Децата на АРТ технологиите - Размисли и страсти №20

• 38 537
  • 754
  •   1
Отговори
# 660
  • София
при нас и с бележка да си пак връщат от яслата, ако точиш зелени сополи, пък за конюктивит ги изолират в една стая даже.
ама на каква ли градина ще попаднем  Rolling Eyes
гуги, после като тръгнат децата на градина може пак да ти отправят оферта.
аз съм на принципа че едно нещо щом не е станало значи си имало причина и не му било сега времето.

# 661
  • Пловдив
Бамба, и аз съм на този принцип, сега не бях и много подготвена, беше неочаквано, от друга страна пък не беше лоша офертата и смятах да опитам да се възползвам, като самата аз се учудих в началото, че не ги притесняват двете малки деца, да, ама размислиха, оказа се, че ги притесняват, аз бях с открити карти и им казах, че не разчитам на баби и тем подобни Rolling Eyes
иначе явно навсякъде е различно, тази майка разправя, че и лелята в яслата и се оплакала във връзка с това дете, че като идва с бележката няма как да го върнат, а и тя виждала за какво става въпрос Rolling Eyes

# 662
Довечера имам да надуя около 30 балона.

# 663
  • София
нали утре ви е рд-то  newsm78
къде ще го празнувате?

# 664
  • София
Много сте изписали и няма да мога всичко да прочета. Искам само да поздравя новодошлите  Hug Миеринче, радвам се да те видя сред нас и честита рожбичка, жива и здрава да ти е!  bouquet

бавно и полека полудявам от работа......  Tired

# 665
  • Пловдив
охо, ще имаме емоции с рождени дни Simple Smile Сигма, имаш ли помпичка за надуване, не, че аз съм ползвала де newsm78

# 666
Сигме, това е старота име на Асеновград.

# 667
  • UK
Еха, ще има и торта  Mr. Green
Вие сте били изчерпателни по въпроса с бибата,  затова аз няма смисъл да се включвам  Laughing

# 668
За яслата са балоните. Има торта, балони, сокове и свирки и шапки.
А иначе в неделя ще се съберем вкъщи. Нямам възможност за никакви разточителства. Всичките ми финанси се генерират към къщата.

# 669
  • София
моите финанси пък  се генерират към надежда, ама тоя път реших че рд ще има.
баби, лели и стринки няма да черпим, подаръците казах че могат да ги изпращат по всяко време  Mr. Green

# 670
  • СОФИЯ
Случая,Миерин,щях да те търся да видя 1бр ли сте още,два ли  ,и ето ти си ми дошла на крака  Joy .Честита ти рожба,вече живота е прекрасен.Моя повръщаше докато не го захраних,беше лаболатория в нас  #Crazy [/left]
Heart Eyes Hug Hug Hug

Фели направи си консултация с кардиолог  Peace Аз и до ден днешен не мога да го укротя  #2gunfire въпреки целия куп лекарства дето вземам  ooooh!

Бебчо радвам се де те видя тук  Heart Eyes Hug Как се справяте  Heart Eyes Hug Моята мацка си цока бибката без проблем, но може би защото аз я захраних директно с биберон... не я кърмя.

Сигме голяма еуфория е това с рождените дни  Heart Eyes Дано да и донесе много радост на Лия  Heart Eyes

Zazzy благодаря ти миличка  Heart Eyes и аз се радвам да те видя  bouquet

# 671
е, та е дребната ще има. Един в градината, един вкъщи. Ще има и деца. Няма драма.

# 672
Миеринче,  bouquet добре сме. И аз не кърмя заради хаповете за кръвно. Преди се консултирах в Надежда, но там не работят с касата. Засега си пия допегита и небилета. Няма кой да ми гледа бебка да ходя по доктори. Иначе пием АМ на Хип. Качи 800 гр.за месец. Като я слагам да ритка на равно и тогава повръща по малко.

# 673
Моме, как без сушилня, имаме я отпреди малчо още и съм я признала за уред №1 Peace

Бебе, изчакай като я нахраниш, преди да я сложиш по гръбче да си ритка. Ама сигурно си го знайш де Blush вече сте големички Heart Eyes

# 674
  • UK
Бебе, нахрани я и я подръж малко  Heart Eyesс главичката нависоко.  И наядена, не и давай, толкова скоро, да ритка, нито по коремче я слагай .
Аз с Теа имах такэв проблем и все чаках да се ургне,  не, че не повръщаше на фонтан и след това,  но доста време я държах права, все с надеждата,  че този път, няма да ми го върне.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт