Децата на АРТ технологиите - Размисли и страсти №20

• 38 549
  • 754
  •   1
Отговори
# 60
  • UK
Гале, а без брашно ли newsm78 Късметлии!

# 61
Шоки, честити ви краченца! И сегаа - прощъпулник  bouquet
На мнението на Бамба съм - да го беше оставила както трябва, семейства, желаещи за осиновяване, за съжаление, има прекалено много - щеше да е и обичано, и гледано, и желано.
И аз ги правя просо, кус-кус, макарони сладки - с плод, но просто няма как да сложа сирене, затова.

# 62
  • Варна
Коконче, давам му и макарони /звездички/, кус-кус, юфка. Тогава му ги правя със сирене и масло. Общо взето му ги редувам. Иначе обожава да яде тестени продукти...

Със съня ми взе здравето. Но с яденето - пу-пу - е екстра, хапва почти всичко.

# 63
  • UK
Гале   Hug
Аз ходих да се по пързалям  Mr. Green Свеки е у нас и аз използвам, всеки свободен миг  Laughing че и този застраховател така ми играе по нервите, изпуших и ходих да отпусна малко.  Обаче, така сэм се в вглъбила,  че се сблъсках с 1 младеж  ooooh! Joy

# 64
  • Варна
Kокона, къде се пързаляш?

# 65
  • UK
Гале, на ледената пързалка. Това е моята не осъществена мечта  Laughing

# 66
  • Живее на Луната
Ох, и аз много обичам, даже и кънки си имам. Само време нямам  Laughing
Шоки, честити първи стъпчици на Анди, да крачи смело ИЗ живота!

# 67
  • Варна
Не съдя, не обвинявам, просто споделям - http://news.plovdiv24.bg/604827.html

# 68
  • UK
А аз намирам час-два Mr. Green лятото с др кънки, но не е същото  Laughing

# 69
  • Пловдив
Гале, и бащата видях по пловдивски новини, като го слушах останах с впечатлението, че нещата са продиктуване от конфликти на майката и свекървата Rolling Eyes то и в някои новинарски сайтове имаше подобни намеквания  Rolling Eyes но, тази майка нищо не я оправдава  Rolling Eyes

# 70
В централните новини казаха, че за втори път го изоставя, първия път след раждането. Това е то несправедлив живот, едни с адски мъки се сдобиват с дете, други с лекота си изоставят децата. Според мен трябва да и вземат детето, поне ще получи обич и топлина. Каква е гаранцията ако и го върнат, че няма да започне да го малтретира. Щом два пъти го изоставя с лека ръка, значи не го иска.
Неразбрах, този дето се сополевеше по новините, баща на детето ли е  newsm78

# 71
  • Пловдив
Фели, съгласна съм напълно, макар че като гледах по нашенските тв.канали и приемните родители хич не ми изглеждаха читави, не знам вече за какво иде реч / и доколко едно дете ще бъде нормално гледано и от такива хора Sad/, иначе аз гледах само клипче от местните телевизии, не знам този дето си гледала дали е бащата, ама наистина е един загубеняк / с извинение/ дето се сополиви, той също хич не ми се видя адекватен Rolling Eyes

# 72
Шоко, честити ви първи стъпки, по прав път да ходи с високо вдигната глава.
Покрай това дете забравих да ти честитя. Като знам какво вълнение изпитвах когато моите проходиха, чак търчах да взема камерата, че единия на площадката се пусна.

# 73
  • гр. София
Благодаря ви.  Hug
Снощи по скайп го гледахме, че вече е една идея по-стабилен. Много ми е мъчно, че не е до нас сега.

# 74
Кокона видях ви на снимка - много сте хубави и коледни и трите.
А момичетата са прекрасни и много си приличат - поне на снимката де.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт