Децата на АРТ технологиите - Размисли и страсти №20

• 38 530
  • 754
  •   1
Отговори
# 675
  • СОФИЯ
Бебчо и аз съм на Небилет но Допегита ми го смениха, че хич след раждането не действаше  Peace
Ще се оправят нещата с кръвното но явно изисква малко повечко време  Praynig Peace
Ние също сме на ХИП  Peace Ще видим на 26.02 колко сме качили но за сега 22-23 ден сме с 400гр отгоре. Не знам малко ли е, много ли е  newsm78 Но аз до сега не я тормозех ако не си изяде всичко  Thinking но от вчера вече действа правилото всичко или нищо  Naughty

# 676
  • UK
А какво стана с Виконта,  Слънцето  newsm78 те успяха ли на бебешкия фронт?

# 677
  • гр. София
Честит рожден на Лия! Желаем ѝ с Андито да бъде здравичка, много щастлива, обичана, усмихната и игрива!   newsm59 nbirthday newsm67 Gift ura Tada

# 678

Весел празник, Сигма!

# 679
Честит Рожден Ден Лийче и от нас, да си здрава, палава и много щастлива. Сигме и на теб да ти е честита малката порастнала госпожица, много да те слуша  newsm59 nbirthday bigdance2 Tada ura

# 680
  • Варна
Честит рожден ден на порасналото момиченце и от нас с Васко! Със сигурност Лия ще расте здрава, обичана, очарователна, игрива. Пожелаваме й да бъде смела и борбена като мама и да умее да използва дамския си чар. А днес да получи най-желаните подаръци! Simple Smile С мама едно наздраве! Simple Smile

# 681
А какво стана с Виконта,  Слънцето  newsm78 те успяха ли на бебешкия фронт?

Ей сега настъпа котката по опашката  rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 682
И тук благодаря  Hug
Рожденичката стана, хвана балоните и тръгна по пижама.

# 683
А какво стана с Виконта,  Слънцето  newsm78 те успяха ли на бебешкия фронт?

Ей сега настъпа котката по опашката  rotfImbo rotfImbo rotfImbo

добър ден Simple Smile

# 684
О  Вико, ко прайш  Laughing

# 685
Бачкам Simple Smile
какви ги вършите тука Simple Smile

# 686
  • СОФИЯ
Сигме честит рожден ден на Лия  newsm59 newsm38 ura ura ura ura ura
Да е много здрава, весела и щастлива  Heart Eyes Hug Hug

# 687
Общо взето нищо интересно Вико, всеки ден една и съща. Миеринката има мома, Лийка на Сигмето има днес РД.

Забравих да ви кажа, ходих на Лидл сутринта, купих пижами, дънки и блузи. На дънките ще слагам допълнително ластик, че в кръста са много широки. Харесват ми дрехите и качеството май е хубаво, дънките не са дебели. Бамби, р-р 110 са уголемени, но до септември ще са им по мярка.

# 688
От Лидъла започнах да купувам тужура. 50 бр за 16 лева. Не ни се зачервява дупето.

Мерси, Миеринче. На теб пратих смс- изтекоха ми водите  Tired

# 689
  • СОФИЯ
Ще излизам след малко. Ще ходя на преглед в болницата и после да взема на малката акта за раждане  Peace А и да и до социалните, на някаква еднократна сума за раждане на дете сме имали право  Crazy та да подам документите. Ма хич не съм наясно с нещата  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт