Децата на АРТ технологиите - Размисли и страсти №20

• 38 523
  • 754
  •   1
Отговори
# 735
Още я няма вкъщи. В неделя ще я снимам.

# 736
  • Пловдив
Бамба, това като на японски ми звучи Mr. Green

# 737
  • София
японски, ама за година събрах 60п кешбек, усилията които полагам са два клика повече с мишката  Mr. Green

# 738
  • гр. София
Бамба, дай моля те инфо за сайта с кешбека, че аз пазарувам какво ли не от английските сайтове. Току виж спестя някой лев.  Crazy Crazy Crazy  Може и на ЛС тук или където ти е удобно.  Hug

# 739
  • София
на лични ще разказвам, че и аз да издалаверя  Mr. Green

# 740
Тая тема яко се чете  hahaha

# 741
  • гр. София
На кого пък сме му потрябвали?  newsm78

# 742
Не знам на кой, но явно информацията за насрани задници и непослушни деца е оборотна.

# 743
  • София
На мен Simple Smile

# 744
Шарки, да знайш, че нивга не съм те виждала на живо, обаче снощи те сънувах... Whistling ми отдавна не си се вестявала, а явно покрай Виконтето се сетих за теб Whistling как си?

# 745
  • София
Аз съм винаги добре, като изключим единствената ми несбъдната мечта Simple Smile.

Тресем се сега покрай изпитите на малкия, 7 клас е, ходи по подготвителни крусове събота и неделя и изцяло ни е лишил от пътувания уикенда...отделно мой първи братовочед от провинцията се оказа с рак на клапата на стомаха, та в момента сме full financial donor на софийски болници, плащаме операции, сестри и т.н., че едно време, аз докато учех гимназии и висше, братчеда мааше чар вместо да учи, сега изведнъж се оказахме на различни финансови полюси. С една дума "Българска прелест".

# 746
Тц, Шарки, лошо с болестите. Другото с изпитите си е треска и напрежение, дано се сбъднат мечтите на момчето Peace а за твоята мечта Heart Eyes и  fingerscrossed

# 747
Майките с щерки са от Бога целунати.
Еее, Гале, майките с момченца също  Peace
Шарки, кофти е хората да се сещат за теб само в трудни моменти, ама май така сме устроени...

# 748
И на мен ми е смешно някой да определя майките според пола на децата. Децата са си прекрасни, независимо какви са. Като видя във фейса ейййййй толчев  bg плакат" ако имаш син, си не знам си къв" Майките на повече разнополови деца не знам точно как се определят  newsm62

# 749
+ 1, дето се вика  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт