joy

Joy
 Меликето дали имаше 150 см. newsm78 нали преди да приеме названието Миндил, партизанското ѝ име бе "нощното шкафче"  hahaha

1.69 не е толкова зле( и аз съм толкова  Joy)

Синем я водят 1.71 см. и 58 кг.

# 544
Добро утро!  Hug

И медиите са отбелязали танцовите занимания на Берг и Халит

Бергюзар Корел и Халит Ергенч, които този сезон не са на екран и си почиват, бяха завладяни от ритъма на танца. Скоро след завръщането се от кратко пътуване до Амстердам, двамата се записаха на курсове по танго, известно като танца на любовта. Те посещават курса  в определени дни, обучават ги специални учители. Това занимание  е също начин да се разтоварят от стреса. Снимките, на които двамата танцуват, попаднаха в социалната мрежа и събраха многобройно одобрение.  

# 545

Пак имаме предложение за женитба.
 Joy

На Нова година Кенан казал: "Омъжи се за мен, Синем"

Цял Джихангир говори за предложението. В  дома си с прекрасен изглед към Босфора, красивият актьор съвсем неочаквано поднесе на Синем Кобал изненадата на нейния живот. Актьорът беше украсил една от стаите с рози и свещи, падна на колене пред красивата си любима и каза : "Омъжи се за мен, Синем!" Кобал остана шокирана от романтичното предложение и през сълзи каза: "Да" Сега двамата са на почивка в Африка. След завръщането им Кенан Имирзалъолу ще поиска Синем от семейството й.

# 546
Добро утро!  Hug

Да ви е успешна и усмихната новата седмица!  Grinning

varna_2 , Hug благодаря за новините от пресата. bouquet

Хади,  Grinning да видим зейбек ще има ли или йок. Grinning

# 547
Добро утро и хубава седмица!  Hug Hug Hug Hug

Нека бъде съпроводена с много и хубави усмивки, същите като на сладуша и мъжа й например.  Heart Eyes

Пак имаме предложение за женитба.
 Joy

На Нова година Кенан казал: "Омъжи се за мен, Синем"

Цял Джихангир говори за предложението. В  дома си с прекрасен изглед към Босфора, красивият актьор съвсем неочаквано поднесе на Синем Кобал изненадата на нейния живот. Актьорът беше украсил една от стаите с рози и свещи, падна на колене пред красивата си любима и каза : "Омъжи се за мен, Синем!" Кобал остана шокирана от романтичното предложение и през сълзи каза: "Да" Сега двамата са на почивка в Африка. След завръщането им Кенан Имирзалъолу ще поиска Синем от семейството й.

Joy Joy Joy Joy Joy

И що не са казали какъв цвят са розите?!  Crossing Arms Загубени журналя.  Laughing Laughing Laughing

# 548
Добро утро!  Hug Hug Hug
Почна се! Вадете списъка! Имаше ли рози там?!  hahaha Joy Joy Joy

Розите са бели, колежке  Hug  Joy

# 549
Вече е ясно с какви въпроси ще посрещнат следващия път Кенан.  Joy

А, в материалите, сложени от Косето има уточнения. Свещите били стотици, а Синем като чула предложението започнала да крещи от щастие и се хвърлила на врата на Кенан.  Joy

# 550
Журналистите както в турските сериали са подслушвали под прозореца. Joy

Някои може да са били и зад вратата. Joy

Ако това се е случило на Нова година  newsm78 те до сега защо си

мълчаха?  newsm78  Joy

# 551
Сватбата няма как да се скрие, но предложението за женитба си е само между тях двамата. Журналята са ги написали измишльотините все едно те са били в дома на Кенан.  Joy

Спомням си, че за Берг и Халит се разбра съвсем случайно, че са се сгодили. Пък за предложението изобщо не се чу. Журналистите ги бяха срещнали да се разхождат, забелязаха годежните пръстени на ръцете им, започнаха веднага с въпросите дали е имало годеж и Халит отговори "да".

Ето го репортажа от май 2009 година

Искам да питам за пръстена...Защо го криете?

Берг: Не го крия. Слагам нещо в джоба си.

Халит: Не крием нищо. Не е нещо, което сме крили.

Репортер: Как мина годежът?

Халит: Със семействата ни. Разменихме си пръстените и толкова.

Репортер: Пръстени, с които си давате дума ли са или годежни? Вероятно са годежни...

Халит: Да.

Репортер: Отидохте ли в тях да й искате ръката от семейството?

Халит: Това са лични неща. Много лични неща.

Репортер: Знам, но все пак.

Халит: Това са семейни неща. Разбирам любопитството ви, но не искам да говоря много за това.

После ги наобикалят някакви арабели и искат да се снимат с тях.

# 552
Журналистите както в турските сериали са подслушвали под прозореца. Joy

Някои може да са били и зад вратата. Joy

Ако това се е случило на Нова година  newsm78 те до сега защо си

мълчаха?  newsm78  Joy

Joy Joy Joy

Смеят ли да се обадят, я? Според мен са чакали да замине аслана за Африка, да не вземе да ги подгони.

# 553
Цитат
Смеят ли да се обадят, я? Според мен са чакали да замине аслана за Африка, да не вземе да ги подгони.
Той като се върне ще им каже "евала". Joy

Скрит текст:

# 554
Халит е гледал мюзикъла FOSFORLU

Общи условия

Активация на акаунт